![]() |
|
Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar
Quote:
|
Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar
PASTE FERICIT!!!!!!!!!! SI SA NE VEDEM CU BINE
|
usor baieti sa nu calcati pe Dmnu popa
|
sa scrieti pe forum daca se stabileste cu plecarea la timisoara de sambata ca eu plec la cluj o saptamana si sa stiu. paste fericit tuturor
|
Sarbatori fericite tuturor!
Participa cineva la drifturi in TM pe 10-11.04.2010? Daca da, atunci participantii vor pleca mai devreme de ora 10:00, iar restul de aradeni care mergem ca spectatori putem pleca mai tarziu. Lucreaza cineva in data de 10.04.2010? Daca da, postati ora la care va convine sa plecam impreuna si apoi stabilim ora plecarii ca sa fie convenabil pentru toti. |
daca plecam la 10 din Arad, la 11 suntem acolo :-)
|
pah bah frate, nu mai suport... numa ce-am schimbat bielete antiruliu si o bucsa pe spate la masina... acuma, de sfintele pasti si de sfintele drumuri mi-am dat seama ca-mi bate un pivot ca dracu plus bieletele de directie care cred ca au si ele ceva uzura... in ce faza-i luna de am atata ghinion???!!! :(
...sa nu mai zic ca am ditamai factura la benzina, se apropie schimbul de ulei, cauciucurile incep sa cheleasca, tre sa schimb freonu', lichidu de frana... jeeeez... nu-i ushor sa ai masina... ...asa ca, va rog, nu ma mai provocati prin parcari la drifturi si dinalea ca vad ca masina mea ii razbunatoare rau! :( |
ma ce tragic esti!!! si eu cum sa te provoc la prostii ,eu sunt cuminte...
|
Quote:
|
salut baieti!
o intalnire extra pe Atrium? ce ziceti? ...acuma peste saptamana ca nu-i asa aglomerat |
ma caline io ma dau la cluj in parcare
oricum atentie cu garda ca vine politia !:)) |
las sa vina si politia, ca doar d-aia is platiti!
|
Quote:
|
stai sa vedem dupa-masa, sa speram ca se mai aduna lumea pe la domicilii, sa se puna in fatza la gugal sa intre pe 4tuning sa-si mai dea cu parerea, cine vine si cine nu...
|
vineri la 19 pe inde ne vedem :D tot la patinuar poate iar vine militia asa de plictiseala isi dau si ei intalnire cu noi
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:02. |
|
- Copyright 2026 4Tuning