![]() |
Re: De unde cumparam machete si cat costa?
In Auchan Pitesti au:
Maisto Dirt Rides 1/24 la 55 de lei maisto old friends 1/24 la 53 de lei maisto All Stars 1/24 la 60 de lei maisto pro rodz 1/24 la 57 de lei maisto custom shop 64 de lei (aveau vw golf 4 r32 gri cu niste "dungi" negre si hummer h3 gen camioneta) motormax 1/24 33 de lei |
Quote:
Nu stiu:sad:nu am fost,pentru ca nu stiu unde se afla sincer. Am cautat numai pe internet vreun magazin online unde pot gasi,insa nu am gasit absolut nimic....:rolleyes2 |
care ma ajuta si pe mine cu o macheta....as dori sa achizitionez un golf 4 variant alb sau daca nu gasesc un bmw m3 cabrio culoarea albastru la scara de 1:18 sau 1:24...va rog ajutatima ca la mine in oras si pe net nu am gasit pe nicaieri poate sunt pe la voi.;)
|
azi am fost la mol (benzinaria) si m-am gandit sa fac ceva cu punctele acelea care se tot acumulau si mi-am luat o alfa romeo 156 la 1:24 de la cararama ,la care i se deschid potbagajul ,capota si usile din fata....nustiu cate puncte a costat dar pretul real era de 38 de roni
|
Inca caut un hyundai coupe(tiburon),scara 1:18 sau 1:24...macar de-as gasi si la scara 1:24...vinde cineva acest model?:oops::oops::oops::sad:...
|
Carrefour Feeria: A aparut GT-R BBurago 1/18... daca nu l-a luat careva deja.
Pret: 99.9 roni Cantiate: 1 buc. Culoare: Rosu. |
salut.
Vreau sa intreb ceva, rog sa-mi raspunda cineva care se pricepe mai bine la preturi. Am gasit un Renault 5 Alpine - 1/18 Solido , culoare portocaliu intr-un Mall si costa 146 RON, se merta? Pot gasi in alta parte (in afara de MCW) mai ieftin? Am gasit si in Carrefour doua Peugeot 205 , unul Rally iar celalalt normal la 110 Ron. Ma bate gandul sa iau Alpine-ul, dar am nevoie de un sfat in legatura cu pretul. Multumesc. EDIT: parca-i cam scump ... totusi, astept urmatoarea comanda MCW :lol: |
Cora: burago gold - 85 Ron ... scara 1:18. Modele made in thailanda. Personal consider ca e facuta ok.
|
[QUOTE=radu_rs;2847737]salut.
Vreau sa intreb ceva, rog sa-mi raspunda cineva care se pricepe mai bine la preturi. Am gasit un Renault 5 Alpine - 1/18 Solido , culoare portocaliu intr-un Mall si costa 146 RON, se merta? Pot gasi in alta parte (in afara de MCW) mai ieftin? Am gasit si in Carrefour doua Peugeot 205 , unul Rally iar celalalt normal la 110 Ron... Cauta in benzinariile Omv sau Petrom V. Au redus preturile pentru Solido 1/18, acum sunt la vreo 95 ron/buc. Acel r5 l-am vazut la un omv in Ploiesti la acest pret. Bafta la cautat ! |
care are de vanzare o macheta bmw E36 model in 4 usi?
|
s-a deschis un magazin in Galeriile Corona (Piata Sfatului) cu jucarii. In magazinul acesta am vazut machete DOAR "CARARAMA" scara 1/24 si mai mici. Au cam 20 machete, diverse marci. Ceea ce mi-a atras atentia a fost un GOLF V Gti rosu 1/24. Nu m-am uitat la preturi.
EDIT: in BRASOV |
Quote:
|
nu surprins ci captat atentia.
Oricum, speram sa fie o informatie folositoare pentru persoanele (ca mine) care cauta in disperare un model si nu-l gasesc. |
Quote:
|
Pretul de peste doua milioane este obscen pentru maisto si nu il accept nici la welly sau solido. Uneori n-as da 220 de roni nici pe un Norev cu mocheta. :-|
|
Cine stie pe unde mai gasesc in Bucuresti o macheta 1:18 de renault 12 ? gordini sau nu ...
Am vazut acum ceva vreme in benzinariile Petrom / Petrom V, dar vad ca au disparut. |
Carrefour Brasov
-Nissan GT-R 1/18 alb - 119 RON. (1 buc) - BMW X5 1/18 gri, albastru - 119 RON (1 buc din fiecare) -BMW Z8 1/18 rosu - 89 RON (1 buc) ... mai aveau cateva modele. RESPEKT |
uitati-va putin pe site-ul asta sa vedeti ce preturi au:shock::shock::shock:
www.ewa1.com (rog un moderator sa-l ascunda ca nu stiu cum(mersi)) acum nu stiu cum e cu taxele,dar preturile sunt bomba |
1 Attachment(s)
ma uitam pe un site strain si am gasit o chestie cel putin ciudata, daca nu amuzanta, sper sa nu se supere nimeni de offtopic.
Oare macheta e din 1600 sau masina e din 1600 ?! :D |
se intampla si la casele mari .... banuiesc faptul ca vroiau sa scrie 1986 .... dar de ....
|
si eu cred la fel nu are cum sa fie nici macheta nici masina din anii aia
|
De unde as putea face rost de asa ceva? http://www.carmodel.net/zoomPage.php...c4OCcsICcwJyk=
|
daca era available ...o aveam eu de mult, de pe site ul ala :), vezi ca mai gasesti cate una pe ebay ,,
|
auchan.motormax.multe modele.32 lei.achizitonat o impreza si o integra.
|
Salut!
Caut si eu o vopsea care sa imite foarte bine cromul pentru o macheta, nu trebuie sa fie neaparat spray, dar vreau sa fie buna, nu asa orice argintiu metalizat care se gaseste la spary tub sau care nu are efectul de crom. Stiti unde as putea gasi in Bucuresti? |
la practiker la raionul de vopsele
|
O intrebare pentru cine are JAdaToys, machetele 1/24 sunt chiar 1/24? Pentru ca am intrat in posesia uneia si nici un caz nu se pupa cu marimile Bburago,Maisto,Cararama, mai degraba este 1/20 la masuratori chiar daca pe ea scrie 1/24. :sad:
|
Este scara 1/24... mai mare. Am inteles ca la americanii 1/24 este ca un 1/20 la noi, la europeni (si japonezi). La fel este si cu masinile acele extreme tuners cu luminite functionale...
Asta am observat si la singurul meu FM care este gigantic pe langa orice altceva la scara 1/24. |
FM ....la ce te referi ...franklin mint?
nu as fi de acord ca ar fi nu stiu cat de mare pe langa restul apropo de jada ...da sunt exagerat de mari in comparatie cu restul la 1/24 scara lor defapt se apropie de 1/22 sau 1/21 |
La franklin mint ma refer. Masina este gigantica... adica luuunga.
Iti spun ... daca ai fi la inceput cu machetele ai jura ca e 1/18. |
am si eu o intrebare....sper sa nu fiu off-topic...de unde pot cumpara jante pentru machete?
|
Din romania sigur nu. Cauta pe la vecinii bulgari. A aparut un nou shop online si au acolo cate ceva. intra aici. si vezi tu dupa aceea. ;)
|
unde pot gasi si eu OPEL CALIBRA CLIFF,ms
|
am vazut eu azi in Metro Voluntari la un set de 5 HW 1/64
Un Golf 1 si un VW Beetle Cup care erau super tari |
avea si opel calibra ,daca nu te superi
|
Opel Calibra la scari mai mari de 1/43 nu cred ca exsista... dar il face la 1/43 Minichamps pe rosu. Nu se gaseste pe la noi prin magazine ci doar pe la vanzatori particulari. (doar daca unul din acestia se hotaraste sa-si vanda modelul ceea ce este putin probabil). Oricum este posibil sa apara ceva pe Okazii.
|
Am vazut eu o singura data pe ebay la 1:24...firma producatoare era Gama. Se deschideau portierele si ambele capote. Nu am salvat pozele din pacate.
Later edit: se pare ca inca se mai gasesc, vezi aici. |
5 Attachment(s)
pe ebay am gasit si eu si am cumparat acum 1 an dar din pacate la o petrecere mia disparut din colectie,vreau alta acuma
asa arata adevarata bijuterie foarte rara la o macheta cumparata se da si o husa transparenta |
Chestia aia nu prea cred ca exsista in realitate si cu atat mai putin ca macheta... :-| :-/
|
ba da exista si o poti gasi pe ebay dar nu mai stiu pe nimeni care sa faca comanda
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:16. |
- Copyright 2026 4Tuning