![]() |
Re: Fanatik Constanta
Romik, sunt sexy, nu ? :):) hai recunoaste ca`mi sta bine :D:DD
|
Quote:
|
ma sa stii ca iti lipsesc perciunii dar in rest esti OK:D
|
date naibi de simpatik care esti u vladutze la anu iti dau de pasti o iepuroaica :D sa-ti indeplineasca ea ce dorinte vrei
|
Quote:
|
tocmai pe tine sa te uit mah frumusete :D
|
aoleooooooooooooo ce fata are shaw...da-te incolo de simpatic ce esti :x
|
mama mama, ma gandesc cu groaza ca urmeaza sa postati pozele care le'ati facut aseara.....
|
tin sa va anunt cu parere de rau ca masina lu SRU a fost golita de capace, stergatoare si nr de inmatriculare :))
|
:))))) ahahha
|
Quote:
|
Fireaitzi ai dreacu da sunteti simpatici... :D :peace:
|
nebuni mah ce sa zici
|
caterincaaaa frateee :))):))))
|
noi intalniri nu mai facem?nu neaparat intalniri ale clubului cat intalnirir seara pe la lac......ca in ultima vreme v-ati cam dat la fund
|
=))) foarte tare
|
ms frate si da mah dau o samantz si o cola la 2L :)) :))) ne auzim diseara dupa 8 juma 9 km as :P
|
la multi ani georgica sa-ti traiasca familia :D
|
La multi ani georgeeeeelllll toate cele bune de la fratele tau
|
La multi ani georgele!!!!!sa traiesti cu numele
|
baietii sechestrati in constanta, au scapat teferi si nevatamati
suntem acasa fericiti mancati bauti spalati si un pic mai timizi |
:)) ai grija ca stiu unde stai si te astept cand iesi :P vezi ca sunt in bucuresti si voi aveam "grija de masina " ta
|
Sa traiesti cu numele GGE-ule!
Dai si tu o chindie ceva?!? |
Quote:
" - Frate nu o cred pe asta ... - SIMTEO :))) " |
poze filme ceva?
|
acum scot pozele
@naiman: la cat de "happy" erai cand te-am adus acasa numai stii sa ajungi inapoi :)) |
Quote:
|
am inteles sa traiti si la multi ani pt ieri :D
|
Din data de 25 Aprilie 2009 Zbuf nu mai este membru al Fanatik MotorSport, filiala Constanta. Sper ca plecarea lui din club sa nu schimbe relatiile care erau cu membrii clubului. |
ata ete ne pare rau ca ne-ai parasit zbuf
baieti maine vin la ct :D ne vedem la u samanta da? |
[QUOTE=naiman;2266867]ata ete ne pare rau ca ne-ai parasit zbuf
nu eu v-am parasit andrei.hotararea sa luat la nivel innalt;).eu am luat cunostinta de aceasta hotarare aseara la bordura,dar nu are nimic.se pare ca cei care se dadeau mari prieteni si-au dat arama pe fata pana la urma.va urez numai bine si cu aceasta incheiem pagina Fanatik Motorsport |
din pacate da vei inchide aceasta pagina din viata ta dar se va continua cu altele :D
baieti am ajuns in ct ce facem diseara? |
[QUOTE=zbuf;2267474]
Quote:
Au fost urmate anumite principii in ceea ce priveste obligatiile membrilor si comportamentul lor. Nu stau sa dezvolt acum. Poate intr-o buna zi vei realiza de ce ai fost exclus din club. PS : Nu te mai plange/comenta pe la unu si altu despre ce fel de oameni suntem si alte baliverne. |
..................cred ca v-am raspuns la toti.nu iti ajunge helman ca am acceptat decizia voastra?ajunge cu polemica.fiecare e liber sa spuna si sa faca ce vrea;)....da nu uita cine te-a ajutat cand ti-a fost greu.nu cred ca trebuie sa dezvolt.
|
bah nu va mai contrazice`tzi atata asta e se mai intampla plm ..... faptu k u zbf nu mai faci parte din fanatik nu ins kgata nu ne mai cunoastem ;) si nu cred k atunci cand fa trece o masina cu parasolar fanatik nu va da cel putin un flash/claxon atunci cand il va vedea pe zbf.... prietenia/amicitzia e una indifert dak faci parte sau nu din club (parerea mea )
|
Andrei, daca mergeti pe int. sau pe vre`undeva ( exclus suc, pt ca m`am saturat de 10 sucuri in fiecare seara ) da si tu un tel !
Apropo, am "marfa" , vrei ? :D:D:D:D |
primiti un membru nou..:)? ca l-a noi s-a dizolvat.."__
|
ne anunti cand ajungi prin ct si stam la o samanta :D si vb
|
AgentulSecret vine cu recomandare speciala din partea mea asa ca aveti grija cum il primiti!
bafta! |
oki kid ia zi de 2 mai te prezinti la ct?
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:02. |
- Copyright 2026 4Tuning