Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii machete (https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete.html)
-   -   Discutii, Anunturi, Barfe etc. (https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete/58820-discutii-anunturi-barfe-etc.html)

FED express 16-10-11 10:19

Re: Discutii, Anunturi, Barfe etc.

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 4648018)
ca tot vorbeam despre cei ce considera o macheta 1/64 egala unui 1/18 premium, si preturile :lol: :arrow:

De abia m-am abtinut sa nu zic ceva...stiind ca voi face offtopic degeaba.Unii chiar nu pot intelege...:mad:

radu_rs 16-10-11 15:17

Cel mai important aspect este ca a pus o macheta scara 1:18. :lol:
Sincer nu cred ca a citit macar anuntul, iar pretul... no comment.

2010 16-10-11 17:34

eu nu ma pot abtine la fomisti de astia....

model collector 16-10-11 20:52

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 4649088)
eu nu ma pot abtine la fomisti de astia....

Nu, asta habar nu are ce vinde, ce e aia macheta.....

bmwh548 21-11-11 22:32

Au aparut modificari la regulamentele de pe sectiunile comerciale, va rog sa le studiati, in caz ca aveti nelamuriri adresati-va unui moderator.

cristi_iasi 22-11-11 17:22

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 4648018)
ca tot vorbeam despre cei ce considera o macheta 1/64 egala unui 1/18 premium, si preturile :lol: :arrow:

Deci asta ori ne crede cretini, ori nu e pe treaba lui! :evil:

bmwh548 22-11-11 19:35

S-au efectuat modificari in Regulamentul comercial general. Mai multe detalii aici. Daca aveti nelamuriri adresati-va moderatorilor (sau intrebati direct aici).

model collector 22-11-11 20:02

LE: l-am gasit

Ridicarea in pagina se va face la 3 zile cu acea optiune pe care eu inca nu o vad. Asta va fi gratis?

2010 22-11-11 20:18

Quote:

Originally Posted by model collector (Post 4733718)
LE: l-am gasit

Ridicarea in pagina se va face la 3 zile cu acea optiune pe care eu inca nu o vad. Asta va fi gratis?

Da!
nici eu nu o am...

bmwh548 22-11-11 20:29

La mine butoanele exista, am folosit mai devreme optiunea asta ca sa verific functionalitatea. Zic sa mai asteptam cateva zile si daca mai sunt useri care nu au butoanele respective pe topicurile lor de pe comercial sa ne spuna lucrul asta.

s3rgyu 22-11-11 20:43

Mie nu imi apare...

Andrey_9 22-11-11 20:52

la mine apare

FED express 23-11-11 05:13

Mie de exemplu imi apare butonul de "promovare" pe toate topicurile, nu doar pe cele comerciale (inchise ca nu mai am niciunul deschis) adica si la "machetele mele" si la "custom area", la toate topicurile deschise de mine.Oare cum ?

Andrey_9 23-11-11 09:23

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 4734517)
Mie de exemplu imi apare butonul de "promovare" pe toate topicurile, nu doar pe cele comerciale (inchise ca nu mai am niciunul deschis) adica si la "machetele mele" si la "custom area", la toate topicurile deschise de mine.Oare cum ?

si mie imi apare la machetele mele

model collector 23-11-11 09:43

Apare functia, insa nu se poate utiliza inca? Vad ca tot prin pagina a 3-a am anunturile

bmwh548 23-11-11 11:51

@Emil: si mie imi apare pe toate topicurile deschise de mine, e posibil sa fie o eroare pe undeva, am sa anunt mai sus sa vedem.
@MC: eu am folosit butonul UP aseara pentru topicul asta si e in capul listei in conditiile in care ultimul post e de pe 15-11-2011. Repet e posibil sa fie o problema pe undeva, intreb si eu mai sus.

model collector 23-11-11 12:03

Se pare ca functioneaza :-)

bmwh548 23-11-11 15:57

Mdeci:
- butoanele apar pe toate topicurile deschise de voi (adica puteti sa va promovati orice topic deschis de voi, contracost; functia de up gratuit nu merge decat pe comercial).
- cei care nu au butoanele incercati sa stergeti cookies/cache din browser.

model collector 23-11-11 18:34

Cred ca sunt mai greu de cap...adica cum se poate promova orice topic? daca deschid un topic cu machete ca sa il vada lumea daca se pierde in pagini, trebuie sa platesc? Intelesesem ca se plateste pt sticky pe comercial in functie de perioada sau promovare gratuita la 3 zile.....

bmwh548 23-11-11 18:38

Poti sa promovezi si topicurile de prezentari (contra-cost). Prin asta se intelege sticky o perioada de xx zile. In rest treaba merge ca de obicei (daca ai postat in topicul de la "Machetele mele" se ridica automat in pagina ca si pana acum).

Mirel1919 29-12-11 19:21

Raspunsuri va rog

Salut, am facut acest topic deoarece imi place si mie sa colectionez si as dorii sa ma pun si eu pe treaba. Spuneti-mi si mie va rog, ce trebuie sa stiu cand cumpar o macheta? cumi mi dau seama ce scala e? (1:xx) si alte chestii care ar trebui sa le stiu pentru inceput. Multumesc de ajutor

steaua23 29-12-11 21:39

Re: Raspunsuri va rog

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 4799759)
Salut, am facut acest topic deoarece imi place si mie sa colectionez si as dorii sa ma pun si eu pe treaba. Spuneti-mi si mie va rog, ce trebuie sa stiu cand cumpar o macheta? cumi mi dau seama ce scala e? (1:xx) si alte chestii care ar trebui sa le stiu pentru inceput. Multumesc de ajutor

Pe cutia machetei e trecuta si scara. Calitatea este in general data de pret.

steaua23 19-01-12 20:38

Cine ma poate ajuta si pe mine cu dimensiunile unui jeep grand cherokee - maisto (2005) ? As fi vrut sa cumpar un astfel de model, dar la prima vedere imi pare cam mica ... 1:19-1:20 chiar.

Aur 11-02-12 15:18

De unde pot cumpara o macheta (1/43 , 1/32) cu numar personalizat gen 'B 50 UGI' ? Mersi.

DrifterGT 11-02-12 15:33

Macheta se găsește oriunde, īnsă nu cred că există vreuna cu numărul ala.

Singura soluție este să īl faci pe pc numărul și după să īl printezi pe autocolant.

Aur 11-02-12 18:37

Aha, multumesc.

FED express 19-02-12 13:51

Mai da' ce trafic pe sectiunea "ciunning" de cand a aparut Oltcit-ul...:lol: acum au aparut marii tuneri :lol:

2010 19-02-12 19:07

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 4888377)
Mai da' ce trafic pe sectiunea "ciunning" de cand a aparut Oltcit-ul...:lol: acum au aparut marii tuneri :lol:

E invazie pe toate forumurile din RO...:lol:

bobocu91 22-02-12 23:24

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 4888377)

De ce va simtiti invadati omule?...explicatia e simpla, pana sa apara macheta de la DeAgostini nu se gaseau pe toate drumurile, iar cele care sa gaseau nu erau la un pret "decent" si nu`ti convenea sa dai banii pe ea si sa o modifici, poate doreai sa o tii ca si clasica, acum se gasesc destule si majoritatea si`au luat 2 sau mai multe pentru a le si putea modifica...si eu de asemenea, si daca sunt pasionat de oltcit nu trebuie sa fiu pasionat sa modifica "N" machete ci doar pe aceasta pentru ca nu ma pasioneaza alte marci.
Acestea fiind spuse sper sa nu te simti ofensat sau sa crezi ca am avut vreun gand rau in cele spuse...

Respect tuturor celor care colectioneaza si modifica machete, de la cei din urma avem si noi incepatorii de unde invata...!!

CIPONE 26-02-12 01:49

eu ma declar PENTRU tuningu' pe oltcituri 1:43 8-)...invidiosi precum Steaua si de alde d astia am mai vazut eu...:evil_laug

steaua23 26-02-12 10:16

Quote:

Originally Posted by CIPONE (Post 4901115)
eu ma declar PENTRU tuningu' pe oltcituri 1:43 8-)...invidiosi precum Steaua si de alde d astia am mai vazut eu...:evil_laug

Pai da, pentru ca majoritatea (ca sa nu zic chiar toti :) ) le modifica la nivel de copii sub 10ani. Dupa ce ca oricum e o macheta slaba, mai vin unii si le vopsesc cu bidineaua de iese ceva de nedescris ...
Mie cel putin mi-ar fi rusine sa ma afisez in public cu astfel de creatii :lol::lol:

CIPONE 27-02-12 08:34

Dar normal bre, doar nu crezi ca te faceam invidios pe bune...cui crezi ca i place sa urmareasca topicuri copilaresti, cu 1:43 uri tunate cica...ideea e ca, mai nou, observ ca si personaje trecute de prima tinerete ca sa zic asa...au luat o pe aceasta cale...Dacia camioneta Tuning...(vezi sectiunea Machetele Mele):evil_laug

aokimare 28-02-12 18:44

Quote:

Originally Posted by CIPONE (Post 4902913)
Dar normal bre, doar nu crezi ca te faceam invidios pe bune...cui crezi ca i place sa urmareasca topicuri copilaresti, cu 1:43 uri tunate cica...ideea e ca, mai nou, observ ca si personaje trecute de prima tinerete ca sa zic asa...au luat o pe aceasta cale...Dacia camioneta Tuning...(vezi sectiunea Machetele Mele):evil_laug

Prietene, poti zice ca e vorba de mine...nu-i secret...

ceva de genul: hahahaha - uite ce porcarie a facut Aokimare din celebra DeAgostini - va dati sema?? ce copil....mai, mai....

Si a avut tupeu sa o posteze aici, pe forumul nostru de oameni mari si destepti - care nu cunoastem nimic altceva decat AA sau PMA...

Cipone draga - sincer imi pare rau ca esti asa batran si incapabil sa intelegi anumite aspecte ale copilariei, de care probabil ai uitat - acum esti mare si intelept.... si bine crescut - dupa cum am vazut comentariile de la feedback..

tine-o tot asa - ajuta mult la calitatea acestui forum!!!!

CIPONE 28-02-12 20:18

ufff...cineva trebuie s o faca si p asta...ce i cu spiritul asta de "flower power" pe aici...prietene..:lol:

kunwulf 29-02-12 08:56

Romanul nu se lasa pana nu se uita in gradina vecinului si nici pana nu isi spune si parerea despre respectiva gradina. Oare vom ajunge vreodata sa intelegem ca fiecare face ce-si doreste, indiferent de varsta?

E pacat sa ajungi la o varsta, sa te uiti in oglinda si sa-ti dai seama ca esti un roman tipic, caruia ii place sa "moara capra vecinului", mare pacat.

Aokimare, felicitari pentru realizare! Si felicitari si pentru castigarea respectivului concurs.

Cat despre "tunerii" de machete DeAgostini, BRAVO LOR! Macar ei isi ocupa timpul cu ceva folositor, nu stau la barfe despre gradina vecinului pe diverse forumuri.

steaua23 29-02-12 14:07

Quote:

Originally Posted by kunwulf (Post 4906557)
Romanul nu se lasa pana nu se uita in gradina vecinului si nici pana nu isi spune si parerea despre respectiva gradina. Oare vom ajunge vreodata sa intelegem ca fiecare face ce-si doreste, indiferent de varsta?

E pacat sa ajungi la o varsta, sa te uiti in oglinda si sa-ti dai seama ca esti un roman tipic, caruia ii place sa "moara capra vecinului", mare pacat.

Aokimare, felicitari pentru realizare! Si felicitari si pentru castigarea respectivului concurs.

Cat despre "tunerii" de machete DeAgostini, BRAVO LOR! Macar ei isi ocupa timpul cu ceva folositor, nu stau la barfe despre gradina vecinului pe diverse forumuri.

Imi cer scuze, dar esti paralel cu fenomenul :)

kunwulf 29-02-12 14:10

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 4907080)
Imi cer scuze, dar esti paralel cu fenomenul :)

Nu-ti cere scuze, oricum ne consideri pe majoritatea inferiori. Cum poti tu, mare colectionar, sa-ti ceri scuze unui "muritor de foame"?

Nu vei privi niciodata treaba obiectiv pentru ca esti obisnuit sa fii subiectiv, iar oricine e impotriva ta merita cate o jignire subtila.

Cius, neparalelule!

steaua23 29-02-12 17:36

Quote:

Originally Posted by kunwulf (Post 4907085)
Nu-ti cere scuze, oricum ne consideri pe majoritatea inferiori. Cum poti tu, mare colectionar, sa-ti ceri scuze unui "muritor de foame"?

Nu vei privi niciodata treaba obiectiv pentru ca esti obisnuit sa fii subiectiv, iar oricine e impotriva ta merita cate o jignire subtila.

Cius, neparalelule!

Ai dreptate, nu trebuia sa-mi cer scuze ca nu stiam cu cine vorbesc :lol::lol:.
Dupa cum ziceam, esti pe langa fenomenul asta. Nu ai inteles nimic din ce se discuta aici si nici nu cred ca esti capabil sa intelegi in curand. Nu e vorba de machete scumpe sau ieftine, dar te las in lumea ta.

Paralelule :lol::lol:

model collector 29-02-12 19:39

E migrat de pe miniauto asta?

lusian 29-02-12 20:10

Ce au userii de pe miniauto si forumul???

All times are GMT +2. The time now is 01:48.

- Copyright 2026 4Tuning