![]() |
Re: Targu Neamt
Quote:
P.S. Vezi ca nu's pocit :) dar asa sa intamplat peste tot...daca si voi o sa cresteti in numar la fel o sa fie...si e normal si e evolutiv atat timp cat nu va impungeti intre voi si faceti din politie arma de razboi (mai cunoastem) |
multumim celor din pascani pentru vizita de aseara...va mai asteptam pe la noi cat mai des...:-P
|
Cu placere! A fost frumos aseara si o sa fie si mai frumos .
@Fuioaga13 buna faza "doua martzoage" :D Cu respect Z_Junior |
Quote:
|
Asteptam restul de poze cand este posibil pe unu din thread-uri (pascani sau tg.neamt)
|
Ce va mai place shaorma ....la toti!
Daca va apucati de tuning pentru premii mai bine va lasati de meserie! Cand o sa incetati oare? CUm zice unu ceva nu se poate purta o discutie bazattta pe argumente decat din partea unora...ca resut cand nu au ce argumenta dau cu injurii si altele! VA rog sa va abtineti ca va vede o tara intreaga de membrii care au o pasiune pt masini nu pentru certuri despre a cui e masina tunata si a cui nu! "No ontre timp nu mai sunt posturile ..si mai bine asa:) |
Quote:
|
nu a pus nimeni nimik de aseara?
|
3 Attachment(s)
de la ultima intrunirea intre Targu Neamt si Pascani.....RESPECT
|
4 Attachment(s)
Pregatirea........
|
3 Attachment(s)
Desfasurarea.......atat cat se poate difuza "ascultatorilor"......
|
11 Attachment(s)
Rezultatul.......
|
6 Attachment(s)
sambata seara...la o samanta:D
|
https://www.youtube.com/watch?v=rwb_w3ESooQ Va asteptam pe viitor!!!
Fuioaga zile la baietii aia cu masinile de'mi ziceai pe mess! |
URC - Urban Racing Crew : un club al pasionatilor de tuning/masini/motociclete/etc.
Facem inscrieri pentru a ne extinde in mai multe orase ale tarii. Se cauta: Membrii - seriosi, de incredere, care pot strange oameni in orasele lor In urma activitatii din oras, se vor desemna: Presedintele filialei, vicepresedinte si organizator. Pentru mai multe detalii: messenger - baobab_ro, cu specificatie URC. |
4 Attachment(s)
cateva poze:arrow:si scuza ti intarzierea dar am fost la servici si nu am avut cand
|
Ce-mi place la voi e ca la fiecare intalnire vad multe fete:)) Bien ar fi sa nu se plictiseasca peste un an 2 si sa fie c la noi ! Numa baieti in parcare:)
|
1 Attachment(s)
si filmuletu
|
Quote:
|
Quote:
|
bravo baietii....va distrati de minune!!!tineti-o tot asa!!!!cu respect
|
baieti nu am decat cuvinte de lauda la adresa voastra...ce mai JOS PALARIA in fata voastra..cu respect pascaniul :D:evil:
|
2 Attachment(s)
Desfasurarea.....PARTEA a II-A ..atat cat se poate difuza "ascultatorilor"......
|
10 Attachment(s)
cateva poze de la intalnirea din seara aceasta...
|
Ce ziceti de o mica plimbare vineri seara in Piatra in parcare la Stadion...
Si asa k lumea o cam luat vacante si o sa fie mai multi!... |
salutare, are cineva filmuletul de pe secu din weekendul asta?
|
Quote:
|
Mai,mai da ce miros de cauciuc si de motoare incinse e aici..si mai ales cat fummm!!:boogy:!! Brava baietzi, stiti sa va distrati cat se poate de frumos:X:X:X :drunk:
|
Quote:
|
Poi asta e bine nu trebuie sa aiba limite, atunci e cel mai frumos:D Bafta multa in continoare:D
|
Quote:
|
Multumim de invitate! O sa venim si speram sa prindem tot asa o seara in care sunt toate motoarele incinse:D si fum in loc de nori.
|
Quote:
|
de unde imi iau si eu stickere :D:D :lol::lol:?:confused:
|
Quote:
|
Quote:
|
sticker iei de la evenimente organizate de 4tuning mocca.
pe 10-11iulie o sa fie la Suceava,mergi la organizatori si ceri... |
daca nu te poti duce la piatra...
pentru cei care vin regulat la intalnire merita cate un sticker mocca...dar ca sa te afli in treaba ca ai sticker mai bine nu!:evil: |
Quote:
|
nu mai adauga nimeni poze si filmuletze ???
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:41. |
- Copyright 2026 4Tuning