![]() |
Re: Masinile din ARAD
super arata si ce nota de nervozitate ii da eleronu ala :)
|
shi la ce pretz e perechea ?
|
Pot intreba.Treci pe la mine pe la job sa vb,iti zice Chriss unde ma gasesti.
|
Quote:
|
daca e vorba de nissan cu bot de lamborghini si spate de ferrari ,atunci ala e "marfa " rau....o iesit un fel de "LAMBOTGHINI"
(asta daca e vb de nissan galben care era de vanzare nush pa unde inainte sa ajunga aici si parca a fost si la expo) |
Quote:
:arrow: https://www.4tuning.ro/Anunturi-Auto/...x-xx49618.html |
cum e si cu tentatiile astea:D
ma tenta atunci ....dar cred ca m-am mai linistit :lol: vezi ce inseamna sa ramai fara ? iti vine sa "cumperi" orice si orice devine tentatie:lol: |
nu am nimic impotriva masinii
am specificat-o doar cine o are sa o poarte sanatos e o realizare oricum ...e tuning |
Quote:
cand stau si ma gandesc ca afar(nu peste tot normal) la expozitile de specialitate se ia in considerare si un surub "ascuns" daca nu sta bine e ffffffffffffffffffffff greu sa faci o masina de expozitie, dar sunt sigur ca vor fi si la noi oameni cu gusturi automobilistice bune care sa rezulte in lucrari frumoase |
Hm.A intrat ceva munca in masina aia.Din pacate cine a vopsit-o...a fost cofetar!Si asta a stricat mult din look,pe linga vopseaua ieftina.Asa a iesit un "L-am bot ghini(di tat!)".
|
1 Attachment(s)
mie nu imi displace masina
de fapt chiar imi place dupa mine e custom mai mult decat tuning :-P |
Ei,asa mai arata cumva,dar cu portocaliul ala arata ca un motostivuitor de la CFR.Pacat de munca.A,era sa uit:arata muult mai bine fara eleron.
|
intradevar sa lucrat f mult si asta e de apreciat, dar daca ar fi respectat unpic proportile ar fi iesit ceva mai ok
eu tot "clean" prefer in loc la super benga custom dar fiecare cu dorintele lui si de respectat toti cei care fac ceva |
da lambo e mai lunga si nu e asa inalta cum ii asta. ce-i cu grila aia in fata? si in + farurile. lol. pacat de munca cum s-a zis mai sus....parerea mea
|
tuningul si custom sant chestii de transformare si mai ales de gustul fiecaruia
eu nu vad acest lucru ca o tendinta spre perfectiune sau spre un standard anume se poate analiza lucrarea ca si calitate ideea look-ului de exterior poate sa placa sau nu trebuie sa placa proprietarului si expusa pentru a arata si celorlalti si in primul rand pentru ca este tuning sant si masini cu premii de custom sau de tuning care mie nu imi plac sau altora;) |
Quote:
|
[QUOTE=adela_gti;1071819]mie nu imi displace masina
de fapt chiar imi place dupa mine e custom mai mult decat tuning :-P[/QUOTE Asta e facuta la Hot-Tuning.... take a look;) e faina ..parerea mea.. http://www.hot-tuning.eu/site/?p=8 |
AR55HAM daca cunosti baietii de la hot tuning spunei lor ca ala ii honda prelude nui civic
|
Quote:
|
:) ce scoala are ala de pe site...cum sa confunzi prelude cu civic?:)
|
Mie imi place numele de la proiecte...
"O portie de pasiune" , "Beautifull Beast" , "Pleasure of driving" , zici ca-s cocktailuri... :)) |
[QUOTE=AR55HAM;1074796]
Quote:
|
io unu nu:lol:
|
Quote:
|
Eu nu consider tuning daca e copiata o alta marca, e doar o copie, reusita sau nu ...
|
AR55HAM, esti kitchcar?!?:evil: intreaba orice om care le are cu tuning si o sa-ti spuna sa bombardezi masina, arata ca dracu si e o blasfemie!!! JAPONEZA TRANSFORMATA IN ITALIANA!!! tre sa fii NEBUN CA sa zici ca e frumoasa!!! SI CE E CU CELALALT PROIECT?!?:rolleyes2 TRANSFORMA UN 300 ZX INTR_UN RX7!!! BAH CAREVA SA DINAMITEZE SEDIUL HOT TUNING!!!
BAH DA CE FARURI AVEA LA TRANSPORT AR!!! CAND LE-AM VZUT AM CREZUT CA-I LIPITA BANDA DE IZOLAT!!! deci io n-am nimic cu tine, nu ma refeream la tine cand am zis ca tre sa fii nebun.... ai o Dacie faina, NOROC CA NU TI_O TRANSFORMAT-O IN SKYLINE SAU FERRARI ENZO!!!:???: DA CE CONTEAZA CA TI-AI FACUT TU MASINA ACOL??! SI SE PARE CA PE CINEVA CHIAR INTERESEZA PAREREA MEA CA UITE CAT SE DISCUTA PE SUBIECTU ASTA!!!......:rolleyes2 PAI DA DE UNDE OR APARUT SI GIGEII ASTIA CARE FAC ,,OPERE DE ARTA,,? APROPO IA-TI VAZUT PA AIA CARE FAC DIN SLK UN SLR MCLAREN!!! AIA DA MESERIASII NU KITCHOSII ASTIA!!! |
Mosule,ti-ai pus vre-o data intrebarea daca nu cumva romanul asta cere?
(btw,scrisul cu majuscule sau caps echivaleaza cu un strigat-ai o viatza in fatza sa vezi si altele si mai si) |
Quote:
|
scrie cu DEXu in fata si mai scapam cate un caps :lol:
|
Quote:
|
am o intrebare,am vazut ieri o masina in ALba Iulia,un golf 5 modificat si nush sigur daca era de Alba sau de Arad...asa ca va intrb pe voi...este in arad un golf5 modificat,in 2 culori(albastri si gri parca) si cu spoiler fata modificat?nu am apucat sa vad decat fata masinii...va rog mult sa ma ajutati:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Am vazut in Arad , cu numere de AR , un Honda Civic Type R , rosu... modelul nou... misto tare racheta...
|
O stiu,e aproape noua si e de vanzare.Vrea cca 29000 pe ea,dar e impecabila.
|
a mai ajuns un Mustang modelu nou in Arad ..in curand o sa fie la vanzare aprox 25K + 7K inscrierea :P
|
am vazut si un Audi a5 si un r8 :O
|
A5 am vazut si eu , dar nu era inmatriculat in Arad ,
R8 ?! :o unde ai vazut R8 !? :o |
prin micalaca :O inuman cum arata ^^
|
am vazut o si eu astazi conducea una blonda am ramas cu gura cascata si avea nr de arad rosie
am vazut si un bentley cred 2 usi |
| All times are GMT +2. The time now is 11:11. |
- Copyright 2026 4Tuning