![]() |
Frumoasa masina,mai ales culoare...sper ca intr o buna masinile noastre sa devina surori gemene....k in momentul asta tu o ai pe sora mai MARE...
Te rog sa mi lasi si mie pe PM id-ul tau de mss. Masina mea: https://forum.4tuning.ro/123-masina-m...en/page-3.html De la 01:30 dupa ce am scris aici m-am apucat sa citesc tot ce ai facut la masinuta asta....impresionant am stat 5 ore si am urmarit pas cu pas fiecare modificare,esti Nebun Frate,FELICITARI!!!!! |
Re: E36 - McMate's new coupe
Am vazut eu si Silvia :) dar credeam ca si e36le va mai concura. Bafta cu Silvia :lol:
|
merci mult baieti
cat de curand va trebui sa ii schimb si ambreajul :D k nu mai poate |
ok baieti , Am o prietena care are nevoie de ajutor si dak puteti si vreti sunt recunoscator , problema este urmatoarea , are leucemie si are nevoie de sange, nu conteaza grupa, pt k i se va da sange la schimb pt transfuzie, cine vrea sa o ajute, sa scrie aici si le voi da un PM cu ziua si ora, va multumesc
|
Na ca am terminat de citit si threadul asta al tau. Frumoasa pisica, si sincer mie imi place mai mult asa decat cu badboy. Mai vrei s-o vinzi? Daca da, da-mi te rog pe PM un pret, macar de curiozitate.
|
daca spuneai ca i o prietena care isi cauta prieten .....poate te auzea cineva ...ca la donatzi de sange vad ca nu sunt voluntari:)
|
Am si eu o intrebare...ce ai facut cu badboy-ul de pe masina?...nu de alta dar m-ar interesa pe mn...probabil ai zis ceva de el cu multe pagini in urma dar nu am citit eu...multumesc si astept un raspuns
|
Ce s-a mai intamplat cu masina? E vanduta?
|
Jantele nu le dai?
|
iauite ce sar indieni sa dezmembreze masina omului.Deci masina e bine mersi intreaga si hiberneaza in parcare.:D
|
Foarte frumoasa si intretinuta masina! Tot respectul! Ai grija de ea in continuare:)
|
ms , e de vanzare :D
|
De cat e ET si J la jante?....app ai idee unde astea putea sa fac si eu o janta? am dat cu ea intr`o bordura si am spart buza.
|
8.5 j sunt, nus dak e sparta unde sa o faci
|
@ wolverine: etalonul este de 13 daca nu ma insel.
Frumos motanul, sa-l stapanesti sanatos si cu grija in continuare! Pana la vanzare cel putin. :yes: |
arata ff bine masina:blahblah:....viii acum in martie la romexpo??:peace:
|
Quote:
Quote:
|
o daaaa.....s13 on the track :D:D:D
bafta si sper sa imbunatatesti ambele masini cat mai mult si mai bine |
cu s13 la drift nuu??:lalala::oops:
|
Quote:
Quote:
|
imi da-i shi mie te rog frumos numarul de telefon celui care te-a facut capota..:)?
|
ti-am dat PM
|
Ce pot sa zic...defapt imi vine sa stirg...DOAMNE MULTUMESC DE VIATA ASTA...de abia astept sa mai strang niste bani sa o aranjez' si eu:X...poate tinem legatura...BAFTA AI GRIJA DE EA...RESPECT
|
Ce iti mai face Mister masinuta?
Nimic nou? Nici o poza sa o mai vedem si noi? |
masina sta si astepata un nou proprietar :D 4500 e
|
Quote:
|
gasesti pe topic aici o gramada
|
Quote:
|
Presupun ca starea actuala e cum erau in ultimele poze pe forum in paginile anterioare!
Oricum nu strica MC MATE sa mai trantesti o poza cu printesa sa o mai vada lumea:)) |
nu am mai facut poze, si nu-mi place cum arata cu jantele de tabla, in rest este identica. Cat de curand va primi omologare si ITP si jantele pe 17 cu gume noi. Cam intr-o luna dupa toate astea o sa bag si poze
|
tin sa predau stafeta si aici, masina este in CT acum, si are parte de un proprietar care va avea cel putin la fel de multa grija de ea, asa ca succes
|
3 Attachment(s)
hai k nu s-a mai scris nmk si s-au mai facut mici modificari masinii, nu am multe poze insa urc ce am si scriu ( proprietarul nu prea are timp de forum )
- s-au montat semnale inpro alb fumuriu - s-au montat proiectoare smoked - xenon faruri + proiectoare - angel eyes smd - jantele s-au inlocuit de jante 10j cu 8.5 j nu imi vine in cap numele pe 17" oricum o sa pun poze cand o sa am - evacuarea s-a inlocuit cu una inox ( ceva turbo ready ) - s-a curatat interiorul si s-a murdarit la loc :)) |
E bine ca incepe a se scrie inapoi pe-aci.A fost, este si va ramane in continuare un coupe care trebuie apreciat.Mai asteptam poze si eventual filme sefu.:-)
|
Quote:
|
Quote:
|
Frumusica foc picisuta.
Multa bafta, Octav |
Quote: