![]() |
Re: Masina mea - Opel Astra F ( NT 23 VLX )
Saptamana asta poate reusesc sa-i pun si toba ...barele trebuie finisate , niste praguri finute , mici detalii , lufturi si ce mai e de bibilit si aia e .. :) ma opresc ...(la exterior)
Jantele nu stiu daca le voi vopsi alta culoare , mai vedem ...as vrea sa-o cobor si mai mult pe spate , insa deja imi freaca :D pacat ca e masina de zi cu zi .. :cry: Ma bucur ca va plac jantele, eu's nebun dupa ele ...cat de curand sper sa le rezolv si cele de pe fata. |
Arata foarte bine masina.Dupa finisare o sa fie aur pur:D.Daca zici ca-ti atinge pe spate nu o mai lasa..dupaia te bagi la alte cheltuieli.Multa bafta in continuare
|
Quote:
Sa-mi fac damblalele si apoi o sa vina si barele finisate si revopsite. Multam ! |
Ai discuri pe spate sau tamburi? Daca iti merge faza cu 'rotile strambe' iti cer detalii si eu :) Apropo...marfa arata cu jantele alea! 8j pe 15? Ce cauciucuri ai pe ele?
|
Cat de bine poate sa arate spatele. Despre jante nu mai spun sunt superbe. Acuma daca reusesti sa o lasi putin mai jos si sa te ocupi de finisare si e totu perfect
|
Quote:
Valex vine misto pe masina, cu ocazia asta iti zic sa le stapanesti sanatos:D si sa te bucuri de ele;) Cand esti pregatit si pentru cele de fata sa ma anunti, ca eu maine le descalt si astept de la tine cele necesare:lol: De curiozitate pune o janta pe fata sa vedem cum arata un lateral 8,5J:D |
Pareau mai 'intinse' cauciucurile decat la mine pe aliaje 8j cu 195/50/15 si deasta... sunt curios cum imi arata pe fata cu 195/45/15 :)
|
3 Attachment(s)
Cat au fost la mine ,cu Toyo Proxies T1R 195 50 R15 erau destul de intinse.. acum depinde foarte mult de cauciucurile care le ai, de firma de profil... conteaza foarte mult... doar ca au aceeasi dim nu inseamna ca sunt la fel...
|
Valex, ce volan ai ?
|
arata super tare cu rotile alea.
|
Quote:
8,5j cu 195 50 15 Quote:
Da, si mie-mi place cum a iesit spatele ..my lil' fat bitch :D Quote:
Cum fac rost de "timp" , te sun sa rezolvam si fatza. Am sa incerc sa le pun si pe fatza sa vad de curiozitate ce si cum ...insa momentan sunt cam ocupat. Quote:
Quote:
|
sunt facute?cat costa si unde?
|
Quote:
|
Incep sa imi doresc si eu jante dublate:))..oricum ai o masina superba.
|
super jantele imi plac, le-ar prnde bine o culoare "vie" , sa le scoata in evidenta , masina e giugiuc :D
|
Quote:
|
ar merge in verde :D
|
Quote:
|
Nu teai hotarat inca ce capace sa le pui?
|
Vreau originale de LOGAN =))
dau la schimb pe 14'' :D ps. jantele nu vor fi alta culoare decat negre , poate cu un stripe alb :) sau rosu |
Quote:
Te salut! Peace out!!! P.S. Love u'r car!!! |
Quote:
La vopsea sfatul meu, foloseste un negru mat, o sa dea foarte bine, consider ca luciosul iese mult in evidenta si arata si nasol... P.S.: Eu am descaltat jantele astept "timpul" de la tine:lol: |
2 Attachment(s)
ia d-aici:twisted:
|
Quote:
Quote:
nu am nimic negru mat , tot lucios cred ca o sa fie ...ma mai gandesc :D sper sa am "timp" cat de curand ... Quote:
|
Quote:
|
Haide bai baiete ce tot faci acolo? Nici pana acum nu ai facut rotile alea? Le-ai dat o vopsea de doamne ajuta? Prostiile alea de vorbeai de ele de sambata le-ai rezolvat? Unde e progresul??
|
ai rezolvat cumva cu unghiul acela pe spate? ca spuneai ca sambata il faci.
|
Quote:
Sper sa gasesc timp sa le fac odata ... Quote:
|
Quote:
|
Sigur are siguranta, by rugina that is :lol: VLX, nu te mai zgarci atat, cumpara niste wd40 spray degripant, da-l pe la suruburi si o sa se desfaca toate.
|
Quote:
Quote:
|
N-are treaba daca a fost sau nu desfacut. La astra rosie toata suspensia era originala, si neumblata si tot am desfacut-o. Ai grija totusi ce faci cu unghiul la roti sa nu faci drifturi fara sa vrei pe asfalt ud.
Le: daca tot zici ca merge greu, mare grija sa nu folosesti chei decalibrate. |
Le-am desfacut eu... dar iti trebuie facute vreo 8 piese la strung pentru a fi sigura treaba asta... + ca ai senzatia ca mergi cu e30 dupa... ;))
|
Quote:
Oricum o cracanez mai mult pentru ca-mi ating cauciucurile in aripi , chiar daca am suspensie sport, la denivelari mai mari sau cu o persoana in dreapta ..in uzeaza cauciucul , fac asta mai mult pentru ca sunt necesar , nu neaparat pentru look. Quote:
Help me God ! :D |
Ce surub mai? Ala de tine capacul la tambur, sau care zici tu?
|
Da Vlad , ala ..maine incerc sa-i dau cu spray de suruburi , 2-3 ciocane si poate iese ...
|
Daca nu dai cu niste zeama de bormasina sau flex dupa caz si aia e:lol:
|
Aaa, eu credeam ca alea patru piulite din spate ce tin tamburul de punte. Ala, ia o surubelnita mai mare si foloseste-o ca dalta. F**e-i cu ciocanul cateva din lateral si nu are cum sa nu cedeze, ca doar nu e sudat. In cel mai rau caz, bormasina ii tai capatul si il scoti cu patentul dupa ce dai jos capacul de la tambur, si iti faci tu alt surub pentru acolo.
|
de'abia astept sa vad cum da cu triplele tale.astept si poze cu ale mele 8)
|
Quote:
Quote:
Numai ca e cam grav offsetul , sa vad cum se comporta masina ...poate-l mai reduc ...e nesimtit :| Poze diseara sau maine ... |
| All times are GMT +2. The time now is 06:19. |
- Copyright 2026 4Tuning