![]() |
Re: Midnight Racers in Rm. Valcea
Echipa Midnight Racers este in sfarsit pe locul 1 in jocul online rensit! go go go
|
Tot nu mai aveti primar,poate gasiti unul care sa fie cooperativ cand vine vorba de evenimente...
|
ne trebuie un primar "reisăr" cu vreo masina smechera :)), mai sportiva asa.
|
votati-ma pe mine :D
promit sa organizez evenimente in fiecare luna, sa legalizez prostitutia, sa interzic munca si in loc de palmieri sa plantam canabis, ce ziceti ?:D |
Quote:
|
9 Attachment(s)
Familia MR Valcea a mai crescut cu un membru: Teo si al sau BMW 325i /// M-aerodinamik. Bun venit in familie, suntem mandri cu tine si speram ca si tu sa te mandresti cu noi. :) Poze cu parasolarul si o sedinta foto ca la carte in curand ...
|
Welcome colegu'. >:D< suntem mandri sa te avem in familia Midnight Racers.
|
jantele Hamann :dribble:
forta!! |
Multumesk mult de tot la toata lumea ...pt increderea acordata ma bucur la maxim:oops::oops: ca sunt in MR SPER SA FACEM NUMAI LUCRURI MARETE SI DEMNE DE CAP DE AFIS sa zik asa..multumesk kalu ,sorin syd ,sebi, alex san,claudiu si restu brigaziii....inka o data ma simt onorat ca impartim aceasi pasiune ....o seara placuta la toata lumea ...va multumesk ...TEO
|
Quote:
|
da da ai zis aseara :D , abia astept sa le vad pe masina !!
|
OOooo....o surpriza....bravo domne ;)....un om cu mare caracter.
|
frumoase jante...sa le pastrezi sanatos...chiar dau bn...sa te bucuri de ele cat mai mult...
|
foarte faine angel eyesurile (sau demon eyesurile)... Ledurile pe rosu le ai pus tu? sau asa au venit?
|
bv boss }{ proud de tine :>
|
Felicitari Teo ptr aderare la MR,nu o sa regreti ca ai facut acest pas,sunt niste baieti super de treaba,sper la vara sa ader si eu cu viitoarea masina ;).Inca o data ms ptr xenoane,se vad beton noaptea :D
|
Quote:
|
deabia astept sa vad WST cu parasolar Midnight :D:lol:
|
intradevar....frumoase jante, deosebite chiar....cred ca valoreaza cat masina mea...:D
|
Quote:
Quote:
|
frumoasa masina felicitari!
|
syd sa pregatesti aparatu, incarca bateriile, stikurile tot ca avem treaba :))
|
cand o sa fie ?:D sper ca nu marti seara , pls :D
|
5 Attachment(s)
Quote:
Apropo Radu, cand v-am cunoscut eu pe voi tu deja aveai cateva masini rupte la liniute si rezultate foarte bune.Cel putin Golf-ul ala rosu m-a pus pe ganduri cum tragea. Pacat ca ce-i care te stiu nu zic nimic de asta (cunosti si tu motivele;) ) iar tu sterge-ti frate semnatura aia cu soarece de forum. Mai intai uita-te cine te jigneste si apoi gandeste-te daca se merita sa-i dai importanta sau reply. Oare cati stiu ca esti mecanic? AAAaaa si era sa uit, unde ai disparut aseara de la sedinta? Attachment 1292446Attachment 1292447Attachment 1292448Attachment 1292449Attachment 1292450 |
Frumoasa masina, chiar merita ca cea mai frumoasa pisica din Valcea sa fie in cel mai smecher club. Singuru e36 din MR si cel mai frumos. Apropo.. imi plac angelurile tale. Felicitari!
|
am disparut am dat o tura de centru si am revenit da eram la alta masa:D si tocmai ca erati in sedinta nu sunt genu de om sa ma bag iar am picat ca din cer
imi place semnatura :)) ma distreaza la maxim nu sunt fan e 36 da WST-ul ma duce cu gandul la derapaje, cerculete deci e o masina perversa si nu numai pe mine ma duce cu gandul la prostii destea, crek si Cucu e de acord cu mine ce ganduri ne trec prin cap cand vedem un bmw intr-o parcare putin uda mult succes in activitatile voastre |
Midnight Racers Valcea a mai castigat un om minunat si o masina demna de tot respectul.Ma bucur pentru Teo ca in sfarsit a reusit sa faca un pas important si sa adere la acest club de racing care are o frumoasa istorie in spate.Nu imi ramane decat sa ii urez mult noroc in noua echipa, iar clubului ii urez La Mai Mare.
|
Quote:
multumim, frumoase vorbe si respect maxim pt cele spuse :). O sa ne vedem la romexpo, esti invitat la noi la stand :) |
Quote:
|
nu ca voi nu ati avea istorie frumoasa :) dar sunteti bineveniti la un covrigel, o cola si de ce nu ...o pizza colo sus la terasa :))
|
Quote:
|
Citeam descrierea la BMW-ul lui TEO pe blogul lui Aaron. ;)
http://midnightracersvl.blogspot.com...25i-coupe.html |
Quote:
|
tot atata sa fie lista si cu evenimentele la care o sa participe :))
|
marfa ... si care e primu ? :D 4 tuning days ?:lol:
|
da. Dupa care o surpriza :)
|
:lol: surprize surprize :rolleyes2
|
Quote:
|
=)) lasa ca vedeti voi :))
|
25 Attachment(s)
LA MULTI ANI BAIETI !!! Sunt poze care in seara asta implinesc fix un an. 1 FEBRUARIE 2009 Nu conta ca ploua, ca ninge, eram impreuna si asta mi-a placut cel mai mult. Attachment 1293524Attachment 1293525Attachment 1293526Attachment 1293527Attachment 1293528Attachment 1293529Attachment 1293530Attachment 1293531Attachment 1293532Attachment 1293533Attachment 1293534Attachment 1293535Attachment 1293536Attachment 1293537Attachment 1293538Attachment 1293539Attachment 1293540Attachment 1293541Attachment 1293542Attachment 1293543Attachment 1293545Attachment 1293546Attachment 1293547Attachment 1293548Attachment 1293549 |
| All times are GMT +2. The time now is 17:42. |
- Copyright 2026 4Tuning