![]() |
|
Re: Kitch Tuning .... part 2
Quote:
|
CitroDacia aia e din Campina, am mai pus o poza prin august cu ea cand era in lucru :lol:. Vad ca a terminat-o:D ...Sper sa nu mearga inainte cu prostia:lol:
|
Quote:
Nu uita ca nu degeaba constructorii de automobile se gandesc si la siguranta pietonilor, de aia elementele de caroserie din fata sunt usor deformabile . Ia spune-mi, in cazul in care da respectiva masina peste tine, ma gandesc ca nu ai vrea ca bullbar-ul sa fie prezent acolo :idea: . |
4 Attachment(s)
hai sa le pun si aici....2 capodopere..
1.noul model alfa romeo pt Romania 2.nubira cu face lift pt aerodinamicitate cred.:lol: |
nu a prins nimeni loganu` ala din ct cu balustrada pe portbagaj? e criminala
|
1 Attachment(s)
Attachment 410202 spy photo.mercedes 2008
|
mertzu ala nu e kitch e un 190...2.5 evolution ..culoarea il strica...negru era mult mai frumos
|
Nu... e foarte frumos... cum dracu sa nu fie urat? Fac si eu ca cineva de pe alt forum: "Vrea sa ajunga cu eleronul la cablurile electrice ca sa mearga fara benzina".
|
Quote:
|
dap asta da treaba priza de aer pe portbagaj, ce o avea acolo sa traga aer nu stiu da....
mertzu e misto doar ca mie imi pare cam prea mare eleronul. |
dak cautati p net..*****ie clar k omu vrea sa copieze evo'...dak va place asta e ...luati'va trabant si dacie si faceti'o "TUN" cu "naic" p luneta
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
sunt oameni care nu pot iesi in evidenta decat prin ceea ce postati voi.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:51. |
|
- Copyright 2026 4Tuning