![]() |
Re: Masini modificate din Craiova
La capitolul Dacia 1300, 1310, 1400, sunt masini in Craiova, facute cu bun gust?
Bun gust insemnand ca sunt lucrate frumos, au accesorii alese potrivit sau arata intr-un anumit fel... E bine ca macar, la capitolul masini romanesti, Olcitul, Daewoo si in general baietii din Craiova sunt in top si avem cu ce sa ne mandrim, ca sa zic asa, dar eram curios si in privinta Daciei, daca exista masini care arata la fel de bine? Sper sa nu fiu singurul care mai "trage" de batrana Dacie...sa faca ceva frumos din ea. |
In materie de Dacii, nu suntem prea "dezvoltati", cel putin nu din cate stiu eu.
|
Quote:
Din pacate, cred ca sunt "ultimul mohican", care mai investeste in putoarea de Dacie. Mai era o dacie(WAY-u), pe care se instala un motor turbo, dar nu se mai stie de ea nimic, de ceva timp. |
WAYu' e in spital :lol: mai dureaza pana o sa fie gata. Mai era NFSul lui Andrei (aia aurie), dar habar n-am ce s-a ales de ea.
|
mai e o dacie 1300 pe langa hotel jiu alb cu albastru.. intretinuta si arata f. bine
|
Quote:
Era frumos daca se forma o comunitate de genul cu aveti voi, cu Oltciturile, oameni cu care sa te intalnesti, cu care sa imparti idei, piese, chestii...deja a devenit o traditie. In Bucuresti( si nu numai) mai sunt oameni care se ocupa si de batranele de Dacii si au format cluburi( gen Dacia Rally Team). Oricum eu am sa imi continui munca la 1310 meu, indiferent daca mai sunt pintre putinii care mai fac chestia asta, la nivel de Craiova(majoritatea se feresc de masina asta, cand este vorba de investit in ea). Sper sa mai apara si altii si sa formam o comunitate. |
Quote:
1) si cel mai important : trebuie sa fi foarte pasionat de acea masina ca sa bagi niste bani in ea sa arate bine , nu sa o faci targ tuning . 2) investitia asta o faci din 3 in 3 ani , pt ca masinile cand au fost facute tabla nu a fost tratata cum trebuia asa ca rugina are prostu obicei sa reapara , deci ... cel putin 1 mie euro numai acolo se duc iar cheful de viata pe care au il au atelierele din craiova ... te lasa cu un gust amar mai rau decat o gogonea . 3) oamenii care ar putea sa aiba "microbul" pt dacii sunt din ce in ce mai putini pt ca generatiile noi , nu au in minte dacia iar generatiile vechi , nu prea se mai tin de chestiile astea si dupa astea 3 motive mari si tari vine intrebarea evidenta pusa de generatiile need for speed : de ce nu ai modifica o masina mai noua (daca tot esti pasionat de tuning) ? eu am o dacia 1100 si ... am facut un calcul cu ce ar avea nevoie , etc ... rezultatul a fost cu minus in fata . in rest toate bune si frumoase : spor cu dacia ! |
Quote:
Din fericire nu am avut nici cea mai mica problema cu rugina la modul grav, desii masina este din 95'.Au fost probleme doar superficiale. Are un strat mai mult decat generos de antifon din fabrica, motor de 1.6 cu dublucorp, tamburi mari, cutie cu grup scurt, planetare glentzer. Masina a fost trasa pe dreapta mai mult timp, dar din motivele de mai sus am decis sa ma ocup de ea, fiind primul proiect de genul asta, practic un experiment.Sunt dispus sa investesc in masina, stiind ca nu imi voi mai recupera banii. Nu e singura masina(corsa c), urmeaza un mondeo.Nu vreau insa sa investesc intr-o masina de generatie noua, momentan.Incep cu Dacia.Este doar o incercare de a face dintr-o masina de 2 lei, una care merge si arata cum ar trebui.Asta practic e tot farmecul la masinile vechi si proaste. https://forum.4tuning.ro/109-masina-m...dj-02-nue.html aici este topicul masinii, ca sa iti faci o idee. Numai bine. Scuze daca am deviat in offtopic. |
Quote:
OT: Greedy91 prea tare GIF-ul de la semnatura...am ras o ora. |
Nu e lenea asa mare... e si lene ce`i drept dar parca nu`mi vine sa lucrez in toiu` iernii afara, in strada, sa ma stropeasca toate masinile care trec pe la juma` de metru de mine... si asa mai departe.
Nu am avut posibilitatea sa lucrez intr`un garaj. Nu caut scuze, dar sa urmaritzi topicul unde este prezentata (s`a mai incalzit afara si se poate lucra :D ) edit : masina "functioneste" dar nu se poate circula din cauza turbinei (scoate mult fum) ---- app, am vazut o masina astazi pe A.I.Cuza, cred ca Honda era, caramizie, tuning exterior "full option", am vazut`o cam de departe, are cineva poze ? |
5 Attachment(s)
ia...a mea ce`are de nu e p`acii?
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
salut.
stie cineva unde pot vedea mai bine sau niste poze cu civicul negru din poza? l-am vazut de cateva ori prin craiova, dar nu am apucat sa-i fac poza niciodata. poate este prezentat pe alt site/forum, poate aveti ceva poze... multumesc |
cred ca cel mai bine intrebi pe CVF, la club japonezelor.
|
Din câte am înţeles, maşina ar fi fost vândută. :roll:
|
daca nu ma inseala memoria , am eu cateva poze cu ea prin calculator , dar imi e lene sa le caut . oricum civicu era frumos foc pana a fost implicat intr-un accident si de acolo nu ii mai stiu povestea
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
@dydy-andrey : ok, ca eu nu le mai am in calculator . |
Quote:
|
Quote:
cand ma dai o tura? :D s-o stapanesti sanatos! |
Daca sunt pe undeva sau are cinvea poze cu un golf 3 diese de la voi din DJ cred ca verde cu jante borbet A lasat si unflat ....mi-a placut foarte mult, l-am vazut odata si as vrea sa vad ceva poze cu el!!! Ms!!!
|
4 Attachment(s)
In Craiova o sa mai apara o Dacia Nova 1.6 GT Tuning pe partea exterioara....momentan se lucreaza la ea ;) sper pe vara sa iese ceva frumos ;) deabi astept :X
|
Şi în afară de aripi la stema de pe spate, litere chinezeşti şi dedicaţii cocălăreşti pe lunetă, ce mai vrei să-i faci ? :)
|
Quote:
|
invidiosilor , mie imi place
|
Cea mai masina frumoasa pe care am vazut-o . Este de vanzare ???
|
Quote:
|
"asta e dacia de care ti-a zis ma-ta sa te feresti".. intr-adevar, franele au fost mereu o problema la masinile astea..
|
In Craiova aveti cateva peugeotu-uri 206 modificate frumos.
|
Quote:
|
cate masini modificate si in craiova, daca ne-am oprit la nova aia de 2 luni.. :)) hai dreaq sa depasim momentul, sa trecem la urmatoarea.
|
m3 ala nou rosu e din craiova ca am vazut ca are nr de dj? nu e modificata dar....
|
Quote:
m3 - ul ala rosu e din Craiova si e al lui Dima |
parca era vorba de masini modificate pe aci...
si sa nu fiu off... corsa lu flavi..kadettu lu sultanu..poze n-am |
eu am observat o chestie la noi in craiova, s-a schimbat trendul la bmw-uri, a inceput o noua era, era POE. azi am vazut un e36 si un e46 ambele POE-izate, si nu sunt singurele, astea ambele aveau numere rosii, dar parca mai sunt vreo 2-3 bmw-uri culoarea aia facute in ultimele 2-3 saptamani
|
Ăsta e trendu'. După ce-mi repar Matizu', îl fac bleu cu plafonu' alb. Mate culorile, bineînţeles. :lol:
|
Quote:
cam asa e pe la noi la olteni...nu exista imaginatie sa faca ceva unic..traiasca xerox-u |
| All times are GMT +2. The time now is 07:36. |
- Copyright 2026 4Tuning