![]() |
Re: Al meu E30 3 2.5 12v Coupe ( wip )
e si cu tine..tu ai vrut d-asta...e bn sa mai o masina "de zi cu zi" pe langa un urs d-asta...si mie imi plac f mult ursii dar tot din cauza banilor nu imi iau prea curand..nu ma refer la pretul masinii...
|
Santos ... e abia inceputu :) pt un urs ... ca sa si faci ce vrei cu el ... iti trebuie un minim 500e/luna
|
Totul se face in timp si cu rabdare;)
|
Quote:
bottom line .. merita :D |
Quote:
sper ca-ti dai seama ca m-ai omorat , si ca eu sunt perfect constient de treaba cu 500 , insa , gandu, nu ma face decat sa ma omor.. ca 500 de euro nu sunt chiar atat de usor de facut, daramite sa-i bagi doar in masina .. i h8 u , abia uitasem,si-mi vedeam usor de drum,si mergea,acum iar ma panichez. :) |
Quote:
Bafta cu planetara sper sa o rezolvi cat mai repede |
Quote:
HUT |
fiule,ai nevoie d ajutor,ceri...
|
Quote:
cezar ... nu pot sa-ti cer tie ajutor,ca ajutor de fapt sunt bani,in mare parte, si daca-ti cer tie bani , tu , tatal meu , zic astia ca sufar de copil de bani gata :)) |
Quote:
Revenind la subiect, astept sa ti-o pui din nou "pe roti" si sa facem un shooting impreuna, cu ambele masini. Bafta in continuare |
Quote:
mereu am fost si vom fi vazuti diferit stii bine,k acolo sunt multi frustrati,multi inadaptati social si inkpabili sa reuseask singuri... credeam k ai invatat ceva petreknd atat timp cu mine |
Quote:
:) ma refeream la pustii ca mine de 18 ani care incep cu un diesel mic desi sustin ca-s pasionati de viteza si etc si bla bla .. intelegi tu :) si eu puteam sa mai stau un pic ,sa mai strang niste bani , si sa-mi iau asa ceva .. dar daca sustii ca esti pasionat de viteza si de cai putere si etc, iti iei un carci .. un g3 vr6 , un urs , ceva vechi care fuge catusi de putin .. in fine :) nu te ataca, n-avea nici o leg. cu tine ce-am scris eu mai sus .. :D pup |
nush ce dreaq se intampla, ca l-am sunat pe florica, m-am suit in masina, si i-am dat putin in fatza si in spate, 5 m ... cat sa faca roata o tura completa..
si n-a mai facut nimic, n-a mai troncanit , n-a mai sarit , n-a mai facut nimic, a mers cat se poate de in regula : / nu mai inteleg nimic ,s-a reparat singura ,diseara o sa vina florica pe la mine , s-o asculte, daca e planetara,maine o schimb, si duminica plec la buzau daca e ambreiaju .. n-am bani sa-l fac, si nici unde sa-l schimb , plm .. daca stie cineva ceva de o planetara spate stanga de urs , sa-mi zica si mie plz .. |
Succes Santos cu masina ca nu merita sa stea pe bara :)
|
Nu-ti tai nici un avant, ca o sa vezi cum creste inima in tine cand faci masina incetu cu incetu, cand mai iei o bara , un stop , un far ... etc ....cand te gandesti "mama tre sa dau 1000 pe jante" e greu ... da cand le pui pe masina , alte satisfactii vei avea ... plus ca vei avea mult mai multa grija de masina daca o faci din banii tai si incetu cu incetu ;) bafta in continuare
|
Quote:
i-am dat eu planetarele cu tot cu punte...suna-l ca poate te combini cu el!!! @quze-cata dreptate ai!!!! offffffffffffff!!!! |
Quote:
am vb cu taicamiu,el crede ca e grupu, imi dau foc, astept sa vina florica diseara, sa vedem ce zice si el , daca e grupu,nu vin la buzau, daca e planetara, ma ajuta stefan , imi da el o planetara, pun planetara, si fara burn`uri si cercuri pana la buzau si inapoi :P si dupa :P si etc :P |
1 Attachment(s)
1 burn
1 cerc :lol: timid,usor,incet ... primu burn din viata mea cu rwd , primu cerc daca se poate numi .. cerc.. din viata mea :D am incercat sa dau larg ptr ca .. pe loc ma gandeam ca nu o sa dea bine,fiind dif open .. |
bv . santos foarte tare . burn-u a scos ceva fum :-P e bine pt prima oara :D
|
omule...4 the first time...eu spun k e super tare :) burnu' a fost belea de tot (dak o tii asa, cu gumele o sa fie si prima si ultima oara :)) ) iar cerculetu a fost timid :D dar mai asteptam de acum. Tin sa iti spun ca imi place fff mult cum tia iesit masina, o imagine fff placuta :D Multa bafta si feresteo de neprevazut
|
felicitari santos pentru reusita, ce sa zic , a fost chiar tare ;)
|
M-am intalnit cu florica asta seara, a venit la mine, a condus masina, parea ok , exact inainte sa-mi zica, mergi cu ea asa la buzau ca merge, i-a dat o plecare un pic mai tare, moment in care ceva s-a spart/rupt/facut varza :D
( m-a durut inima cand am auzit, la cel mai propriu mod ) :D in fine, am aflat, grupu a crapat, cu putin noroc maine montez alt grup si plec la buzau .. sa vedem daca reusim .. wish me luck cat despre cercuri .. au fost unele inainte,care n-au apucat sa le filmeze baietii , nu zic ca am dat mai bine .. in fine :D eu sunt multumit , de tot :D |
salut . e bine ca ai aflat . ce este stricat :-P
ps. maine faci ceva FUM la buzau :D |
Quote:
Felicitari, ejti pe drumul bun !!! |
sunt pe drumul bun spre groapa fara sfarsit ( financiar vbind )
o sa ma potolesc,cat o sa pot .. cu cercuri si burn`uri ... pana-mi iau lsd :D vreau doar sa ajung la buzau .. |
tu..chiar te crezi asa pe tine?!
:lol: :lol: :lol: |
Quote:
dar prin autosugestie , chit ca e minciuna .. ma mai abtineam putin , dar acum .. e prea tarziu ,ai stricat toata treaba .. tre s-o iau de la capat .. incep Nu mai dau cercuri/burn pana-mi iau lsd. :D |
Poti sa incerci si : Cercurile si burn`u costaaa !
|
da,am simtit-o pe pielea mea,abia am venit din otopeni,de unde am luat grupul :D
a fost super :D ne-am rupt spatele, ms stefan acum tre sa gasesc pe cineva sa ma ajute sa-l pun :) anyway .. gtg now :D buh-bye |
Salut!Cum e sa fi incepator pe un BMW?Eu am inceput cu o dacie 1300 si ma mai ierta cand greseam.Masina arata bine , se vade ca ai investit in ea nu numai bani dar si multa pasiune si problemele astea se rezolva ,usor o pui la punct.Eu i-as pune niste ploape .Bafta!
|
Quote:
in maxim 10 zile( dupa ce faci itp-u si ce mai ai de facut) eu zic ca tot mai incerci sa faci ceva , cat de mic ar fii - nu poti face fata tentatiei :mrhappy: felicitari pt masina , a iesit bine de tot ;) |
nu mai merg la buzau
am stat pana acum in groapa,nu m-am descurcat... am lasat-o balta am scos planetarele da de grup mi-a fost frica, era intuneric,nu aveam lumina, am lasat-o balta :sad: |
azi parca te-am vazut p la buzau....aveai o vesta verde... dar nu ti-am vazut si ursu ...ai venit cu altcineva??
|
Quote:
m-ai incurcat,eu toata ziua azi am fost in bucuresti/otopeni si dup`aia in groapa :) deci n-am fost pe acolo si nici nu vin ,sry o sa vad filme si poze de acolo :) |
Quote:
bafta |
As veni ,insa sunt foarte obosit, am de terminat niste chestii pana luni, si nu mai am timp sa le fac, oricum daca veneam la buzau, veneam,si dupa aia toata noaptea nu dormeam,ca sa fac alea,asa, dorm si eu noaptea asta ca lumea,si de dimineata de la 9 ,ma apuc de alea, ca sa am timp sa le termin si sa si dorm ,ca luni iar munca, ca sa ... bani .. ca sa ... urs tare... :)
ursu sta bine pe bara, pana facem actele .. care costa si alea .. sta super bine aici , mormaie, se caca pasarile pe el, strica vopseaua, iar bani ptr vopsitorie, totul e super. . :/ btw. o prelata ? unde gasesc ? si cam cat costa ? |
Quote:
Fur-o si tu de la un Logan...:lol: :lol: |
Quote:
|
carrefour- 900 de mii.
|
800 mii anybody ? :D
okay,ms mult, o sa ma duc sa-mi iau o prelata o spal , si aia e macar sa nu se mai cace pasarile pe ea ca am inteles ca se fwte vopseaua |
| All times are GMT +2. The time now is 09:28. |
- Copyright 2026 4Tuning