![]() |
Re: ( oferta ) Vopsitorie, tinichigerie, polishare profesionala.
Quote:
ok. multumesc pentru raspuns. voi reveni cu un telefon zilele urmatoare. o zi buna! |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Cu respect Daniel Dinu |
24 Attachment(s)
BEFORE - AFTER " ep. 70 : AUDI A6 3.0 TDI
|
salut asi vrea si eu sa stiu cat ma costa sa revopsesc o skoda din verde in negru original negru normal cum mai sunt unele fabii un negru lucios e o fabia din 2001 scurta nu are lovituri revopsire plus mana de lucur ? este model scurt ?
|
Quote:
|
SUDURA IN PLASTIC - PLASTIC WELDING
Un nou serviciu revolutionar de la Sfera - SUDURA IN PLASTIC - tehnologie germana de cea mai inalta calitate ! Ai cazut cu motorul si s-a spart carena? Esti posesor de renault si ai crapat aripile din plastic ? Ai lovit masina si ai spart bara? Farurile masinii tale nu mai au urechile de prindere ( s-au rupt )? Orice obiect din plastic din casa ta s-a rupt - spart - zgariat ? Toate aceste probleme si multe altele au un singur numitor comun : inlocuirea piesei ! Un lucru costisitor. De azi inainte insa putem suda cu insusi plasticul din care este facut materialul iar reparatia este pe viata ! Nu crapa, nu se umfla, nu se dezlipeste ca in cazul reparatiilor cu fibra sau chit - EXTREM DE DURABIL testat - TUV GERMANIA Au durata de reparatie mica 30 - 120 min. ! Pret incomparabil de mic cu inlocuirea piesei 10 - 150 ron maxim. La cerere putem vopsi sau pregati pentru vopsit piesa reparata. Rezolvam cazuri din toata tara. Transportul piesei este suportat de catre client iar plata se face ramburs. |
buna seara. un pret pt vopsire totala interioara cu pastrarea culorii originale, care e un ablastru inchis (bleumarin) nemetalizat, si altul pt vopsire totala interior-exterior cu schimbarea culorii intrun albastru mai deschis si tare (turcoise intens si tare) metalizat. nu stiu exact codul de culoare ford, dar cred ca se poate afla. e in paleta de culori ford, ca am mai vazut masini culoarea asta. masina e un ford focus 2 facelift break din 2008, si nu e de lucru la tinichigerie.
|
Quote:
|
12 Attachment(s)
BEFORE - AFTER " ep. 71 : sudura in plastic - bara Ford Mondeo
|
Bună seara , am şi eu o īntrebare : Cam cāt ar costa o vopsire totala la o Honda Civic EG3 din roşie in albă ? Mulţumesc.
|
Quote:
Cu respect Daniel Dinu |
Buna ziua!
As avea si eu de vopsit o capota si o aipa fata la un Ford focus din 2007. Elementele sunt noi (negre) vreau doar sa le vopsiti (gri metalizat) , cam la ce preț m-ar ajunge si eventual cum sa procedam, sa vin cu mașina la Dvs sa aflați codul culorii sau sa va zic VIN-ul mașinii. O zi buna va doresc, Andrei. |
Salut,
Cat ma costa aproximativ (inteleg ca pretul nu e fix pana nu vedeti masina) o vopsire totala in culoare neagra pentru un BMW E36 coupe din 1994 care necesita urmatoarele lucrari de tinichigerie: 1. Aripa dreapta fata are in margine o gaura de rugina de aproximtiv 2cm patrati. 2. Pasajul aripii stanga spate incepe sa ia rugina la muchie. E mancat foate putin pe margine pe o suprafata de 2cm x 0.2cm 3. Plafonul tocmai a fost refacut cu fibra de sticla si vopsit. Teoretic nu mai necesita nimic de lucru, poate eventual inca o mana de vopsea si lac in caz ca nu se potriveste nuanta de negru. 4. Podeaua si pragurile trebuie refacute aproape total: pragul din stanga + zona pedalier + 3/4 din podeaua de pe partea stanga tocmai au fost refacute. Restul trebuie inlocuite. As vrea si o oferta pentru vopsire in portocaliu metalizat, cu schimbare de culoare (din negru) si de asemenea daca stii ce procedura trebuie urmata legal pentru schimbarea de culoare. Multumesc. |
Quote:
Respect |
1 Attachment(s)
OFERTA PROMOTIONALA
VALABILA IN PERIOADA : 17.12.2012 - 20.12.2012 VOPSIRE TOTALA EXTERIOARA - 1650 RON; VOPSIRE TOTALA INTERIOR-EXTERIOR : 1850 RON vopsire totala exterioara - 1300 ron valabila doar pentru o singura vopsire totala exterioara culoare neagra !!! VOPSIRE PIESA ( ARIPI, USI, BARE ) 150 RON ; VOPSIRE PIESA ( CAPOTA FATA, PLAFON ) 250 RON ; POLISHARE PROFESIOANALA TOTALA : 200 RON ; oferta include manopera, materiale si cuptor !!! la orice lucrare se ofera un bradulet parfumat pentru masina ta cadou !!! TINICHIGERIA GREA NU INTRA IN OFERTA ! OFERTA ESTE SUPUSA UNOR TERMENE SI CONDITII : - promotia 1850, 1650 si 1300 este valabila doar pentru 1 bucata vopsire totala EXTERIOARA pentru masini de talie medie si mica ( exclus ex. - audi a8, bmw 7, jeep etc. ) ; - promotia se aplica tuturor vopselelor metalizate si nemetalizate cu exceptia nuantelor de galben si rosu, special pearl si custom effect ; - caroseria masinii sa nu fie grav avariata sau cu defecte mari de rugina - vezi sus : tinichigeria se taxeaza separat. |
salut. cat m-ar ajunge un indreptat portiera + bara spate ? mi-au lovit-o in parcare si sunt cam infundate.
|
iar va sacai cu golfu meu(fostul vectra alb vopsit de voi)...am trosnit-o si am indoit aripa fata dreapta in colt langa far cam cat ar ajunge reparatia(tot ce inseamna reparatie) si montat bara ,far si ce mai e pe acolo....trebuie sa pun poze sau vin pana la voi?as vrea sa o fac cat mai repede.
|
Quote:
O zi placuta. |
Quote:
Respect |
Quote:
OFERTA PROMOTIONALA S-A EPUIZAT !!! VA MULTUMIM !!! |
1 Attachment(s)
DAUNA :-) **aripa spate nu bara**
|
Quote:
|
NE VEDEM LA ANUL PE 3 IANUARIE !!! SFERA INTRA IN CONCEDIU !!!
PANA ATUNCI VA DORIM TUTUROR SARBATORI FERICITE SI SI UN AN NOU CU BUCURII !!! LA MULTI ANI !!! |
vin si eu dupa revelion ptr aripa aia la golf?
|
Quote:
|
Craciun Fericit alaturi de cei dragi si un an nou cel putin la fel de bun ca 2012!
P.S. Cand puneti pozele cu masina mea? :D |
Quote:
Pozele cu masina Dvs. nu pot fi puse pur si simplu deoarece sunt fff multe. Masina va fi postata cu siguranta imediat ce termin de facut filmul. Din pacate nu am avut timp disponibil sa mai lucrez la el dar va promit ca anul 2013 il voi posta cu siguranta !!! Numai ganduri bune de la Constanta pentru Dvs. !!! |
7 Attachment(s)
Buna ziua.
Sa vopsesc un golf 5 coupe culoarea gri cum e cel din pozele atasata la ce pret ajunge. Mai necesita si un pic de tinichigerie. Daca faceti sediu in Bucuresti veti avea mare succes la cum lucrati si ce preturi aveti. Sarbatori fericite si sanatate!! |
Quote:
Pretul pentru masina Dvs. este undeva in jur de 2000 fara tinichigerie. Sarbatori fericite si La multi ani ! |
As dori sa ma programez cat de repede se poate dupa anu nou pt vopsit o bara de astra G OPC din Gri in Auriu.
|
Salutare, am si eu urmatoarele jante :
http://autoalloys.com/image/cache/da...ld-500x500.jpg Si as vrea sa le facem interiorul negru iar fata spitelor polisata cum e buza, adica cam asa: http://www.extremewheels.co.uk/ekmps...face-218-p.jpg Jantele sunt noi nu au fost puse pe nici o masina Un pret? si o perioada in care se pot face? Multam Cu respect Ciprian |
Quote:
Cu respect Daniel Dinu |
2 Attachment(s)
buna ziua. am un volkwagen polo 9n3 iar de curand iar de curand am gasit-o lovita in parcare in partea dreapta a barei spate as dori sa stiu si eu cam cat m-ar ajunge sa o fac. iar la bara din fata de cand am cumparat masina avea vopseaua sarita langa numar la bara din fata as dori un pret si pt aceasta.
|
Pentru reconditionare 4 jante pe 15 si vopsire un pret?
|
Quote:
Cu respect Daniel Dinu |
Quote:
Multa stima. |
Salut.. As vrea si eu sa stiu cat m-ar ajunge pentru un golf 3 :
Si as mai vrea sa stiu si daca te ocupi cu indreptatul stalpilor ? am avut un accident recent si stalpul din stanga (partea suferului) este intrat putin. Si cat costa sa mi-l indrepti Astept raspuns. Respectele mele, multumesc |
Quote:
Respect |
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:48. |
- Copyright 2026 4Tuning