![]() |
Re: DE CE URAM FEMEILE
Quote:
chestia aia cu indiferenta nu trebuie sa fie ca un rol (ca si cum ar fi o regula) si sa nu o bagi in seama, dar nu te apuca sa o suni zilnic sau sa va vedeti zilnic ca vei ajunge la o chestie numita "rutina" si ia ghici cine va avea de pierdut. Fata asta vrea sa gaseasca in tine ceva mai mult dekt a fost ex-ul (defapt toate vor asa) deci dak o plictisesti cu "same shit every day" nu va gasi nik interesant la tine. Incearca sa iti dai seama dak tine la tine sau doar se consoleaza cu tine. Si cea mai buna metoda este sa Nu ajungi la fundul ei ,lasa treaba sa decurga normal. Si dak vrei sa fi mai interesant dekt fostul evita iesirile (intalnirile) aiurea la un suc , scoate-o la un gratar,strand ,la o plimbare cu rolele etc se gasesc o gramada de lucruri interesante de facut,surprinde-o cand sunteti impreuna (fi convins ca de iesiri la terasa la un suc e toata lumea plictisita); orice fata vrea langa ea un baiat activ . |
io urasc femeile care imi lasa urme pe masina, stiu ca sunt frumos, dar totusi chiar asa nu vreau sa insiste
si le mai urasc pe alea care dupa ce le ajuti cu ceva, nu te mai cunosc...ca de nu esti dintr-un mediu mai select. Dar selectia lor e ca ajung bataia de joc a multora. |
D'aia nu ajut decat femeile care nu ma intereseaza si care merita. Celorlalte ... degetul mijlociu ... adio ... n-am cuvinte. ;)
|
Inca un motiv pentru care urasc femeile: dupa o luna jumate(timp in care am fost si inca mai suntem impreuna) o suna ex cu care a stat 2 ani, o tine 3 ore la telefon si o baga in ceata. Acum ma ia cu celebrul "trebuie sa ma gandesc de una singura,sa nu ma las influentata de nimeni cand iau decizia asta" . Pai FEMEIE daca el nu a stiut sa se comporte corect cu tine timp de 2 ani...crezi ca o sa o faca de acum in colo? Dar nah...acum stau si astept k ultimul om vestea nasoala pentru ca deh...e mai bine sa gandesti cu pompa de sange decat cu creierul.
|
Cand te ia cu chestie de genul, poti renunta.
Renunta tu inaintea ei la relatie si cauta-ti alta. S-ar putea sa o oftice si sa o pui in dilema imens. Vezi ca femeia este ilogica aici. Fostul se poate comporta ca ultimul om cu ea. Daca l-a iubit si asta ii propune sa se impace ... mai mult de 90% se vor impaca, chiar daca nu se va schimba nimic. Daca tu anticipezi ce va face ea si ii vei da unda verde pe motiv ca tie nu iti plac chestiile de genul, se va gandi mult mai bine si balanta se poate echilibra. Vor fi 50% sa stea cu tine si sa treaca peste fost, 50% sanse sa se intoarca la el. |
Pai eu as vrea sa inclin balanta ion favoarea mea....
|
Quote:
|
Quote:
|
Am trecut si eu prin ce treci tu acum. Ca antidot....oricat ai suferi tu trebuie sa iti vezi de prezent si viitor. Lasi in urma trecutul. Daca ai sa o mai vezi priveste-o ca pe o amica(daca merita) sau ca pe una care ai fwte-o si in secunda 2 ai pleca la alta. Cat despre cazul meu....azi se da verdictul. Stau cuminte si astept.
|
Quote:
|
Inca mai astept....
|
Asteptarea a luat sfarsit. Nu am fost ales. Life goes on.
|
Vezi ce am scris eu la relatia cu fosta ...
Nu te-a ales, nu te-a respectat = nu te-a meritat. Sunt altele care te vor merita. Nu e un motiv sa urasti femeile. Motivul pentru care urasc femeia = nu stie sa acorde mai multa intelegere barbatului ... chiar daca a suportat o luna, mai poate suporta o luna de intalniri rare. Nu ii dai papucii pentru faptul ca, timp de 2 luni, te-ai vazut extrem de rar, sau deloc. Daca te cauta, inseamna ca tine la tine. |
Quote:
Era evident deznodamantul de vreme ce a pus-o ala pe ganduri. Asta e ca o lege ,cand sta o femeie cu unu cativa ani si il iubeste ,sa nu te bagi in viata ei macar vre'un an dupa ce se desparte de el ca pici pe post de "pansament". A... si sa nu te intrebi "de ce?" ... las-o in pacea ei ca sunt femei destule. |
Quote:
|
Quote:
Numai bine! |
Momentan sunt putin racit, dar se rezolva si asta
|
Quote:
|
Quote:
in unele cazuri,cind femeia scapa,si da de ceva mai bun,este recunoscatoare sa stii... |
Ca da sau nu de ceva mai bun isi poate da seama daca gandeste cu creierul. DAR din moment ce ia o decizie la nervi si bazandu-se pe trecut...Baiatul se asigura ca poate depasi, semnalizeaza intentia de a depasi, depaseste fata si isi vede de drumul lui si asta e. O uraste ca a stat in calea lui si ca i-a stat in cale si nu l-a lasat sa o depaseasca la timp. Ce-mi place sa vorbesc in pilde :)
|
Quote:
|
Quote:
Or fi si exceptii... oricum vorba ta ,tre sa vezi dak e loc sau nu . |
...nu ma ascund dupa deget.vorbesc din experienta mea,si a unor femei(adica femei mautre ,care au ramas singure la 30 de ani cu 1-2 copii,sau pe strada dupa ani multi de convietiure,sau batute,nenorocite pe viata)
poti sa ma crezi pe cuvint,ca nu duc dorul "macho"-ului,care umbla cu 5-ar cu geamuri fumurii,si considera ca in familie asa se face legea,ca "asa zic io" ..este adevarat insa si aia,ca nu ai cum sa te astepti la asa ceva din partea unor domnisoare,care nu au de unde sa aiba asa o epxerienta(slava domnului,ca nu ii doresc eu asta nimanui..nu e pentru oameni care au sentimente) |
Trixi de ar gandi ca tine macar jumate din fetele de 20-25 de ani :)
|
e prea devreme, au tot timpul sa o simta pe propria piele...
|
Well ... noi nu vrem sa innebunim de nervi. :D
|
well,nu fiti egoisti,ca va dau in cap!
|
Eu urasc femeile care habar n-au sa conduca ... stiu ... sunt misogin ... I don't CARE!
|
plm fosta mea prietena sa despartit de mine pt ca nu ma simtea aproape, asta dupa ce un an de zile mi-a f**** directia, ca sa zic asa adica a facut tot posibilul sa fie cu mine chiar si dupa ce ne-am despartit in iarna dot din cauza ei, nu m-a lasat sa-mi vad de treaba mea, si acum mi-a zis sa facem o pauza ca nu ma simte aproape....si daca eu nu eram aproape de ea atunci nush cine ar fi, chiar si ea a recunoscut ca ma port prea frumos cu ea.....in prima faza am crezut ca are pe altcineva dar am investigat si nimic.....nah acuma mai intelege femeile daca poti, parerea mea e ca foarte multe nici macar nu stiu ce vor de la viatza, desi ele cred ca le stiu pe toate......
ascultati ce zice omu asta ca le zice bine, apropo de fetitzele de 18-20 de ani https://www.youtube.com/watch?v=ry9hQ...eature=related |
intr-adevar multe nu inteleg ca nu aia ar fi normal sa steie lipit de un barbat,si sa il futlizieze pe ala la icre sa ii faca program.trebuie sa intelegeti,ca multe sunt copile,si o sa copilareasca pana cit viata o sa le bage intr-o situatie cind vor fi nevoite sa traiasca singure,si sa isi asume singure niste responsabilitati.DAR si aia trebuie sa intelegeti ca in majoritatea cazurilor nu este rea-vointa!este pur si simplu inconstienta.sau...chiar asa ,daca si voi ati avea de alege intre o cale mai usoara si una muuuult mai complicata,nu ati alege-o pe aia simpla?
nu va plingeti!daca tineti la fata respectiva incercati sa o invatati,daca nu move on! SI NICIODATA NU PRACTICATI SAU ACCEPTATI SANTAJUL!!! |
Quote:
Nu as baga mana in foc , si anume : situatia in care traiesc singure , si au cateva responsabilitati..., tot se vor copilari si nu vor face fata lor..si vor alege invers de cum ar trebui normal !! Nu generalizez...asa ca nu imi sariti in cap.., ;) |
Permiteti-mi:
http://dgabriel.wordpress.com/2008/1...-uram-femeile/ |
Mah, eu urasc femeile proaste ! :lol: ...Imi plac femeile istete :)
|
urasc femeile pentru modul lor de a se barfii intre ele chiar si atunci cand sunt cele mai bune prietene....cum pleaca una cum gramada celalalte cu informatii si barfe despre ea...
ma rog " urasc" e un termen destul de urat..as zice mai degraba ca "nu-mi plac" |
nu generalizez ...
dar urasc femeile care n-au pic de politetze prin trafic. in ultima vreme am tot prins din astea daca e strada ingusta de o masina nu cumva sa se dea ea mai la o parte, merge inainte ca si calu` . sau intersectie unde de obicei din 2 sensuri se fac unu (aia gen fermuar) nici acolo nu te-ar lasa nici sa stai in cap. and so on ... exemplele continua. si mai nou tot de din astea am dat. |
eu am asa o vaga impresie,ca cel mai mult femeia aia va scoate din minti,care nu se joaca dupa tiparele obisnuite,si care chiar nu da 2 bani pe voi ,desi faceti tot posibilul ca sa pice pe spate.;)
|
de la Mihai Bendeac citire(omu` asta e genial,parerea mea):
TOP 10 LUCRURI STUPIDE PE CARE LE FAC FEMEILE 1.Se apuca de cura in fiecare luni. 2.Sunt nestatornice in prietenie.Pe doua femei le poti vedea azi lesbianic de apropiate si maine se dusmanesc pana la moarte! 3.Au o obsesie pentru incaltaminte desi este ultimul lucru la care se uita un barbat. (Nu e si cazul meu care am un foot fetish ) 4.Au impresia ca noua ne plac schiloadele si pun mereu intrebarea aia cretina:”Iti place aia?Uite ce slaba e…” 5.Se dau cu ruj si dupa doua pupaturi se duce tot… 6.Fac pasiuni incontrolabile pentru fel de fel de actori,cantareti…Le mai tineti minte pe-alea care urlau,tipau,lesinau la concertele lui Michael.Fratie,asta nu inseamna ca esti fan…Daca urli ca proasta nu mai auzi ce canta ala.De-aia Beatles nu au mai tinut concerte de la un moment dat.Ca nu se mai auzea muzica.Plus ca cine face o obsesie pentru o vedeta e clar ca nu are personalitate proprie. 7.Se viseaza mirese pana cand acest lucru devine mai important decat alegerea CU GRIJA a sotului. 8.Racaie diferite lucruri usor “zgariabile” cu unghiile.Eu am tot felul de urme prin masina ramase de la Oana.Sunteti ingrozitoare cu chestia asta!!! 9.Sunt disperate sa nu-si ude parul nici macar cu 2-3 picaturi. 10.Lasa par in toata casa!!!!!!!!!!!!!!! |
punctele 4, 7 si 10 sunt geniale, si mai mult decat adevarate.
nu f_tem schelete, vrem sani mari si fund rotund, uram disperatele care au ca unic scop in viata sa lege de gatul lor pe unul, indiferent cine e ala, numai sa o faca inantea "lu' naspeta aia" (care poate fi oricine, del a prietena lor cea mai buna pana la colega de birou) iar cu parul.... exista perii, sampoane, si cei 7 ani de-acasa... |
Eu urasc femeile pentru ca nu pot sa le inteleg.
|
pai mai greu asta cu intelesu` ...
nu stiu daca sunt exemple fericite in acest sens |
| All times are GMT +2. The time now is 10:30. |
- Copyright 2026 4Tuning