![]() |
Re: SKODA vRS
admisie am si downpipeul ar trebui skimbat doar daca trec la mai mult de ko4;)).azi dimineata a plecat spre masina mea un kit ko4;)).urmeaza sa mai iau eu acum bielele cuzinetii si cele necesare plus realocarea dv ului si mam gandit si la un catch can nu numai pt scurgerea rezidurilor dar si pt a rezolva problema pcv ului definitiv pt ca cel de la eurojet a cedat.acum sa vedem unde gasesc un mecanic bun sa imi monteze toate astea si softul final.noroc si la multi ani pe 2010
|
daca tot desfaci motorul pune si pistoane forjate ca daca o sa te decizi sa treci la un turbo mai mare o sa ai nevoie, si n-are rost sa dai banii pe manopera de doua ori. in cazul in care pui si pistoanele pune si un set de prezoane de chiuloasa de la ARP ca sa nu fie probleme pe viitor.
tu spuneai ca nu am citit modificarile pe care le ai la masina (chiar le-am citit) si tocmai de aia spuneam ca nu ajung 4000 E - intercoolerul de S3 nu te ajuta sa scoti 500 CP - aerul va fi mult prea cald in admisie - iti trebuie unul mai mare sau un twin-intercooler. nu stiu pe cat ai evacuarea dar daca nu e 76 cap - coada iar nu e ok. inca ceva (aici doar imi dau cu parerea - la opel e problema) nu stiu cat de eficienta e admisia aia de TFSI din plastic (cel putin asa pare)- si vb de galeria de admisie nu de filtru bafta la modificari. |
mam gandit si eu sa pun si pistoanele,dar am fost in dubii,prezoane de chiuluasa arp ma gandisem si eu.in legatura cu intercoolerul ai dreptate va fi nevoie de unul twin cooler,evacuarea este cap coada pe 3,si in clasificarea admiislor imi pare ca neuspeed este printre primele ca si evoms aem forge etc.dar deocamdata am decis sa pun ko4 pt ca am gasit kitul la un pret f bun.
|
felicitari pentru masina
mai pune si tu poze cu ea sa vada si ochiul nostru |
5 Attachment(s)
cateva poze cu ceva noutati.in curand bielele si restul
|
Quote:
|
nu stiu daca o sa mearga mai am vazut la cineva modificarea admisiei pt ko4 adica tamburusul ala pt relocare dv.daca nu admisia va fi aceasta:http://www.backdraftmotorsport.com/s...ypage.tpl.html
bielele:http://www.intengineering.com/VW/Rod...-p4669750.html dv ul oem revision cel nou suportii la injectoare si celalalte garnituri suruburi si ce mai trebuie din lista pt ko4 plus bujii mai reci |
si in sfarsit dupa 2 ore am reusit sa termin si eu de citit cap coada sincer acum cred ca o sa am nevoie de ochelari dar hai sa trecem la lucruri serioase. Masina asta chiar imi da fiori este chiar interesanta.Sa inteleg ca te-ai apucat sa o duci spre 500 de iepe ?Frumos proiect BAFTA in continuare.
|
Te astept cu un review despre admisia BDM.
Bafta. |
deocamdata am adoptat varianta de a o modifica pe cea actuala.dupa aceea vedem
|
felicitari frate pt masina e super misto si ai facut-o cu bun gust. tine-o tot asa. Mult respect pt tine si pt ceea ce faci. bafta in continuare, si poate o sa am ocazia sa o vad live vreodata
|
momentan se lucreaza la masina.urmeaza ceva modificari ce vor mai adauga ceva caluti.ne vedem in curand;))
|
Am vazut-o azi prin bucuresti.....foarte foarte tare arata , .Bafta cu ea in continuare
|
salut.daps ai vazut o in buc.masina se afla in service cu motorul demontat pt noua configuratie,se va monta si suspensie noua frane d2 racing plus alte minunatii.detalii la sfarsit.noroc
|
Quote:
|
alt ambreiaj sa pui u daca ai nevoie eu nu am.daca nai citit topicul mai devreme era o fisa dyno cu 300cp si 190nm cu ko3.acum are ceva mai multi o sa vezi graficul in curand.asta daca ai rabdare.daca nu drum bun;))
|
Calmaţi-vă şi nu vă inflamaţi, discuţiile oricum sunt de principiu, nu are rost să vă supăraţi pentru două vorbe....
|
Quote:
|
ambreiajul care e acum pe masina tine mult mai mult.asta daca citeai topicul numai puneai intrebarile astea inutile si vedeai ca masina numai are 300 are ko4 si biele acum etc.mai ai si u rabdare nitel si o sa primesti mai multe explicatii ce si cum.
|
Quote:
succes in continuare ! |
nak mai pune si tu poze cu masina ca tare frumoasa este
sa o stapanesti sanatos si cati mai multi caluti |
Quote:
|
2 Attachment(s)
frumos
cati mai multi CP auzi viorel dece nu o faci tu asa ca in poza asta :arrow: cu spoilerele te ajut eu daca vrei |
salut! ti am vazut masina cam acum o luna la ploiesti:)...e colega de service cu a mea:)) in ce stadiu e acum, ti au venit franele ca eu astept la ele de 1luna jumate...
oricum frumoasa masina sa o stapanesti sanatos:) |
felicitari pt noile cifre ;)...am auzit ca rupe masina...
|
Quote:
|
Viorel poate ne arati si noua niste poze cu rosiatica ta
sa o stapanesti sanatos |
Ti`am vazut in seara asta masina..acum juma de ora..am vrut sa ma tin dupa tine putin :)) da` crek ai accelerat`o din greseala si ai disparut din peisaj :)
Frumoasa masina..bafta in continuare ! |
Quote:
|
Un dyno i-ai facut ? :)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Nu-i rau. Crezi ca ajungi pe la 450 in final ?
|
sa ajugna la 450 ii cam trebuie alta turbina :)
|
Quote:
|
felicitari pentru masina si spor la modificari in continuare :D! acum ca ne ai spus impresiile sunt si mai nerabdator sa fie si cazanu meu gata:))...
|
Inca o racheta marca REVO! Felicitari!
|
sal,felicitari ptr masina,vii la alexeni?
|
3 Attachment(s)
Quote:
admisia itg si cauciucurile |
aveai 300cp cu ko3, iar acum cu ko4, biele, adimise, revo &altele 370cp,a meritat investitia?
|
370 sau 410 ? :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:17. |
- Copyright 2026 4Tuning