Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Bacalaureat 2008 (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/44056-bacalaureat-2008-a.html)

driver_xs 30-06-08 22:11

Re: Bacalaureat 2008

pana acuma nici nu le-am simtit... maine ca urmeaza mate... ma rupe moral

metal-militia 30-06-08 22:48

hai sa va stric seara, sa numai dormiti bine la noapte:

Subiecte noi la Bacalaureat !

Astazi Ministerul Educatiei a dat publicitatii un comunicat de presa in care se spune ca datorita numarului mare de reclamatii legate de elevii care au copiat pe tot teritoriul tarii,au fost create noi subiecte la Matematica. Asa ca maine nu se va mai face extragerea obisnuita a subiectelor ci se vor distribui aceste noi subiecte tuturor centrelor de examen. S-a mai precizat faptul ca gradul de dificultate a ramas neschimbat.

„Stiu ca este o masura extrema, dar a fost necesara adoptarea ei si pentru a inlatura orice suspiciune a fraudarii examenului de bacalaureat.” a declarat Purtatorul de cuvant al Ministerului Educatiei. Se pare ca acest demers are acoperire legala completa, legea invatamantului fiin foarte explicita in aceste cazuri.Se pare, de asemenea, ca domnul Ministru Adomnitei este complet de acord cu acest demers, dansul fiind unul dintre initiatori.

Comisii Speciale

Comisiile vor fi inlocuite cu unele trimise special de Inspectoratele Judetene,facand fraudarea bacalaureatului cu atat mai grea.Profesorii din care sunt alcatuite aceste comisii provin din toate mediile academice si,in plus,Ministerul Educatiei va trimite comisii speciale in toate judetele pentru a superviza buna desfasurare a examenului.

De asemenea, daca totul se desfasoara bine la matematica, Ministerul Educatiei are subiecte spciale pregatite pentru toate probele care urmeaza sa se desfasoare.>

sursa: http://deputizes.com/ministerul-inva...atematica.html

eu cred ca e la misto...ca siteu e dubios rau :rolleyes2

RA_2fast4u 30-06-08 22:54

Quote:

Originally Posted by metal-militia (Post 1622090)
hai sa va stric seara, sa numai dormiti bine la noapte:

Subiecte noi la Bacalaureat !

Astazi Ministerul Educatiei a dat publicitatii un comunicat de presa in care se spune ca datorita numarului mare de reclamatii legate de elevii care au copiat pe tot teritoriul tarii,au fost create noi subiecte la Matematica. Asa ca maine nu se va mai face extragerea obisnuita a subiectelor ci se vor distribui aceste noi subiecte tuturor centrelor de examen. S-a mai precizat faptul ca gradul de dificultate a ramas neschimbat.

„Stiu ca este o masura extrema, dar a fost necesara adoptarea ei si pentru a inlatura orice suspiciune a fraudarii examenului de bacalaureat.” a declarat Purtatorul de cuvant al Ministerului Educatiei. Se pare ca acest demers are acoperire legala completa, legea invatamantului fiin foarte explicita in aceste cazuri.Se pare, de asemenea, ca domnul Ministru Adomnitei este complet de acord cu acest demers, dansul fiind unul dintre initiatori.

Comisii Speciale

Comisiile vor fi inlocuite cu unele trimise special de Inspectoratele Judetene,facand fraudarea bacalaureatului cu atat mai grea.Profesorii din care sunt alcatuite aceste comisii provin din toate mediile academice si,in plus,Ministerul Educatiei va trimite comisii speciale in toate judetele pentru a superviza buna desfasurare a examenului.

De asemenea, daca totul se desfasoara bine la matematica, Ministerul Educatiei are subiecte spciale pregatite pentru toate probele care urmeaza sa se desfasoare.>

sursa: http://deputizes.com/ministerul-inva...atematica.html

eu cred ca e la misto...ca siteu e dubios rau :rolleyes2

stai linistit. Daca ar fi fost asa ceva deja ar fi fost peste tot la stiri, si ar fi aparut sigur pe site-u oficial al bacalaureatului, nu pe ceva blog bomba :P

Sa aveti bafta maine fratilor.. si ficelor... sa fie cu bulan ... sai daca nu sa va gasiti bulanul prin preajma pe la cineva.. :))

Inca putin si am scapat

phaeton 30-06-08 22:57

imposibil sa se schimbe subiectele.

dragos002 30-06-08 23:10

E fake site-ul ala. Bafta fratilor maine.

sandrin 30-06-08 23:24

e pusa reclama ca sa aduca vizite multe si automat ptr google adsense ;)
Bafta multa maine la mate tuturor!!! ;)

ADY28 30-06-08 23:52

hai ca mai avem putin si scapam:D
bafta maine

Snapy_xxl 01-07-08 13:12

Gata si geografia :D
Dificultate: 50/50
Mai am maine sportul, joi istoria si finish spre un final sper eu imbucurator :D

Multa bafta la toti!

Daniel_Toa 01-07-08 14:31

Gata cu matematica :D :D :D :D mai am doua examene la specialitate si sport :D

phaeton 01-07-08 15:17

gata si mate..
pfiu, ce a fost mai greu a trecut.
m am luptat azi cu M1 :D
a fost bine

mihai88 01-07-08 15:47

a fost foarte usor la mate,le faceam cu ochii inchisi:)))))))))))

sanatate celui care a inventat xeroxu:))))))))))

hai inca umpic maine, si la sport cred ca nu e prb(cel putin la mine nu),la voi?

phaeton 01-07-08 15:56

bineinteles ca nu e , doar dau bani.
in rest, nici nu stiu ce probe se dau.

mihai88 01-07-08 16:14

pai ai de ales
abdomene sau flotari
alergat,saritura in lungime
sarit la capra
dribling cu mingea printre 5 jaloane........,handbal,baschet

dragos002 01-07-08 16:17

La mine la scoala la baie era un covor de cativ centimetri de variante rezolvate, carti, memoratoare :))

shantzu 01-07-08 19:24

Mie mi-e frica la bio.Nu stiu mai nimic , defapt nimic
La mine in sala mai sunt 2 care dau bio si nici nu stau pe langa mine.Sper sa fie bine :))

vali-tgm 01-07-08 20:18

Acuma am vazut si eu topicul :)
Orale: Romana - 10
Engleza - 10
Scris: Romana: am scris destul sper sa fie de un 6-7 :D
Mate M2 am stiut deci de la 7 in sus
Maine am la Asigurarea calitatii unde suna 0 , adica nu 0 ultima data cand am verificat adica la simulare am luat 3,6 deci > 0
Si joi am la istorie acolo chiar nu stiuuu.

bogo4all 01-07-08 21:42

Accetabil subiectul m2 la matematica, a fost ok, dar ma tem maine ca de moarte la specialitate ca sunt 0, la simulare 2.1 :-s, mai am doar unu cu mine in sala care e inaintea mea dar greu cu vaca ca e zgarcit rau.Maine specialitate si pot sa zic ca am terminat ca la sport nu-mi fac probleme. Bafta la toti!

Blondy26 01-07-08 21:57

Eu una m-am plictisit si sictirit cu bacul asta...Sunt singura care a ramas fara emotii, ganduri negre si alte chestii saptamana asta?Bacul nu este nici pe departe atat de greu pe cat se spune!Din punctul meu de vedere nu s-a comparat nici macar cu unele teze din liceu. Lejer...In schimb toti sunt stresati, agitati cu bacu...ca vai, ca aia, ca ailalta. Ati invatat bine, nu, asta e.

Snoopy 01-07-08 23:17

Bafta! de joi incolo revenim in ale normalului :drunk:

dragos1989 01-07-08 23:31

De abia astept:D maine am fizica,sunt cam stresat :(

RA_2fast4u 01-07-08 23:32

a trecut cu bine si mate :D sper sa iau peste 8.. 8.5 :-"

maine ultima proba scrisa.. info.. nu am invatat nimic.. sper sa soct un 9.5 :))

si dupa aceea, precum spunea si Snoopy :drunk: :drunk::drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :X

Snapy_xxl 02-07-08 10:59

Maine istoria :confused: :| Cred ca o sa fie cea mai aiurea lucrare de pana acum :| Sunt total pararel :|

Daniel_Toa 02-07-08 14:21

Gata si cu specialitatea ..... mai am sport

mihai88 02-07-08 15:10

Quote:

Originally Posted by Blondy26 (Post 1623999)
Eu una m-am plictisit si sictirit cu bacul asta...Sunt singura care a ramas fara emotii, ganduri negre si alte chestii saptamana asta?Bacul nu este nici pe departe atat de greu pe cat se spune!Din punctul meu de vedere nu s-a comparat nici macar cu unele teze din liceu. Lejer...In schimb toti sunt stresati, agitati cu bacu...ca vai, ca aia, ca ailalta. Ati invatat bine, nu, asta e.

ma crezi ca am mers in fiecare zi la toate probele cu cafeaua in mana stanga , si cu ziaru in dreapta, fara nici un stres(eram bazat pe la tibii,buzunare,etc),
in sala glumeam ,radeam...nici nu zici ca eram la bac...mai degraba in parc

foarte lejer

astazi la modul am avut o prb,nu ne-a lasat sa scriem la subiectu 3,a zis ca ajunge 1 si 2 ,sa o fereasca toti Sfintii sa dea ochii cu mine...si cu restu clasei

la voi a venit de la minister sa va controleze?io am avut un stramb rau care inchidea ochii cand vorbea:) si o aschiuta ....amandoi pusi pe intimidare......noi nimic:)))

si ia ziceti mai functioneaza wc-urile???:))))))))))))))))))))))))))))

tm_kata 02-07-08 15:22

eu azi am avut ghinion la greu......una dintre supraveghetoare era sefa de comisie...nu pot sa zic ca nu nea lasat sa mai intrebam colegul...dar am avut o surpriza cand am mers la baie dupa rezolvari....toate usile erau sigilate :(( dar am scris de un 7

sandrin 02-07-08 15:46

lejer si azi ... sper la o nota din 2 cifre :)

phaeton 02-07-08 15:47

perfect si la biologie astazi.
mai ma maine sportu.
pana acum, sper sa am media cat mai aproape de 10.
a fost exceptional de bine la toate probele :D

Snapy_xxl 02-07-08 16:21

Gata si specialitatea casei: sportul :D Inca un 10 trecut acolo :D

shantzu 02-07-08 17:10

Noi nu am mai avut voie la baie :lol:

dragos002 02-07-08 17:15

La mine dupa cateva zile in care la baie era covor de variante rezolvate, Azi vine seful de comisie cica a gasit la baie variante rezolvate. Am inceput toti un ras :)). Adevaru ca mi-a placut bacul asta foarte lejer, glume.

driver_xs 02-07-08 18:09

la desen tehnic a fost un exercitziu de gen sa completez spatiu punctat: "axa nush care ... bla bla... se traseaza bla bla cu linie......" am scris la inceput "groasa", am taiat si am scris "subtire" (raspuns corect) . e grav? :omfg:

dragos002 02-07-08 18:31

Daca ai taiat cu o singura linie, nu este motiv de spaima.

dragos1989 02-07-08 20:25

Nici noi nu am avut voie la baie,a fost o zi proasta pentru majoritatea absolventilor...norocu' meu ca am avut rezolvarile pe telefon,si m-am descurcat asa:D

phaeton 02-07-08 20:44

m`o luat o panica.
dau maine la sport, si nici macar nu stiu ce probe se dau...is varza, mana nu stiu nimic
nici la mate nu am fost asa stresat

bogo4all 02-07-08 20:58

Poi te adaptezi dupa ceilalti daca nu esti primul la sport, azi la specialitate sper sa iau 5 ca de nu:|, daca iau bacul chiar pot sa spun ca a trecut destul de usor, oricum cand esti inaintea lui ti-e frica normal dar sincer sa va spun nu am invatat mai nimic in afara de ce am facut in liceu.La baie mi se pare o idiotenie sa nu te lase din moment ce ai nevoie. Bafta la toti pe maine la ultima proba!

metal-militia 02-07-08 23:14

eu am cazut pe subiect la toate :-P :lol: a fost foarte bine la bac, lejer...azi la bio am terminat in 1 ora...si maine la sport sper sa cad pe subiect si iau peste 9,50 overall :shock:

dmo.mihai 03-07-08 01:34

am dat si eu...la romana 7 oral , engleza 9 , la romana scris sper sa iau 7, la mate iau nota mare si bio ... maine sportu...
intrebarea e k nu stiu la ce fac sa ma duc...eu doresc ceva cu info...imi puteti da o sugestie?

RA_2fast4u 03-07-08 12:31

GATAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!

gata si sportu.. nu stiu cat am luat... nu ne-a zis inca.. sper ca 10.. in cel mai rau caz 9.75.. capra dracu :)) ... important e ca ii GATA !!!

felicitari la toti !!!

acuma, sa recuperam timpul pierdut !!! s-a dechis sezonu.. DELIR !!! :))

driver_xs 03-07-08 13:03

stai linisiti. de-abia de sambata revenim la normal :lol:

dragos1989 03-07-08 13:36

Ce sambata,diseara facem scandal :D :))) Sa avem noroc toti de note mari,ne vedem pe la admitere si la inscrieri :D

All times are GMT +2. The time now is 09:08.

- Copyright 2026 4Tuning