![]() |
Re: cine provoaca \"motocicleta\" asta? - SUBARU
Quote:
|
Quote:
|
Sa nu mai dezgropam morti, nu vedeti ca a fost ingropat de parca era nunta?
Prostia a fost a mea ca nu i-am dat sa-l satur. |
Quote:
|
Da cu pamant, le recomand sa se trateze cu LOPATIN si GROPASAN.
|
:lol: :lol: :lol: :lol:
|
noutati ceva de la maff? cursa?provocare?:D
|
apropo seby de cand nu ai inchis un ochi? asa cam 5 ore macar!
|
Quote:
Dar oricum pana nu-l dovedeste pe celalalt Porsche... |
la masina lucrezi in tara? :-?? sunt si eu curios:D
|
pai vezi seby ......... cind te dai da-te cum trebuie sa nu mai fie indoieli ...........oricum felicitari ...ai invins
|
Pt mine e suficient!
|
daca tot ai 1000 hp + d c nu mergi afara sa faci un veyron sa stie lumea ce se afla in Romania
Bafta Si la cat mai multi bani pt mashini |
am 300+ si am provocat un Veiyron, il astept sa_i rup fashul
|
|
parerea ta..
|
Quote:
Ci cu start de pe loc si pe 400 de m. |
ai vazut cum pleaca un veyron? are suta 2.5...sunt masini de 1500cp+ si sub 1.5tone si nu scot suta atat...veyronu are 2 tone...
|
https://www.youtube.com/watch?v=J5UaFtuGUiI
asta e un film...puteti sa va faceti o idee totusi nu cred ca un subaru vitaminizat plin de steroizi care are a 4-a parte din motorul de veyron e capabil de o asemenea accelerare...veyronu ia din resoftare 400 de cai deci spune mult treaba asta nu? :) |
E imposibil ma. Cand se suie Sebi pe racheta lui facuta de ACME ca coiotul ala din desene ii da mare rusine la Veyronu ala stock si banal.
|
Nu uitati, conteaza foarte mult si soferul..
|
te-ai trezit? unde sa conteze? sebi stie sa-si conduca masina si daca iti vine sa crezi chiar si tu ai fi in stare sa te alergi cu un veyron (in cazul in care nu ti se face rau)
|
Vorba lunga saracia omului.
aduceti veyronul pt ca este in tara si vedem exact ce se intampla, dar sa retineti ca nu mint si pana acum m-am tinut mereu de cuvant si i-am batut. Probabil ca asa cum am masina acum ma voi trage de sireturi cu el dar dupa ce e din nou gata poate sa-i puna si soft. Il voi arde cu cat ramane de vazut. pana una alta eu vorbesc pe masina, banii si stinta mea voi ... astept masina altfel comentarile astea sunt derizorii si sterile. |
Quote:
|
ii are pe toti si fara a2-a cheie...doar ca nu se lasa toate eleroanele si aripioarele si nu prinde viteza maxima :rolleyes2
|
Gata cu cometarile aiurea, aduceti masina sau liniste.
Sa vina omul cu Veyron sa ma provoace sau eu il provoc dar nu stiu de unde sa-l iau. Linistiti-va ca-l bat clar. |
ce scurt:d
|
Quote:
am incercat noi in austria cu un F50... si rusinica ne-a dat... Dar cine stie... poate nu stim noi sa conducem...:cry: |
Merita sa incerce nu ?
Daca il bate Veyron-ul nu e prea mare rusine,nu l-a facut un M6 :)) Daca il bate Seby cu atat mai bine . |
pai sevi tu compari f50 cu subaru lui sebi? citeste tot topicul si dupa aia sa faci presupuneri
|
Quote:
|
Quote:
da dar veyronul e o masina cu care mergi zi de zi. |
Quote:
Si cu celalate 9 iti faci firma de taxi ! Si mergi cu ele zii de zii, si iti garatez ca este mai fiabil un Subaru decat Bugati-ul Veyron. |
nush cum potzi tu garanta asta :)
|
Quote:
|
Nu ai curaj sa te arunci ;)
Vad ca nu ai inteles ideea postului. Shadowro se refrea la faptul ca Seby o scoate doar la curse ;) Sunt 2 masini total diferite,una este un rallycar,cealalta o supersportiva. Intotdeauna am ampreciat masinile mai putin "luxoase ",daca pot spune asa , adica cum ai spus tu - Cielo by Subaru. Cred ca nici nu ai fii satisfacut sa treci cu un "Cielo" pe langa un basinos care crede ca daca are Veyron este The KIng OF the World, nu ?? Cat despre fiabilitate te rog frumos sa imi spui ce masina este pe primul loc la acest capitol ?? |
comparatia este intre un subaru hyped-up cum e a lui sebi si o masina stock cum e veyron .... ghici care e mai fiabila.
nu vorbim de masini stock pentru ca stock nu exista subaru care sa ii vada stopurile veyron-ului. la bugati ii pui benzina si ii dai in gura 5 zile non stop .. ma indoiesc ca acelasi lucru se poate face cu o masina modificata extrem fara repercursiuni mai mult sau mai putin serioase. |
din pacate vad ca unora le place sa vorbeasca urat si sa_i jineasca pe altii.Nu ma asteptam la asta din partea lui Zgaiba dar nu ma mira ca au facut urat si altii mai destepti.E clar ca nici eu nu consider STI o frumusete, dar oameni care se pricep stiu sa o aprecieze ca pe o "capodopera arhitecturala" si nu la masina mea ma refeream ci la STI in general, oare nu e o performanta sa poti vinde la 30000$ o astfel de bijuterie?Sa vanda ieftin si sa faca masini scumpe poate orice fraier invers mai greu. Veyron costa 4-5000000 euro dar din rationamente de marcheting se vinde la cca un milion.Nu am intentia sa fac o paralela intre cele doua masini ci eventual o cursa pe 402m daca competitorul are sa existe.Zgaiba eu cred ca ceea ce am facut eu este unic, nu exista ceva lafel este o reteta RACINGCODE, iar faptul ca pe un subiect care ma priveste tu imi jignesti investitia, munca si pasiunea nu poate fi calificat in cuvinte onorabile.Sa-ti fie rusine si astept public scuzele tale.as fi inteles o remarca ca a ta undeva unde subiectul nu eram eu si masina mea.Aici incep sa ma simt sanjenit ca_ti dau importanta.
|
sebi m-ai inteles total gresit ma frend :) nu a fost absolut nimic personal in toata chestia asta stiu ca ai o masina foarte tare si ai depus multa pasiune in ea ca noi toti de altfel in masinile noastre, insa eu am sustinut ca nu prea ai cum sa bati in veyron la configuratia care o aveai inainte...sincer cam ce surplus de putere vei avea dupa ce o faci acum? nu ma intereseaza sa-mi dai o cifra la modul masina o sa aibe 963,4cp ci la modul bai eu cred ca dupa modificari o sa am un surplus de x cp
stii bine ca am un respect pt tine in primul rand de varsta si in al doilea rand pt masina ta si ce-ai facut cu ea restul de comentarii cum ca un subaru e un cielo si asa mai departe au fost spuse la modul general avand in vedere ca alti oameni au adus in discutie diverse teme...tu ca persoana nu esti vizat direct de ceea ce am spus eu...am zis-o efectiv la modul general gen orice subaru nu subaru tau ai zis ca ai fi inteles o remarca unde nu erai implicat tu si masina ta...tu n-ai fost implicat nicaieri iar masina ta a fost implicata doar cand am zis ca nu cred ca vei bate veyron (este o parere personala bazata pe ce am vazut la cursa cu onoriu) si daca nu aduci un surplus de 200 de cai d-aia de subaru sincer nu cred ca ai sanse...te-ai simtit atat de jignit de parerea mea? d-aia am si pus filmul ala uita-te cu atentie cum accelereaza veyronul sa fim seriosi totusi |
Lasand la o parte unele discutii inutile din acest topic, pana la urma se doreste a fi o provocare si ma gandesc ca as fi interesat de acest lucru. Datorita faptului ca sunt mai nou pe aici, te rog sa-mi dai cateva detalii despre masina ta.
Masina mea este un Nissan 350Z care in curand (cateva zile) va suferi o transformare radicala si cu ocazia asta daca va exista o posibila cursa voi vedea intr-adevar daca am dat banii degeaba pe toate piesele comandate, sa nu mai vorbim de vama. Pt detalii citeste-mi topicurile (sunt cateva). In concluzie, cu riscul de a ma repeta, sunt interesat de aceasta cursa si daca te intereseaza sa o facem mai palpitanta decat este, ar fi bine sa existe si o suma de bani pe la mijloc (adevarul este ca mi-as paria si masina :-P ). Astept PM. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:44. |
- Copyright 2026 4Tuning