Re: Masina Mea ..!
1 Attachment(s)
Quote:
Originally Posted by mertzanel
(Post 5075481)
Kpe nu fii ma rau, nu am zis ca nu imi place masina. Si legat de muzica din ea, poti sa asculti dubstep si dintr-un tico pana la urma :lol:
Eu i-am sugerat doar sa se gandeasca la ceva mai usor de modificat, mai sportiv, prin aia ma refeream la tineresc :-P.
|
:)) glumeam si eu , Mie imi place... la inceput mi se parea o masina... dar daca o conduci odata , apoi nu te mai dai jos din ea... cand cuplezi 4x 4 si vezi cum face :)) . Pana acum "nimicurile " care le-a facut arata super misto... Voiam sa subliniez ca din orce masina se poate face ceva care sa intoarca priviri ;)). Si eu cand mi-am cumparat masina imi spuneau toti ca dc mi-am luat masina de pizde.. pai daca asta mi a placut mie :))) . este adevarat ca un bmw , golf 4 ,logan , opel il poti tuna mai usor daca ai bani ca se gasesc bari etc.. mai ales la logan unde dai 1.500 ron pe tot body kit ul cu pleoapa luneta , eleron , praguri , bari etc... Mie imi place ideea de a face ceva misto din hilux.. chiar ar fi unic cel putin in oras :) . Si nu neaparat suspensie... Grila fata modificata in fibra , jante pe 20 , si cam atat... ca arata bine asa :)
|