![]() |
Re: E46 - 320i B-19-RRM
Te-am trezit, ca am incurcat numerele... de telefon, trebuia sa sun pe altcineva cu differentiale.... :P sorry
|
Quote:
|
|
Mane, sunt oribile.... nu-mi plac... deloc
|
Quote:
|
Quote:
daca ai si tu ceva de "propus" :) te rog :D alte idei sunt bine venite:) |
Omule eu ti-am propus ceva... dar cik "tipu l-a bufnit rasu" asa ca plm, stau in banca mea... te las sa decizi....
Sincer... sunt unele care imi plac, altele mi se par execrabile, prea racer style... ori in viziunea mea e46 nu e deloc RACER... are o nota mai mare de eleganta, vs pisica sau urs.... si trebuie tratat ca atare... Asteptam alte propuneri.... Momentan a lui speed breaker, e cel mai 'elegant' |
17 Attachment(s)
Gata am comandat differentialul, 3.38, care dupa calculelelelel mele, imi da 6 km in plus la top speed... GREAT! :D
Maine vine, maine ill pun pe masina.... Totdeodata sunt fericit, ca avem in familie, un nou vehicul, de data asta nu BMW, ci VAG... un Passat 3BG din 2005, am sa pun poze cu ea... :D bijuterie masina... 2.0i care trage fenomenal. In rest pun pozele care mi-au placut mie de la intalnirea e46... unele sunt bestiale (thx pitika) |
Nu este de vanzare nku' din poze?
|
tare sedinta....vad k e si o vaduva pe acolo....:D
|
Quote:
@kst dap... chiar asa :) |
pai hai ce mai asteptam...si mie imi place ultima poza..dar sa nu se faca si cu e36 si e30...fiecare cu logo ul lor:D
chiar daca la e46 e luat dupa unul de e90.. |
club e30 exista...
|
era vorba de a nu folosi acelas logo..ca stiu ca exista e30club
|
Quote:
|
I wish... e 1600, e lasat acolo in paragina... dar spre surprinderea mea, are foarte putin rugina..
|
Quote:
|
Mai deci nu stiu, eu cand am ajuns acolo, statea acolo, nu-l cunosc pe propietar....
Alta ordine de idei : E46 club discutii : https://forum.4tuning.ro/showthread.p...17#post2138417 |
nu e chiar in paragina...e pusa de putin timp acolo...oricum e ceva de capul ei..
parca aveam si eu niste poze langa ea dar nu mi le a dat nimeni:D |
14 Attachment(s)
Azi, am avut putin timp liber, si am bagat o mica/mare sedinta foto, (nimic special)....
Dar am pus pe masina, (temporar) ceva foarte special pe care l-am procurat saptaman asta... Las pozele sa vorbeasca... In alta ordine de idei, am schimbat diferentialu, numai duduie, masina merge ca noua... acum la urmatorul salariu trebuie (sa zic adio la suspensia M sport) si sa ii pun suspensie reglabila ca sa o mai cobor. |
la plazza si nu ai dat si tu un telefon?:D in 2 secunde eram acolo..
|
dupa parerea mea.. cel mai frumos e46 de pe forum.. daca ii pui si kitul de M.. va fi bombaaa
felicitari razvane!! si cand vin in bucuresti sa te vad numai de-a latul |
Quote:
degeaba k masina e bijuterie, ce sa mai... |
2 Attachment(s)
Vad ca inca n-a observat nimeni noile NUMERE de show!!
|
ba le-am observat, sunt tari. Daca iti puneai la nr tau real in loc de 19, 46 atunci era si mai tare... cu 2 bucati de banda izolatoare alba transformai B-ul in E si voila :-P
|
Quote:
|
s a mai tinut da razvan a fost absent...
PS: chiar ma gandeam ce numar sa mi fac si eu...buna ideea ta.. eu am ales numar normal B 31 WGG numai ca dinala mic...nu e legal dar oricum e mai bine decat deloc..o sa ti arat maine o poza.. |
7 Attachment(s)
Arata in mare fel acest e46,e singurul care il stiu asa intretinut cum il are Razvan, felicitari ptr masina !
Atasez si cateva poze de astazi :D |
Razvane,de mult nu am mai intrat pe forum si observ ca este tot mai frumoasa masina ta,felicitari pentru imbunatatiri,poate imi spui pe scurt ce ai mai facut la ea:),ca eu am facut accident grav cu a mea si am schimbat-o:(
|
sa nu uiti
/!\ Duminica, 29.03.2009, 16:00, Intalnire BMW in parcarea de la Strandul Crangasi Pt detalii sunati la numerele :0767713139 (daffy) sau 0765572113 (maryan) /!\ |
4 Attachment(s)
Quote:
@ bmw_zeu, imi pare rau sa aud asta, sper ca tot bmw ti-ai luat, si tot e46... La a mea, nu pot sa zic ca i-am facut cine stie ce, de atunci, si pana acum, i-am facut capota... pus jantele de vara pe ea... schimbat sistemul audio din portbagaj, si semnale smoked, pe fata... O sa urmeze acum, semnale laterale smoked... eleron M, (la salariu asta) si va trebuii sa cumpar suspensie reglabila sa o mai cobor nitel :). @ daffy nu n-am sa uit de intalnirea BMW, o sa fac tot posibilul sa ajung. Atasez si eu 4 poze, care imi plac foarte mult... de duminica... (nu cu cercuri, nebuneli sau mai stiu eu ce) |
Super :P
|
si opportunity si-a facut semnatura cu masian ta :))
|
1 Attachment(s)
Quote:
Mă bucur că îţi plac,revin cu un edit !;) |
Atasez si eu 4 poze, care imi plac foarte mult... de duminica... (nu cu cercuri, nebuneli sau mai stiu eu ce)
nu erai ma tu ala cu drifturi:->=))))))))))de cand te-a lasat grupul te-ai cam potolit:)....pot sa pun eu o poza cu tine??? aici pe topic???cand stateai "potolit" la vulcan? |
Da, m-am potolit, plm.. cand o sa arunci si tu 1000 si ceva de euro in masina ta, in decurs de o luna... mecanica'grea' atunci mai vorbim...
Oricum mi-am demonstrat, ca se poate,am demonstrat ca se poate, cand altii urlau DOMNE e46 nu stie de-a latu, am demonstrat ca e46 stie de-a latu, si site foarte bine... e46le stie sa dea toate rondurile din baneasa.... am demonstrat... plus ca am depasit etapa asta, d-asta mi-am luat tractiune spate in the first place. Acum daca mai departe vreau sa fac ceva in acest aspect, imi cumpar si eu un urs sau pisica, eftina, si cu asta basta... am filmulete care demonstreaza ca se poate, si cu asta basta... o sa mai vorbim, cand o sa iti crape si tie grupu... De aceea nu am mai dat, crezi ca imi era greu, duminica sa ma bag printre voi, si sa dau...? Dar, nu... O zi buna |
Quote:
pai sa iti dau si eu "reply" grupul meu nu a indurat cate a indurat al tau.. si pana va ajunge ca fostul tau grup cred ca masina va fi deja vanduta:) eu nu prea am chinuito...si multi stiu asta:) |
Quote:
|
Quote:
de exemplu eu dau numai cu a1... rrm o tine a1 pana in 4000-5000 si da brusc a2...si o tine cu 2..pana moare....da iar a1...o tine tine ...ii da iar a2....si mi se pare...foarte "uzual" probabil se gandeste ca rupe aderenta...si nu numai ca se gandeste chiar o face...dar se duce si grupu mai repede.... asa ca inainte sa "scrii bazaconii"mai bine documenteaza-te ....ca masina nu ai ca sa stii pe propia piele:) |
Cu jante mai mici, motoru tine si a2a, dar cu jantele mari, da moare... asta a fost un lucru pe care l-am descoperit recent...
Iar cand vei da si tu ronduri mariane, vei observa ca 1a nu iti este destul delunga, ca sa-ti mentina derapaju... cand d-ai cercuri, in jurul axului, a1a e perfecta... dar cand vrei sa o dai de-a latu, mai larg, deja 1a nu mai e suficient, si d-aia ii dai a2a Tu, din ce am vazut eu, doar te-ai invartit cu ea, unde a1a e perfecta.... |
| All times are GMT +2. The time now is 05:25. |
- Copyright 2026 4Tuning