![]() |
Re: Live for Speed
Cand ne intalnim mai multi la un patinaj?:D
|
Ce intelegi tu prin patinaj?
|
Sa te dai cu patinele pe gheata.:rolleyes2
La un drift ma refeream.;) |
Quote:
daca nu ai observat.. pe aici se vorbeste de grip... nu de "patinaj".. bafta!! |
Pai... hai sa ne abonam la serveru RAndrey, si atunci cand va fi deschis, vom avea 5-10 minute, sa ne dam. Daca ai noroc, si sunt mai multi prodrive, iti facem si o demonstratie :D....
P.S Astept un reply de la Evl*Skillz (prieteni stiu de ce) :D |
Quote:
|
Quote:
|
Etapa cu numarul 3 al campionatului roman de anduranta este gata sa inceapa.
Calificari in seara aceasta la ora 19:00 Server LFS Romania Endurance League, parola: o stiti. Bafta tuturor XRT pe Blackwood GP, 3hours |
Quote:
|
Nu nu merge asa. Ca sa poti participa iti trebuie echipa, cel putin 3 oameni, iti trebuie skin, si numar de participare. Inscrierile pentru etapa aceasta s-au inchis, poate pt etapa urmatoare.
Nu uita cursa dureaza 3 ore. este cursa de anduranta. Parerea mea e sa te gandesti bine. |
Ok.Sper sa imi fac echipa pana etapa viitoare.Oricum nu am setup pt grip.Cat dureaza nu e pr pt ca oricum la comp stau cam 7 ore pe zi.O sa incerc sa imi fac si skin.
Ca spectator pot intra?As vrea si eu sa vad cum e o cursa. |
Deoarece spatiul este limitat, pe server, o sa-ti dau daca vrei replay-ul dupa cursa.
|
Ok.Este f bine asa.
|
1 Attachment(s)
Clasamentu oficial, al sesinuii de calificari, etapa 3.
Prodrive, pleaca din pole position. |
Da si tin sa urez si pe aceasta cale mult succes echipei nou formate 48 atit in cursa urmatoare cit si pe viitor.
Deasemenea tot pe aceasta cale ii asteptam sa participe si la alte evenimente in cadrul S2 cu ocazia aparitiei pe piata Romaneasca a licentelor LFS :D Offtopic: http://www.lfsromania.lx.ro/forum/ are probleme sau am primit BAN? Cind incerc sa deschid pagina imi apare: An Error Has Occurred! Sorry Shark, you are banned from using this forum! |
eu ti-am dat ban
sa inveti sa vorbesti frumos. oricum, ce am vorbit, nu vorbisem cu tine bine domnu? |
Nu e bine, si nu am vb urit ..in fine n-are rost sa discut cu tine.
Ms pt lamurire si mult progres cerebral iti urez! |
stai un pic ca io pic de fraier aici
te citez, din ce imi mai amintesc.. io am zis de vis-a-vis, dupa care tu te-ai bagat in discutie (Desi nu vb nimeni cu tine), si ai zis ca sunt multi care joaca lfs, si au copii, bla bla (referire la varsta). dupa aia ai zis sa tac, sa-mi revizuiesc atitudinea (nu stiu de unde pana unde te intinzi sa imi zici dinastea), si la sfarsit ai mai zis tu cate ceva imi cer scuze daca te simti ofensat, nu ma calca nimeni in picioare. in cel mai rau caz ne balacarim pe privat, da' nu ma faci de coco pe forum public te-as ruga pe viitor sa nu ma mai iei la misto salut |
Era vb de un membru Prodrive caruia i-am luat apararea si era de datoria mea sa o fac, eram la sectiunea "Membri Prodrive".. cum adica nu a vorbit nimeni cu mine unde pe aceea sectiune nu prea aveai tu ce sa cauti?
Nu m-am legat niciodata de virsta nimanui ci de comportament si de lipsa de bun simt care in general caracterizeaza orice om indiferent de virsta. Sa traiesti si te astept online sa vedem daca esti tot asa de bun pe pista cum esti la comentarii despre LFS. |
cred ca pana si tu observi ca nu prea se leaga ideile
io m-am saturat sa tot fac teoria prunei la fiecare fraier io am terminat ce am avut de zis hai salut |
Nu stiu ce nu se leaga la tine, comportamentul si lipsa de bun simt de care aminteam era evident referitor la tine.
Data trecuta m-ai facut cretin si acum fraier... ai foarte mare curaj in spatele monitorului dar viata te loveste ca un tren fara frine si ai sa constati asta intr-o zi. Ontopic invitatia ramine valabila . |
Quote:
|
scot banu in 2 ore, cand vin acasa, si tie si lu vis.
sper sa nu mai aiba loc astfel de incidente. domnu raz a votat pentru salut |
Salut baieti am si eu o mica nelamurire la acest joc ...am luat dp net LFS 2....am facut la training.. vreo 25-30 curse....si am ajuns la test drive MR si imi zice sa deblochez S1 ...cum pot face acest lucru ? respect
P.S. ma gasiti pe mess la alex_ggk2004 |
Trebuie sa scoti card-ul si sa cumperi S1, sau S2, licenta, S2 care cuprinde si S1, costa 130 ron
|
Rezultatele oficiale ale etapei nr 3, LFS Romania Endurance League
1. Prodrive' Racing 10 pct 2. oVerboost Racing 8 pct 3. Forza Motorsport 6 pct(penalizare 3 pct) 4. Redsuns 4 pct 5. wYk Racing 1 pct(DNF) |
Felicitari Prodrive:drunk: :peace:
|
Quote:
aseara am mai tras si eu un ochi pe situ lor. cred ca imi iau si io licenta in curand, sa fiu in rand cu lumea. nu stiu de ce am impresia ca s-au ieftinit de cand stiam eu. salut, si de asemenea: felicitari Prodrive |
i'm back:D am prins un *** de vreme asa ca am luat avionul la intoarcere>:P oricum, vreau sa intreb cunoscatorii, cel mai ieftin g25 (daca nu singurul) este la media galaxy, nu? ca iepurasul mia promis ca peste 2 saptamani, cand ii vine salariul imi ia ce volan vreau:D. o licenta vine si ea....:)
si, desigur, felicitari prodrive :D |
Ai de capu meu, de ce nu vine si iepurashu la mine cu un G25. Anyway TKZ, mai bine cauti si pe net, pe site-uri, ca poti sa-l iei cu 950ron(ceva de genu), la media galaxy e 980 cred
|
Acum conferinta de presa. A fost o cursa minunata, plina de peripetii, echilibrul intre motor, masina, anvelope, ne-a adus victoria, ahh si inca un lucru, pana pe care a facut-o oVerboost la 2h 48min.
Pana atunci ei aveau avans cam 1/4 de tur, dar deoarece, P.Cosmin pilotul de la oVerboost, bloca anvelopa fata dreapta in aproape toate virajele de dreapta, anvelopa s-a uzat prematur, si in final a cedat. Acesta fiind nevoit sa faca un al 3lea pitstop(ne programat de altfel). Astfel, C.Maier, a reusit sa-l depaseasca. Ne pare rau pentru wYk Racing care au avut o cursa destul de grea, si dupa ce au reusit sa confrunte toate problemele/penalizarile, soarta lor a fost decisa atunci cand M. Florin a plecat cu 50% combustibil, si nu i-a fost destul pentru finalizarea cursei. Inca o data ne pare rau, si speram ca data viitoare sa nu se mai intample asa ceva. (Sa nu va apucati sa aruncati cu comentarii, de genu "ahahah au facut pana prostului" In aceste etape, incercam sa impingem masinile la limita, atat prin consum, cat si prin uzarea anvelopelor). |
Quote:
|
Am jucat putin si eu pe volanul g25 la un prieten si sa stii ca e chiar meserie.Are pana si servo:shock: si la peste 120km/h se face mai dura coloana de directie.:shock: .Mai multe va zic diseara ca acuma plec la el.:-P
Si eu dupa capacitate sper sa mi-l iau.:oops: |
asa catalanule.. baga mare...
NEWS. New Team In LFSROMANIA: SDR Automotive. (la mai mare, cum s-ar zice) |
Bine ati venit... :D
|
Quote:
foarte prompti , am dat comanda online si au venit la domicilui cu el. Ca pret nu stiu daca gasesti mai ieftin sau pe stoc in alta parte, oricum calitativ merita toti banii :) |
buna....seara baieti
am citit ultimele posturi si sunt curios daca exista vreun fel de a controla masina mai bine,ma refer la setup`ul masinilor exista fisiere pt a imbunatatirea performatelor? sau sunt naiv?si trebuie sa joc multa vreme pt a "simti" masina si astfel sa ajung la performata numai bine :) |
gabi_brabus => Acest joc necesita putina dexteritate in ale volanului ( sau mouseului ori tastaturii ). Dai si tu mai multe ture pe single race si dupa aia te bagi online ! BAFTA !
|
Fisiere pt imbunatatire a performantelor nu exista, doar ce poti sa reglezi la Pits.
Poti sa incerci un setup de la alt jucator pe care il vezi mai rapid desigur dar din set e foarte mica diferenta ( asta doar daca setul pe care il folosesti este total aiurea). Nimik nu inlocuieste experienta si munca iar in momentul cind ajungi sa mergi tu cu masina si nu ea cu tine :D atunci o sa-ti dai seama ce anume in set te avantajeaza sau nu. Ca sfat recomand tuturor incepatorilor sa observe un replay de WR (www.lfsworld.com) sau ceva apropiat ca timp si sa vada cum se conduce pt a obtine acel timp, trasa ideala, punctele de frinare etc. In replay se poate face TestDrive cu masina cu setul cu care s-a obtinut acel timp asa ca se va observa clar cit tine de set si cit tine de jucator. |
Quote:
explica si mie cum vad replayul.. sau cum il iau?? ca nu-mi dau seama pe site-ul ala.. dupa ce m'am logat ce trebuie sa fac?? |
| All times are GMT +2. The time now is 17:44. |
- Copyright 2026 4Tuning