![]() |
Re: Golf 1 - O cotoarba RWD
Melc? Melci?????
|
daca te pot ajuta cu ceva , de ex, sudat aluminiu, confectionat suport etc, CNC, sa ma anunti, ca e o onare sa fac ceva pt o masina din asta.
|
5 Attachment(s)
Melci deocamdata nu pe motorul asta , ca e nevoie de investitie serioasa daca nu vrei sa te faci de bacanie.In plus te arunca in grupa foarte urat si e mai rentabil sa pleci de la cmc mai multi.
Mersi mult Szoke pentru oferta, din pacate ne despart foarte multi kilometri :). Azi am ajuns la capitolul schimat rulmenti, harcuri, haripi si casete de directie.Maine sa speram ca incheiem acest capitol ca sa putem trece la urmatoarele. |
blana :))
sigur o sa iasa ceva f frumos acolo. evazarile de aripi de unde le-ai procurat? spor la treaba si buzunaru cat mai plin :)) |
9 Attachment(s)
Aripile s-au facut din tabla.Azi a fost gata caseta de directie si am emailat putin ghiveta.
|
Foarte tare omule ce ai realizat tu acolo ...FELICITARI !!! daca ai lucrat asa profi pana la stadiu asta nu cred ca o sa fie o problema incontinuare ca masina sa mearga cum trebuie
|
Cu racirea cum ati rezolvat?
|
La masina se lucreaza cat se poate de profi, am dat o vopsea doar ca sa nu se vada chitul de la aripi.Cu racirea inca nu am rezolvat, se va merge pe varianta clasica cu radiator si ventilator in fata . Piatra de incercare e timoneria, acolo s-ar putea sa fie unele mici probleme.
|
5 Attachment(s)
Avem frane , ambreaj hidraulic si nu mai vireaza spatele. Care ai o timonerie wireless?
|
Abia astept sa o vad "la lucru" :D
|
10 Attachment(s)
Avem aer la servofrana si racire.
|
Quote:
|
am ceva dubii la pexalul folosit pt instalatia de racire (chiar daca e cu insertie de aluminiu).....sper sa iti tina cuplele la temperatura....
dar in rest e tipla :D frumoase tipsurile. sunt tobe sau doar teava cu tips? tre sa trec si eu zilele astea pe la nenea gto ca lucrez aproape de voi sa vad live bestia :P |
Cablurile de VR sunt scurte, cautam camasi lungi.
E polipropilena, nu e pexal, speram sa tina. Tipsurile sunt silencere, speram sa mai atenueze zgomotul si flacarile. |
10 Attachment(s)
Este gaz.
|
shepti litari :D
sa faceti clip cu primul "run". |
ar fi foarte tare sa mergi fara capota cu ea pe strada, sa vada lumea ca n`are motor :))
|
3 Attachment(s)
Inca nu merge, dar e bine ca se joaca copiii cu ea.
Noaptea asta ne-am batut cu timoneria.E 1-0 pentru timonerie , dar la ora 8 dimineata am avut un sut pe poarta.Asteptam revansa sa i-o dam. |
Felicitatile mele, super proiect!
|
Sunt sigur ca se va solutiona situatia legat de timonerie!
O sa urmaresc evolutia masinii in continuare! Nervi de otel va doresc. ;) |
4 Attachment(s)
Pana azi dimineata la ora 5 am mai tras un meci cu timoneria. E 2-0 pentru timonerie si ma indrept cu pasi siguri spre un transfer la FC Balaceanca. Fotografiile erau facute cand ma credeam smecher si credeam ca i-am dat-o fraierei.
Care mai ai cabluri de Golf3 sau stiii unde se vand camasi de cablu la metru pana nu o iau pe campii? |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Faier in za hol
|
Prima cheie dupa inca o noapte nedormita.Azi s-a rupt iar timoneria; sper sa fie functionala la Tulcea. Mai e ceva de lucru si suntem la limita rau.In trei zile am dormit maxim 4 ore.
https://www.youtube.com/watch?v=oG5P2...t=HL1310074373 |
Sa fie intr-un ceas bun! ;)
Si succes cu finalizatul !!! |
4 Attachment(s)
Vad ca ai cositorit cablul otelit de acele suruburi care le fixezi la tijele de pe cutie,ai incercat alamire?ca banui ca acolo se rupe ce se tot rupe la timoneria asta...
Sau nu ar fi mai bine sa faci suruburile acelea cu o ureche la un capat ,ceva in genul surubului din partea de jos a intinzatorului din poza Attachment 2075879 si sa bagi cablul prin acea ureche apoi sa-l "sertizezi" fie prin Attachment 2075868 sau Attachment 2075869 Attachment 2075870 |
Problema e ca acele cabluri trebuie sa si impinga, iar imbinarea trebuie sa fie foarte fina ca sa nu se blocheze in camasa, dar nici sa nu flambeze.
|
1 Attachment(s)
nu merge sa faci doua bucle?adica pentru fiecare din parghii sa faci un cablu ca o bucla,si asa poti pune cabluri subtiri si mult mai flexibile,si o sa ai si control mai bun,zic :rolleyes2
Attachment 2076025 p.s. desenu e facut la repezeala in PaintCAD :)) |
In sfarsit am reusit sa facem cotetul sa mearga la Tulcea.Masina merge drept, e foarte violenta la plecare- cel mai bun 60 feet a fost 1,8 dar in treptele 3-4 are o pierdere de putere si e instabila la viteze mari- dupa 120km/h o tin foarte greu ca-i topatie botul si nu mai am directie.
Ceea ce mi-a placut foarte mult a fost ca la una din plecari pe VHT mi s-au ridicat de la sol rotile din fata si mi-a reusit un mic wheelie.Cel mai bun timp 14,1, asta fara sa se lucreze absolut nimic pe motor , tragand aer fals si cu pompa de benzina obosita.Am avut ceva emotii, pentru ca in prima instanta mi se blocase termostatul, apoi s-au futut doua pompe de benzina. Dupa ce am dat cu ele de pamant una a inviat ca Lazar. La cursa urmatoare in mod sigur se vor schimba radical datele probelemei si vom imbunatati performanta.Oricum are un 60feet la care nici nu visam. |
Parca te vedem cu wheelie bar :D
|
felicitari!
|
felicitari pentru cat ati realizat pana acum..e o baza tare de plecare..de aici inainte ...wheelie bar :) ;)
|
5 Attachment(s)
Multumesc, o sa incerc sa pun roti mai mari pantru ca atunci cand s-a ridicat a scos cel mai slab 60feet.Oricum next time vin mult mai bine pregatit. Am pescuit un filmulet, de la cursa bye, pacat ca inca nu a aparut nici unul cu wheelie.
https://www.youtube.com/watch?v=D-kvkp-AOTM |
felicitari, una dintre masinile mele preferate din tot eventu :D m`am bucurat mult sa o vad ca merge cum trebuie, chiar si pe 2 roti pt putin :D felicitari baieti!
|
ca sa te vezi in cadru...http://www.*************/video/video...94524&comments
|
nu merge site-ul, e cu puncte puncte...
|
face book . com
|
Quote:
dai click dreapta > save link as la filmul dorit:D |
1 Attachment(s)
Gata. Este din semifinale filmuletul cand am picat cu Iemul care a si castgat.A scos un timp extraordinar acel M3, extrem de bun chiar si pentru un M.
|
felicitari super masina de apreciat munca depusa. vi la arad in 31 sa vad si eu bolidu:?:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:13. |
- Copyright 2026 4Tuning