![]() |
Re: Logan din Satu Mare
@w35t sa stii ca exista buza... mai exact ceea de pe sandero ;)
probabil ca live se vede mai bine dar asa nu prea pare cine stie ce lucrul care nu il agrez este scurtarea maciuliei dar ... |
Cand nu cauti ceva care sa se potriveasca cum trebuie si pui ce iti cade in mana ala se numeste kitsch......iar cat despre scurtarea maciuliei iar si aici..........
|
Quote:
In schimb asta nu arata chiar rau,dar a facut Joker una custom care e din nusth ce chestie de pe la praktiker. |
Quote:
|
Iar numarul sa fie patrat (moto).
|
Frumos!!la iarna vrei sa dezapezesti tu strazile???:)):))glumeam nu intra mai greu in viteze cu maneta taiata???bafta in continuare
|
La schimbator poate sa-si faca un short shifter si o sa aibe niste schimbari de invidiat iar in privinta prelungirii, decat cea de Sandero mai bine ca a procedat asa...
Eu..alias KYS..alias Jocker ( cum a zis road empire ) am folosit plinta de parchet de plastic , pe care am mulat-o cum am vrut eu! ( e cumva kitch si asta Dle Roberto :) ? |
Am vazut short shift facut la "golan91" intr-adevar cursa e mult mai scurta dar treptele 1-2-5 intrau mai greu
|
Poate ai mai putea lucra un pic la grila radiatorului (...parerea mea). "Plasa" pe care ai folosit-o arata destul de slabut fata de restul masinii.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
@ Sir Nenea.. pentru tine tine Sandero = Logan... ? spoilerele nu se aseamana deloc... curbura idem.... deci... |
Multumesc ca mi-ai desenat! Sunt pe aceiasi linie, intr-adevar, dar tot nu imi place! :( E prea masiva buza aia...
|
10 Attachment(s)
Multumesc pentru aprecieri.....
Schimbatorul e mult mai comod asa, are o cursa mai scurta, cat despre buza, atasez cateva poze mai clare |
Mie unu nu imi place, mai bine iati una de GTI / VR6
|
arata chiar bine cu buza. Discutii o sa fie tot timpul, atata timp cat o sa existe pareri pro si contra.
|
Arata foarte bine cu prelungirea fata...felicitari !
|
Quote:
|
Multumesc pentru pareri, inseamna ca o sa pastrez deocamdata prelungirea, cand o sa am banuti o sa vopsesc barile integral in culoarea masinii, sunt curios cum va arata atunci prelungirea.
Acolo la prag a curs silicon,am tinut tubul de silicon in usa si era fisurat si a curs in afara :lol: |
Nu ii mai pui neoane ?
|
Cu mari regrete am renuntat la prelungire.
Motivul principal este faptul ca agatam orice mica denivelare de pe drum si cum stim cu totii tara noastra nu duce lipsa de drumurile accidentate:lol: |
Daca este cineva interesat se vinde buza care a fost pe masina, pret 40 ron
|
In ultima vreme mi se pare mai lenesa masina, am cumparat solutie de curatat injectoare si parca tot asa este.
Am hotarat sa cumpar alte bujii. Ce imi recomandati NKG? A da si sa ma ajute cineva cu codul bujii ca sa pot cumpara .... |
Quote:
Scoate bujia si pe ea este un cod , mergi cu ea la autonet sau la virgocom si zici ca iti tre NGK .. eventual iti recomanda ei acolo ;) |
Quote:
ca vindea cineva bujii si iti spunea si codul si cat te costa un set de bujii;) |
Astazi am schimbat bujiile:cap: cu unele de la NGK
Suna mai frumos motorul , ce mi se pare ciudat ca evacuarea suna si ea mai tare; Pe langa asta parca urca mai frumos in ture. |
OOOO
Misto cleme domne Bafta ;) |
Quote:
|
Le-am luat de aici de la un magazin si au costat 21 ron/buc
|
mai 1.2 mil si luai iridium si te tineau o viata:))
|
Lasa is bune si astea :-) o sa le schimb la fiecare schimb de ulei...........
Astazi a intrat masina in service: -se vopseste capota negru lucios -se indeparteaza sigurantele de pe capota |
Quote:
|
Gata te-ai plictisit de sigurante le dai jos??asteptam poze bafta
|
Daca ti-ai fi vopsit capota la culoarea masinii ( gri perla ) arata masina MULT mai bine ( zic eu )si ar fi evidentiat si bad boy-ul . Ce bine ca ai renuntat la sigurante...nu ca as fi impotriva lor dar alea cu sarma aia chiar aratau urat...
|
M-am obisnuit cu el asa negru plus ca e trecut si in talon negru, vedem mai incolo cum o sa de-a cand o sa vopsesc si barile in culoarea masinii:D
|
5 Attachment(s)
Gata capota...
Maine il mai duc la un polish sa fie perfect:-) |
Si io care credeam ca numai la mn se vede radiatorul prin grila:) frumos bafta in continuare
|
Quote:
|
Quote:
|
Poti sa-i mai pui element negre ca sa se asorteze si pe lateral inafara de bandouri
EX: Stickere LOGANCUP:D |
Multumesc pentru aprecieri......
Nu vreau sa mai pun negru pe el ci sa mai scot din negru ca sa nu fie prea mult. Dupa ce voi vopsi si plafonul si portbagajul voi vopsi barile , bandourile, manerele si oglinzile in culoarea masinii:-) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:55. |
- Copyright 2026 4Tuning