![]() |
Re: BZ 88 CVM
Quote:
|
am renuntat la idee deoarece doar o persoana s-ar fi apucat de asa ceva.banii i-am investit in opel asa ca poate in iarna cand voi avea mai mult timp voi face o alegere pt dacie.
|
as dori sa imi retapitez scaunele fata si bancheta intr-un material negru(scaunele sunt negre dar au gauri de tigari iar bancheta este ok insa este de culoare gri-a fost luata de pe un espero).ma poate ajuta cineva cu un contact,o idee..Eu mi-as dori in Buzau sau Bucuresti dc s-ar putea.ms!
|
10 Attachment(s)
pt "tuner man" -> acesta este interiorul meu....
|
Garantat vei fii nevoi sa desfaci din cusatura capitonajelor , dar aia nu este o problema. Oricat de home made sunt au capitonaj , doar nu sunt lipite si capitonajele se pot face cap coada. E un croitor super bun in dorobanti 2 , face orice vrei si8 este extrem de economic. Daca nu pe wekend cred ca ne vom intalni membri 4tuning din orash , daca poti veni acolo poate aruncam un ochi si gasim solutia cat mai buna pentru tine. Bafta o seara faina !
|
dc imi recuperez permisul ajung si eu !
|
ce ai patit cu permisul?viteza?
|
da,am avut 103 km/h in oras si mi l-au luat...
|
are cineva de vanzare motorase de geamuri electrice care pot fi puse pe dacie?
|
Quote:
|
nou ar fi doar un motor f7n pe care l-am achizitionat de la Victor (dacia if 85 bva) + evacuare.astazi mi-am cumparat suporti + tampoane motor noi si un radiator de dacia super nova + electroventilator.Astept sa gasesc si cutia de Renault Espace si apoi masina va merge la Gabi (tuner man) pt montaj.o zi buna!
|
Salut !
Ai ganduri mari cu ea :> Apropo,cati cai dezvolta acest motor f7n ca nu am gasit nimic pe internet despre acest motor. Este de 1700 cmc ? |
Motorul pe care īl am eu este 1.7 cmc cu injectie multipunct si are undeva la 90 de cai.cele monopunct am īnțeles ca au in jur de 75 de cai
|
motoarele de 1,7 cu injectie de pe renault 19 au cod f3n (chiar si victor zicea pe undeva prin topicul lui cred, ca e f3n).
acum sunt 3 tipuri de f3n(conform wikipedia): monopunct de 75/90cp si multipunct de 107cp. al tau daca nu ma insel ar trebui sa fie monopunctul de 90cp. |
pus un turbo pe el, cu interne stoc,la 0.6 scoate 150 hp
|
Quote:
|
Quote:
|
Greseala mea:f3n.eu am īnțeles ca este multipunct si are 90 de cai.imi doresc doar s meargă bine,sa fie fiabil.Nu imi trebuie viteza exagerata.pun preț mai mult pe aspectul exterior + altele.Consider ca acest motor plus o alta cutie vor fi suficiente.
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
poze cu macaralele originale pt dacia,noi...
|
salut frumoasa masina felicitari ,ma poti ajuta si pe mine cu niste cote sau cum arata instalatia de la geamuri .?
mi-am luat si eu lafel ca ale tele originale noi noutze si nu am instalatia la ele , am facut rost de butoane de la un operl vectra si urmeaza sa le montez poate ma ajuti cu niste poze de la montaj :P mersi frumos bafta in continuare |
Off....o săptămāna m-am chinuit cu geamurile acelea.eu am folosit doar o macara,pe partea dreapta.nu am folosit instalația de la ele pt ca eu deja aveam butoane de Renault si am făcut adaptari pt ele.multumesc pt apreciere.
PS:īți scriu mai multe pe PM. |
Superba masina, s-o stapanesti sanatos. Asa ceva nu se vinde mai pune poze cu ea
|
Quote:
+,- baterie,+,- motoras si + de la blocul de lumini la buton si le maschezi invelindu-le in banda de izolier neagra aa,era sa uit neaparat + sa fie trecut printr-o siguranta de 30A on:iti urca corect geamurile?am vazut la cineva macarale originale electrice care inclina si se blocheaza |
Geamurile urca foarte bine insa am o problema.comenzile pt geamuri le am de Renault simbol.deci pe parte de la șofer am un buton pt actionarea geamului de pe partea stānga dar si inca unul pt cel de pe partea dreapta.daca leg firele de la macaraua de pe aceasta parte la ambele butoane(cel de la șofer si cel de pe ușa din dreapta) geamul nu se mai ridica....
|
@ ciupu, :tenisclap
tine-o tot asa :-) |
am inteles ca se vand jantele depe NUT.vrea 700 lei peele cu tot cu gume.pot face rost de nr lui dc e interesat careva...
|
i-a cam sunat ceasul...
|
1 Attachment(s)
.....
|
3 Attachment(s)
Sper sa nu se supere propietarul dar postez cateva poze , masina oficial este in lucru !
|
Quote:
|
dar ce avem noi aici...
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
POWER :chainsaw::chainsaw:
|
:))) am motiv de băut in seara asta!
|
nu prea seamana cu f3-ul :twisted:
|
Jale cu voi:lol::lol:
Jonglati cu motoarele:lol::lol: Bravo! |
din fericire nu seamana cu f3n-ul!la masina este mult de munca in afara de partea mecanica.sa o vad eu perfect functionala si da ea de dracu cu mine.
|
Bravo ciupule! Sunt din nou mandru de masina asta si numai datorita tie! Tot respectu'!
|
Prea faceai tu concurenta cu Trabantul!
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:11. |
- Copyright 2026 4Tuning