![]() |
|
Re: Chat
aldoadabass , lasa-l ca incearca sa provoace flamuri, sa faca scandal, chill si fi u cu mai mult bun simtz ;)si btw si mie mi se par unii membrii mult prea ne-iertatori...si atitudinea asta inchisa a forumului va trebui sa se schimbe, caci altfel vor ramane doar ei ;)
toate cele bune, NightRider |
Re: Club VW Golf
Quote:
2 nu am zis ca bmw-ul tau e urat, e chiar frumos 3 trebuie sa iti asumi responsabilitatea, repet pentru posturile facute si acuma 5 ani 4 ce aberatii? te-am intrebat daca ai avut sau nu golf gti si daca l-ai vandut sau nu 5 ce sa-ti zic in fata? eu nu stiam ca ai avut gti daca stiam te intrebam, crezi ca evit vreo confruntare? eu cred ca exagerezi pentru ca nu exista confruntare, si nu vrei sa existe vreo confruntare.....asa ca te rog nu te mai crede important si sa ai impresia ca EU AM CEVA CU TINE, nu este asa. 6 deseneaza o sunca, o lampa, un pat...citeste ce iasa si vei fi entuziasmat de rezultat |
ce`ai patit cu matilda?
ai vandut`o sau doar ii lovita? |
Quote:
|
la caroserie :P
cred ca o face din fibra sa fie mai usoara sa se dea la vtm :P |
Re: Club VW Golf
Quote:
|
lol kid
|
Quote:
i'm bored ... :rolleyes2 |
4tuning boxing championship anyoane? :P cred ca am putea pune de cateva meciuri :P:P
|
am un ochi umflat deja. pot sa particip si io??
|
eu vin ca albitru, dar tin cu piry :D
|
cine imi recomanda ceva magazin sau service unde as putea vedea niste tobe sport, nu tot cataloage
merci |
traian vuia 222
|
Re: am deschis acest topic pt. cei care nu au fost la baia mare
some girls can't write shit... :lol: some girls can make you wonder... why did god created them? and most of the girls don't know shit about cars...
|
ca sa inteleaga si restul adunarii de tiunari, postu' de mai sus a fost mutat de aici: https://forum.4tuning.ro/37-cluj/49766-deschis-topic-pt-baia.html
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:37. |
|
- Copyright 2026 4Tuning