![]() |
Re: E39 - un DUH
Garaj nu ai?:sad:
|
2 Attachment(s)
Pam pam
|
2 Attachment(s)
nu am ....
maine o sa ma apuc de ea .... ma gandeam in loc de aripioarele la bara fata care nu mai sunt sa-i fac o prelungire pe toata bara asemanatoare cu cea din imaginea de mai jos si sa-i astup bandourile ( dar imi e sa nu fac vreo tiganie si sa fiu obligat dupa sa-i astup si bandourile de pe usi si cele de pe bara spate si e mai mare munca decat aspectul :D ) dupa ce o fac o s-o las si putin mai jos sper ca pana vineri sa fie gata :P |
Quote:
|
Quote:
Poate data viitoare venim cu remorca sa`i tractam pe baieti d`acolo :D:-P |
1 Attachment(s)
Quote:
Asa e, futu-i in basca, mai am, dar alea pe mess :)) |
1 Attachment(s)
Poza asta zici ca`i wallpaper din nfs :-P
|
Frumoasa prelungirea aia ... Daca vrei orginala stiu eu pe cineva o da cu 500 lei ...
Bandourile nu are rost sa le astupi .. e mult de munca si o sa arate urat ! Bafta ! |
Quote:
iti place cromul ala:lol::???:?(bitzucv9) |
m.y.k.e- nfs :P
cristi - erea doar o idee (proasta) cea cu bandourile!:P JusT_SaY_BoBo - NU... lucrez la cromu ala :P...maine e gata...facui azi juma si maine juma...sa nu obosesc!:P |
Quote:
este viata ta?:)) |
:))))
|
Quote:
Cine a facut-o, stie pe poze. |
Quote:
|
multam pt poza .... celui care a facut-o ....
|
|
1 Attachment(s)
Coming soon...
|
20 Attachment(s)
baieti ms mult pt poze .....
pun si eu cateva .... scuze pt bara fata ca nu este gata ... si garda la cauciucuri putin cam mare ..... dar le pastrez asa pentru o duminica dupa care o sa le schimb :D |
Nu ai pentru ce :P.
Lasa, nu are nimic, timp este destul. |
Foarte reusite pozele , felicitari baieti pt munca si grija fata de masina , sa o tineti tot asa , seria 7 urmeaza si el pe drumul fratiorului sau mai mic.
Multumim pentru sedinta si sa ne reauzim cu bine . |
Uinghiurile sunt extraordinare, din acest punct de vedere pozele sunt extrem de reuşite;). Īnsă ştii ce le strică? Calitatea...:D N-am nimic cu tine, dar... schimbă aparatul;).
|
Nu toate pozele astea sunt facute de mine, ale mele sunt doar cele semnate si inca 4-5 din cele nesemnate, altele sunt facute cu un aparat Sony (slide), dar nu facute de mine.
Vina nu e a aparatului,(Nikon D5000) e vina mea pentru ca nu stiu sa-l exploatez la maxim + ca nu e aparatul meu sa am timp sa umblu prin el. (cand il prin pe mana il iau, asta fiind cam odata pe an). :P |
1 Attachment(s)
Bullets..
|
thx ddk ... daca mai ai ceva poze mi le trimiti si mie pe mess ....
|
Cu placere!
Mai am cateva. |
parca lucea mai rau buza ... :sad:
|
Am sters portiunea aia cu servetelul sa fac poza. =))
|
6 Attachment(s)
fane tu bati un apropo sa refac buza aia la tine ?????
+ 2 poze cu 7aru cat se poate de jos :P ..... il ador:P:P pozele de o claritate extrem de proasta :D o sa revin cu ceva poze mai clare si mai curata masina ca dupa 2 zile de munca grea era cam murdara .... |
am observat ieri , abia te miscai da ii sta bine raaaau :-d
|
ma miscam incet ca nu ma grabeam :P:P .... thx roby
|
imi pare rau sa iti zic dar 7-arul a depasit duh-ul :D
bafta cu ambele, vaporul il inscrii la noi sau? |
ms mult , nu conteaza ambele imi sunt dragi .... mi-as dori sa aiba numere de RO dar nu se poate e taxa prea mare .... :(
|
Quote:
Nuuu :lol: , Doar iti aduceam aminte :lol::lol::lol::lol: |
Quote:
Quote:
|
|
Ce masina bengoasaaaaaaaa :X:X.
Asta e buna de urcat borduri :)). |
WOWOWOWOWOWWW nava amiral este aproape de pamant....
Chiar ii sta bine , asteptam pozele artistice cu fratiorul ei mai mic ... Sa le stapanesti sanatos si fara incidente , acum cred ca este diferit sa conduci astfel de masina cu un gabarit impresionant asezata aproape de pamant . |
4 Attachment(s)
thx DDK ..... :D
adrian17071979 thx .... o sa-i fac ceva poze mai clare pana atunci mai pun 2-3 cu o rezolutie cam nasoala:P |
vand motorul de pe masina
motor bmw 2.3i , an fabricatie 2001, motorul se vinde complet + cutie ZF+pompa benzina + calculator,ews ...etc..... , motorul are soft,injectoare de 2.8, filtru K&N ( nou ) , merge foarte bine , nu scoate fum , trage destul de bine eu zic ca trage la fel ca un 2.8 pt ca l-am testat cu un 528 si era ceva in spatele meu :P ... pompa de benzina si injectoarele sunt recent schimbate de pe un 2.8., ambreiajul este nou - maxim 5.000 km, motorul este pe masina se poate proba oricand. pret 550 euro putin neg. |
Cu ce ai de gānd să-l īnlocuieşti? V8 cumva?:shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:02. |
- Copyright 2026 4Tuning