![]() |
Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Daca te duci sa pescuiesti la copca iti aduci aminte de ce era inainte si nu mai poti sa o lasi balta ;) |
Quote:
|
Quote:
|
The Ugly Truth :lol:
|
Bai ce sa va zic,am facut prostia si am fost:D,am umilit'o,a inceput sa planga,imi provoca scarba,stiam ca nu trebuia sa ma duc,dar ceva in mine zicea sa ma duc,ca de asa sunt eu nu pot sa ma abtin in unele momente,dar sa stiti ca sunt foarte fericit ca am facut'o,mi'am dat seama cat inseamna ea pt mine,adica nimica,mi-a zis ca se sinucide,:-0,credeti ca ar trebui sa ii trag un penis si porma sa o las balta?:D
|
Quote:
|
Parerea mea este ca o dati in SF-uri. Oricat de "rea" ( si aici va imaginati voi ce vreti ), nu cred ca merita sa fie tratata asa. Deci nu fi magar, parerea mea :lol:
|
Quote:
|
Quote:
parerea mea e s-o lasi in pace si sa nu-i faci nimic.nu te mai du pe la ea , chiar daca te cheama spune-i ca ai treaba si nu poti.daca iti mai trimite mesaje ori o ignori , ori ii raspunzi in 2-3 cuvinte si cu alea sa-i explici ca nu vrei sa mai ai nici o treaba cu ea. |
Quote:
|
Quote:
|
|
Hai baaaaa...voi astia suferinzii...mai traiti dupa clipu de sus? Daca da...CLICK AICI.
dupa una trista...intotdeauna vine una vesela :)) si invers =)) hai, sa fiti iubiti =)) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:23. |
- Copyright 2026 4Tuning