![]() |
Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie
Quote:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Laura, trebuie sa spun ca sunt impresionat! Stiu masina de cand a fost la Romexpo la 4tuning days si ma asteptam sa fie a unei femei, dar in nici un caz a unei femei care chiar a pus mana "la propriu" la stilizarea ei :). O sa spun ce imi place si ce nu, si sper sa nu sariti cu gura pe mine...am citit tot topicul inainte de a posta :P
Imi place: - culoarea.,,e mult mai frumoasa decat in poze si cei care au vazut-o live cred ca imi dau dreptate - kitul exterior...e deosebit si da o tenta agresiva masinii - evacuarea...ma bucur ca ai ales 4 tevi in loc de 2 :) - interiorul - oglinzile :P Nu-mi place: - jantele...sunt frumoase si cum ai zis si tu au fost o investitie serioasa, dar parca nu se potrivesc pe masina. Sunt de parere ca jantele cu buza sunt "mama" BWM'urilor si nu dai niciodata gres cu ele, plus ca ar sublinia mai mult masivitatea masinii. Ai incercat macar unele cu buza sa vezi cum vin? Stiu ca ai zis intr-un post mai pe la inceput ca ai incercat unele ale unui prieten, dar nu ti-au placut, dar nu mai stiu daca erau cu buza. - desenul de pe lateral...e dragut, dar parca nu-si are locul pe un BMW. Mai degraba astfel de desene merg pe japoneze... Imi place de asemenea cum vorbesti de masina, se vede ca ti la ea cu adevarat si totul e facut cu pasiune :) Sper ca in curand sa intru si eu in randul posesorilor de seria 5 (curand insemnand 1,5-2 ani :P) cu BMW'ul din pozele atasate. Momentat ma multumesc cu 307'le meu :P Mult succes in continuare si la cat mai multe cupe la festivaluri :) |
2 Attachment(s)
Quote:
nu sare nimeni si eu respect orice parere exprimata politicos - nu stiu daca sa incerc sa explic alegerile pentru ca foarte multe au fost intuitie, inconstienta si revolta impotriva uniformizarii desenul de pe lateral l-am gindit tocmai pentru a il scoate din anonimat - sa nu poata fi copiat sau confunda usor - si am incercat sa fie finut si sa indulceasca putin din masivitatea masinii - atasez 2 poze din care sper sa se reiasa sti - eu am incercat sa ma abat putin de la ce "trebuia sa fac corect" adica kit de M si jante cu buza si ca tot ce nu e clasic poate sa placa sau nu - ideea e ca mie chiar imi e drag asa cum e - nu e perfect si poate tocmai de aceea imi e si mai drag - mai sint multe de facut si abia astept sa vina vremuri ceva mai bune ca sa putem merge mai departe scopul unei masini modificate e sa reflecte ceva din stilul proprietarului si e interesant sa vezi evolutia in timp |
Quote:
si nu sar cu gura pe tine..doar imi spun parerea;) cu jantele e discutabila chestia:)...dar aerografu care il are pe masina mie sincer mi se pare foaaaaaarte tare:) si UNICAT:)...ea a vrut o masina mai diferita nu ca toate...asta trebuie APRECIAT:).... |
mie mi se par utile discutiile si exprimarea parerilor chiar daca parerile sint diferite
am citit si eu acum primele pagini din topic si imi pare tare rau ca a reusit ciupanezu sa le murdareasca - oricum ce e acolo pe mine nu ma caracterizeaza Quote:
|
Quote:
O masina tunata trebuie in primul rand sa placa proprietarului, iar eu sunt de parere ca nu trebuie sa-ti justifici alegerile...fiecare isi personalizeaza masina exact asa cum crede ca e mai bine si cum crede ca il/o caracterizeaza. |
6 Attachment(s)
atasez si eu in sfirsit citeva poze de la timisoara - sa le multumesc sau sa ii cert pe florin si pe vio pentru poza traditionala cu cupa pe porbagaj - best exterior
|
vii la cluj da? :D :D :D :D :D :D :D
|
:D:Dda:D
|
weekendu viitor asai?
|
4-5 iulie la iulius mall
|
ieeeee.....nu am mai vazut MR CAT de la 4tuning days 2008..cand eram vecini de stand...
|
2 Attachment(s)
echipa 4 tuning mi-a facut cea mai frumoasa surpriza in ultimul numar al revistei - le multumesc si in special lui Magos pentru interviul luat chiar atunci la zilele tuningului in 2008
|
Quote:
|
Quote:
stai linstit ca am un spoiler nou - luat pe rca-ul celui care m-a lovit si o sa il pun pe masina cit de curind eu sint multumita de cum au lucrat toata partea de tinichigerie si vopsitorie - si trebuie sa ti cont si de cum arata masina inainte |
fELICITARI STIMATA
|
Quote:
Felicitari pentru aparitia in revista :-) poate anul asta o sa am timp sa ies cu voi la un suc cand ajung acasa. Bafta in continuare |
Quote:
|
Quote:
:D cu pensula sau cu spray imi fac suvitzele nu masina :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
M-am adresat gresit la faza cu pensula, ma refeream la ce zicea domnul BlueSky...iar cu iesirea la suc sper sa se rezolve pt ca as vrea sa cunosc si eu pasionatii de masini din Alba :D |
Quote:
despre spoiler ce sa zic - ma doare si pe mine sufletul cind stiu ce imbinari perfecte erau si cum arata inainte de incident - tot timpul am zis ca il string de git cu mina mea pe cel care ii face rau lui CAT dar pina la urma am fost mai blinda si acum chiar ne salutam cu farurile cu cel care m-a lovit BlueSky are dreptate - sint probleme - le rezolvam cu rabdare pina la urma - asa incet incet ca in ardeal:D |
CED, uitandu-ma la modul cum raspunzi tuturor, consider ca ai fi putut fi un ambasador perfect... Felicitari!
|
Quote:
|
Lasa timiditate si treci la treaba ca ai multe in portbagaj:idea: si se aproprie Feleacul:lol:.
CAT-ul e pe mana mea:D, poarta-te frumos ca sa nu ajungi sa ma strangi de gat. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
hehe... e baiat bun si atent la detalii asta am vazut... sa faceti treaba buna! salutari! |
salutari Florine:D, i fac un polish cu ceva cuie pe masina:lol:, doar e in jurisdictia BTL-ului CAT in parcare.;)
|
Quote:
Doamne ce ''tratament'' deosebit!!! :peace::peace::peace::peace: |
Quote:
ce ar fi parcarea fara BTL si CAT si cine ar mai stresa vecinii |
pregatiti pt ziua de maine?!!!!
pe la ce ora te instalezi pe acolo?:D |
Quote:
Quote:
|
6 Attachment(s)
un mic preview de la cluj cu MR. CAT si BTL la prba de indemanare (bravo!!!:shock:)
|
O masina frumoasa .. Felicitarii :D
Ma bucur ca am apucat sa o vad mai de aproape :D |
6 Attachment(s)
citeva poze de la cluj :D
|
felicitari. un foarte mare respect pt aceasta masina :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:54. |