![]() |
Re: Inferno MotorSport Ploiesti
11 Attachment(s)
POZELE
|
slaba claritatea dar multumim..le asteptam pe cele cu camera...!!multumim..!!!
|
dialog skma-poponete : "bah ce s-a auzit "-skma
poponete: "or fi picaturi au cazut de pe pasarela" skma:"bah parca a fost metal" poponete: " bagi toate nimicurile in seama?" :lol::lol::lol::lol: la risc tata totul la risc!:lol::lol::lol: |
bah unde mi-e ornamentu ? :)
|
Totul In ...Catraneala Stile...dao ma pe rosu ma...=))
|
te`ai dus catranele ..... nu mai scapi .... zi draq cand o punem de`o intalnire cu ursii
|
Propun o Sedinta Sambata...si binenteles Intalnire...Poze pentru Site + Alte Chestii....Mai discutam mai Radem..Bem un CHICO..Facem Un Bahaos!!Ora o stabiliti voi!Propun Ora 14.00 ... Hai sa o discutam elegant pana sambata!!
|
carbiteee ma declar incepand de azi membru inferno fara acordul tau mdar ma cer ursii acolo in comunitatea lor
|
banii pt gaze saptamana asta
|
Quote:
|
si va fi prezent zic eu cu o noua fata:twisted:
faruri stopuri nari etc..:twisted: |
Pana atunci sa pun si eu blocantu pe masina BOBI...!!!!!!!! Sa punem parasolarul si la ursu rosu 24v .. ;) ca asa e frumos.. sa te taxez si pe tine situle...pentru parasolar! si restu...acadele...!!!!
SAMBATA INTALNIRE INFERNO...ORA 14.00 |
Quote:
|
Quote:
Locatia? pt sambata? Cumva la Laguna la piscina? |
da sa ne slipuim.... tre sa gasim un loc de poze pe site..plm..vedem noi atunci!!!
|
Quote:
|
:-P8)..boss boss...prezent..sa tai bilete akolo..casier sef...cu acordu lu catranel...hai akuma cat sunt liber si nu ma iau serios de munca..simpatizant curse..pac pac..:-P:lol:
|
bosss...pe la 3 ajung si eu...mai devreme nu scap...sper sa nu mai ploua...sa ajung si io cu taxiu curat ce mama draq doar ne tragem in poze:P
|
2 Attachment(s)
Tricourile... Sincer imprimeul a iesit mai bine decat ma asteptam mai sunt 4 Bucati..problema...este alta .. sunt marime XL deci pe mine sau pe jakalu sau astia mai slabi ne acopera cu totul..!!!!
K idee sunt facute bine..deci putem sa comandam fara probleme..orice marime sau culoare!! am 4 bucati...tinand cont ca sunt XL pret 40lei-Bucata|hai sariti astia cu un pic de burta!! |
Quote:
|
Bobby, fac pariu ca tu iti luai masura "M" si daca purtai XXXXXL, numai asa ca sa ai tu "M". ;)
|
:D :D Tare veretele...Boss.. iti dadeam din astea.. dar Intram aman2 in ele si bonus intra si Jaka =)) Esti primul maistre esti primul...PROMISS!!!
|
Quote:
|
:-P fane ceva mai mic asa ca marime..mai pentru bikeri de sezon asa...sa facem reclama p 2 roti...ai?? hai k mai am o saptamana liber ..ne intelegem noi....ca intre auto(moto)bilisti...ce dreaq..:lol::yes::pistoles:
|
:boxing:Ceva cu Simpatizant.....Inferno pe Fata NSL pe Spate... =)) :boxing:
|
Arde-te-ar focu de milog...
Kastorica, te oparesc cu cafea cand te prind, de nu te-oi stropi eu cu furtunu cu benzina cand oi fi tu in pauza de tzigara, sa vezi tu... Te milogesti la tricouri acuma... Aaa? Ia mopu' si treci la treaba... Ai curatat si tu sosetele alea de mazare? :lol: |
Izaurica
|
:-) ii mah...faceam vanzare la ursari akolo...poate luam p caiet...tre sa strici tu repede tot...:cry:
|
Hai Gata..!!!
intalnire Inferno SAMBATA Ora 14.00 Ne intalnim gasim o locatie de poze...Pozele pt site..vedem cine a mai murit ..cui mai dezlipim stikeru .. chestii dastea Obisnuite Cine are camera sau altceva care filmeaza..e bine venit..!!Daca e vreme buna.....Poate Poate ardem si cateva cauciucuri..!! |
;) inteles sefu :-P
|
15 Attachment(s)
:lol: Cu Ursii La Zoo!!Bucharest Night
|
treaba buna.....ce cuminti stau ursii aliniati acolo......ca la fotograf....:)):))
pacat ca a fost vremea aiurea si masinile murdare...... |
vin si io cu camera fane ? e posibil sa vreau si io un tricou daca se poate
|
poponeteeee prezent si io :D .....problema e ca nu am URS ... mai sunt in club ?:)
|
ce intrebare pui si tu, ai citit mai sus topicu esti scris acolo ca membru activ?
daca da, inseamna ca esti inca membru. corect sefu? |
iii maaa ...... ai luat`o pe urma lu DONU cu florica ?:)))) ai luat`o si tu cu "sefu" :)))
|
hai bine ca ma risc eu la un tricou mai carbite. daca tot sunt facute asa pt mine poate le iau pe toate nu? dai pe datorie pana la salariu?
sambata prezent! |
III ma cu tractoru.
|
1.Andrei are dreptate
2.Bls...Daca ai camera...Hai cu ea..Ti`am propus combinatia din seara aia..!!Vb sambata :) Iau tricourile si Parasolarele cu Mine sambata .. vedem cine are cine nare cine cumpara...iau taraba cu mine! :)) |
cois , nu am unde sa bag cauciucuri si alte alea , dar asa la panarama , a-si intra , sa scrie pe stiker inferno safety car sa zik lumea ca are ploiestiu safety car . baga si tu idu meu draq dj_bengy1988
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:55. |
- Copyright 2026 4Tuning