![]() |
|
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Quote:
|
Quote:
Da Dane, si eu am auzit lafel..si tinand cont de multiplele schimbari pe care trebuie sa le fac daca trec la 4 conducte cred ca voi merge pe solutia cu simplu circuit+servo:rolleyes2 |
pai io la asta m-am referit....
|
felicitari pentru cele 200 de pagini in care ai demonstrat ca se poate face ceva frumos dintr-o dacie, toate acestea numai din pasiune si rabdare...te felicit numai pt ca ai avut curajul ! sa te apuci de masina...ce pot sa mai zic...multa bafta in continuare :)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Mult respect:-)
|
Quote:
|
Quote:
|
nu am apucat sa vad si sa citesc tot dar am vazut pe sarite si cand o sa am timp asa citesc tot. felicitari a iesi genial batranica si sa ai grija de ia si in special cu soferi care si-au luat permisu de la librarie. felicitari inca o data si o sa vreau sa iti pun si eu niste intrebari da nu acum alta data.
|
Quote:
|
Galeria provine de pe o japoneza, nu e home made asa ca nu vad problema..:rolleyes2
Eu va trebui sa-i fac o flansa de prindere pe chiulasa si o adaptare catre saxofon..si bineinteles o lustruire interioara;) |
Evacuarea aia-i o mare tampenie.
Sa vad cum alaturezi 2 cu 3 si mai ales ce iese dup-aia. De saxofon nu mai zic... |
Quote:
|
bogdane poate te ajuta cu ceva siteul asta.ma rog daca esti dispus sa te ajute sau poate kiar il stii deja.bafta in continuare cu bijuteria http://www.mecaparts.com/Equipement/...110&page=13#ok
|
bogdane daca nu te superi cam cat tea dus toata investitia?
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:58. |
|
- Copyright 2026 4Tuning