![]() |
Re: Ce animale de casa aveti?
5 Attachment(s)
@Sasha..merci :oops:
asta e porcul de guineea,dar tuns :-) |
vaaaai ce tare e porcu' :shock: e super marfaaa :love::love:
|
Quote:
Gabi,si la mine a fost cam la fel..dupa ce a murit dog-ul,mama facea gura ca nu mai vrea alt caine,ca-i strica in casa cand e mic blabla..gasisem un husky super dragut.dar a gasit mama pe un shantier(de unde i se trage si numele de Zdreantza) catzelul asta..care din pacate stie sa latre,dar nimeni nu intelege de ce atat de des si fara rost :lol: e foarte prostuta,dar se baga in sufletu tau,e sufocanta. |
Quote:
vaaai si poza asta :arrow: https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1234714279 diabetic de dulce:love::love: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Jumatatea mea de caine!
|
Yorksher:
|
Quote:
am vazut ca este deja o moda cu animalutele astea mici... am vazut intr-o saptamana vreo 3 pe la mine pe la facultate...veneau la vaccine :lol: |
Am dat 500 EURO pe el, rasa curata, vaccinat, cu buletin si certificat de sanatate direct de la crescator.
|
7 Attachment(s)
-Primul, Pako, 4 ani, l-am primit cadou de 16 ani, primul meu caine, huski siberian, mare, sanatos si bineinteles frumos, incapatanat, cu o personalitate ne mai intalnita pana acum la vreun caine, f destept, siret, numai eu stiu cat m-am chinuit sa-l educ :D inca mai este alaturi de mine :)
-Al II-lea, Spike, 2 ani, puiul lui Pako,foarte neasptamparat, l-am luat cand l-am dat la monta pe Pako, din pacate nu mai este printre noi, s-a pierdut, a fugit din curtea bunicilor, l-am cautat disperat in tot orasul, pe langa oras, dar nu l-am gasit nicaieri, afise, recompense, nimeni nu l-a vazut pe nicaieri.. :( Ultima poza :D instructie, bineinteles cu mancare, ca altfel nu reusesti sa-i pacalesti :lol: |
4 Attachment(s)
Ciupi
|
3 Attachment(s)
Quote:
:arrow: |
3 Attachment(s)
ziceti voi daca nu seamana handicapatu meu cu al lui sasha
Are mai multe nume, fiecare depinzand de starea sa : Antoine the french cook Somi (asta e numele din buletin si vine de la Somalez caci cand l-am gasit era piele si os) Ciumpilelu (asta de alint) Victor Pulenco (stim cu totii la ce ma refer aici :D ) |
5 Attachment(s)
El este Buck. Un labrador foarte fericit de 9 anisori :)
|
1 Attachment(s)
Foarte tari animalele Vlad !
El este Pichi (nu râdeţi, mama i-a pus numele :lol:), zis şi "animal de pradă" sau "câine" :peace: Cică ar fi nu ştiu ce încrucişare străveche între un pechinez şi un cihuahua (aşa se scrie ? :roll:). |
Pichi al tau Gabi,pare mai rau decat Zdreanta a mea :lol:
Ce dragut este Buck..multi anisori inainte!:-P |
multumesc frumos asemeni :)
|
Quote:
ce superbi sunt :X ador husky siberieni cu ochii albastri ... vreau sa achizitionez si eu unul..dar momentan nu am gasit.. |
5 Attachment(s)
1rocky
2 myty 3 blecky 4 terroriana |
6 Attachment(s)
Asta e pisica mea, pe scurt Kitty! Cred ca e o norvegiana de padure! Cu grave tulburari de personalitate( primele saptamani mi-a facut mana franjuri, la fel si perdele, scaunul de la biroul meu etc.!) Cand o apuca nebunelile se maltrateaza de una singura, adica incepe sa se muste, se face ca un ghem de blana care se roteste nervos!
|
Quote:
Foarte tare descrierea:))) E frumi rau pisica:love: sa-ti traiasca :D |
Quote:
|
2 papagali mananca si se caca la greu!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
Un labrador si doua pisici.
|
caine:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2
|
În afară de Sasha care o ştiţi din topic dar acum e ca o sc¤¤¤¤¤ am mai adoptat de pe strada din Constanţa un motănel mic pe care îl cheama Slash care e supra mic si prostănac.
P.S. : Nu Sasha depe Forum :lol:! |
3 Attachment(s)
update :D
|
3 Attachment(s)
Poze :).
Cea albă : Sasha Ala micu' : Slash |
Am doi caini , unul boxer iar celalalt ciobanesc german :)
|
4 Attachment(s)
1. Ricky - Pekinez 10 ani
2. Ricky - Lup 10 ani 3. Lazy - Shar-pei 1,5 ani 4. Joe - Labrador .. negru :D 6 luni Ciudat nu ?!? primii 2 caini cu acelasi nume ?!? ... da ... cand aveam 7 ani ... cu o zi inainte de ziua mea .. am primit cadou Lupul ... iar a doua zi .. cand de fapt era ziua mea .. am primit pikinezul ... si din pacate amandoi aveau nume deja ... coincidenta .. ricky :lol: in schimb pot sa ma mandresc cu lupul ... pentru ca e fost campion la lupte legale ... :D Nu ma lasa inima sa il dau la lupte ... dar a insistat tata ca cica parintii lui si ei au fost campioni la lupte .. si cica ii mosteneste :lol::lol: ...dar se pare ca are dreptate.. Poze nu stiu daca am .. daca gasesc ceva prin pc .. am sa dau un edit later :D Later Edit: nu am gasit poze in pc ... dar am luat de pe google .. cu niste caini identici :D numai ca pekinezul meu e mai inchis la culoare si i-a crescut par alb la bot :lol::lol::D ii pun in ordinea l-a cum i-am scris mai sus .. :arrow: |
1 Attachment(s)
Foarte draguti catelusi, sa-ti traiasca. :)
Eu am un Cocker Spaniel, Bob il cheama. L-am primit cadou de la matusa mea acum 9 ani. |
1 Attachment(s)
o pisica
se numeste Reti - din cauza faptului ca atunci cand era mica mica ii curgea un ochi si parea retardata - de aici numele atasez o pozna |
2 Attachment(s)
membru nou: Asi
e fata, rasa angora turceasca putin corcita cu persana. acum e cam mizerabila, plina de purici si murdara rau din cauza ca acum 4-5 ore am adus-o acasa. o sa mai postez poze cu ea dupa ce o sa putem s-o spalam si s-o aranjam:) |
vaaaaai cat e de sweet!!! Sa-ti traiasca :)
|
Quote:
|
multumesc, sa fie:)
s-a acomodat foarte repede, azi deja si-a facut nevoile in litiera (acum cealalta pisica nu mai vrea sa faca acolo, fiind foarte egoista, pentru ca in 11 ani totul a fost al ei:)) ) si nu are nici o frica, se joaca prin casa ca si cum ar fi aici de 1 an, nu de o zi |
3 Attachment(s)
si tot creste... si tot darama tot... si o tot provoaca pe cealalta si mananca bataie... cred ca are resurse interminabile de energie:lol:
|
5 Attachment(s)
Una bucata catel, care mai mult sta la o casa ...
|
http://www.imagehost.ro/thumbnail.ph...9e22185c26.jpg => Tano cel mai lenes caine care exista...si e si cam surd :-L
http://www.imagehost.ro/thumbnail.ph...9e266d2b44.JPG => Demo vs Rica |
1 Attachment(s)
Si asta este motanul meu :) doarme pe unde apuca si el :) Attachment 1024387
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:03. |
- Copyright 2026 4Tuning