![]() |
Re: Cea mai urata masina a momentului
E chiar foarte smechera masina!
|
Mie imi place foarte mult Avantime-ul! Singurul Renault modern calumea!
PS. Azi am vazut noul Peugeot 107 facelift... Deceptie totala, foarte urata :( |
2 Attachment(s)
Poftim design la peugeot:lol: !Dar nici cu ssang young nu mi-e ruşine!:lol:
|
Deci: masina din stanga arata absolut genial. E superba. E asa cum ar fi trebuit sa fie 206-le de bun inceput.
Cea din dreapta e un c*r cu roti. |
Quote:
Doamne...cum sa-ti plara aratania aia?:|:? |
Quote:
Cand s-au apucat sa construiasca 206-le original, i-au facut bara din fata, farurile, capota, parbriz, plafon, portiere fata, portiere spate, si cand au ajuns la portbagaj si-au dat seama ca au ramas fara tabla si nu au cum sa fabrice numarul de masini prevazute de planul de afaceri. Asa ca un maistru mai inventiv i-a zis muncitorului Jean-Pierre sa indese si el acolo o bucata mica de tabla prevazuta cu un geam pe post de capac in partea din spate, ca sa nu bata vantul cand merge masina in marsarier. Cam asta e. Hatch-ul e hidos. Mereu cand vedeam unul ma minunam cat de bine poate sa arate din fata, ce laterala misto are, si cand ajungeam la spate ziceam oh my god...godzilla a venit si a muscat din masina... De cand cu sedanul, i s-a facut dreptate bietului 206. |
Quote:
|
Quote:
|
E ok aaddrryyss, e părerea ta, dar o maşină nu "trebuie" să aibă portbgaj, nu toţi avem nevoie de el, nu se justifică īn toate cazurile.
Nu priviţi maşinile simplist, prin prisma anului 2009, găndiţi-vă ce evolutie de design a fost de la 205 la 206 (īn condiţiile īn care 205 a fost cel mai popular produs al mărcii, un record din toate punctele de vedere, si o maşină excelentă, cel puţin primul gti pot spune cu māna pe inimă că aşa e) iar noutatea a fost şocantă, rezultānd cel mai bun urmas posibil. Acum, ţinānd cont de ceea ce am scris, te las să-ţi īnchipui cum ar fi aratat 205-ul cu portbagaj şi apoi te las să te gāndeşti de ce 206 nu a fost un sedan īn 3 volume pānă sa aibă Peugeot proasta inspiratie de a socate bani din orice şi să facă din ... bici, la o fabrică din Iran, din plastice ieftine şi finisaje de doi bani... |
2 Attachment(s)
Subscriu spusele lui Aleks,dar eu īţi arăt doar atāt dacă tu consideri că este ok să faci din primu' model sedan doar cu o aripă mai mare,măcar nu au pus şi ei alte stopuri să o facă mai diferit de cel normal sincer,e dezgustător!
Quote:
|
3 Attachment(s)
2008 SsangYong C200 e urata?? fiecare firma constructoare de masini are cate un model sau 2 urat!
|
|
gen dacia liberta
|
Mda, seria 5 gt chiar este oribila. Ma asteptam la mai multe din partea BMW, care rar a scos masini urate.
|
ma mir ca mai vede cineva cat de scarboasa este
|
Exact la asta mă gāndeam şi eu, cum de mai sunt oameni cu simtul esteticului pe aceeaşi direcţie cu al meu :)
|
ma doare inima cand vad ca-i bmw:cry:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
sunt pareri impartite referitor la pisicute, pentru anumite persoane pisicutele sunt cele mai frumoase bmw scoase vreodata, pentru alti sunt doar niste masini depasite de evolutia din lumea auto sau material pentru creatie de tuning de proaste calitate
|
e36 sunt poate cele mai faine bmw-uri, mai ales coupe-urile.
|
Quote:
|
Parerea mea e ca e30 e cel mai frumos bmw. As mai adauga si e92, care este superb.
orice masina cu capace pe roti si vopsea comuna are aspect banal. Mai ales daca este veche si are vopsea matuita. Ca BMW banal as numi e39... |
Quote:
|
daca vreti sa vedeti ce inseamna masini urate (inauntru si afara si performante) aruncati o privire peste ocean la marea america ! de prin 95 incoace parca au avut cimpanzei la diviziile de design ! jur mai urate ca astea eu unu nu am vazut nici unde in lume ! sa enumar cateva , saturn ion ,saturn sl si sl 2 , sau mai bine zis tot ce inseamna saturn, ford partea americana, buick,lincon,gmc,chevrolet,oldsmobile,kia tot ce sa vandut aici,mercury , acuma au inceput sa mai miste dar nu cine stie ce .
|
sang young kyron
|
Ford Ka
|
sunt prea marfa pisicutele... si modelele coupe de la bmw.
urat e 206 sedan :D |
DAIHATSU Copen
O masina la care pur si simplu mi se face grata cīnd o vad pe strada. Nici de rusine na-s circula cu asa ceva: http://www.speedheads.de/artikelbild...niversary1.jpg http://www.in.gr/auto/dokimes/pr_dok...pen_680_01.jpg |
Chiar mi se pare o masina frumoasa daihatsu asta.
|
si mie imi place sincer, adica nu pot sa spun ca as conduce asa ceva, dar nu mi-ar fi rusine cu ea daca as avea-o.
inca un vot pentru pejos 206 sedan, oribila e putin spus si tot ce inseamna sang ion in afara de rexton |
daihatsu asta nu sti, vine sau se duce. asa cum botu asa si curu. zici ca-i o coaja de nuca īntoarsa pe dos.
Nu vreau sa va contrazic gusturile dar eu nici daca a-si capata-o pe de gratis , nici nu m-as apropia de ea darmite sa ma urc la volan. |
4 Attachment(s)
cele mai urate modele de masini....mi se par cele 2 modele de la Great Wall ( Hover ), Steed ( care nou costa 12.500 euro ) si Hover Pl ( 34.900 ).
+ 1 vot pentru 206 sedan !!! La fel si pentru Astra G Sedan !! |
fara sa se supere nime .. peugeot 206 sedan si ford ka mi se par urate.
|
deci.... cea mai urata masina din lume mi se pare asta :)) stiu cai modificata dar e hidoasa in draci(sub uratenia asta se afla candva un golf 4:))) ...https://forum.4tuning.ro/imagehosting...c7a785203f.jpg urmat de atotprezentele ssangyong rodius si ssangyong actyon hmmm si kyron as putea sal bag aici ... in ultimul rand o alta masina pe care as putea so bag in aceasta lista pt ca miar fi rusine sa ies pe strada cu ea (nu neaparat pt cai urata dar rotile din spate acoperite si forma care nu-ti ofera de loc senzatia de siguranta + ca la partea de jos a masini nimica nu se potriveste)GM EV1 Electric Car:twisted::xhttp://www.treehugger.com/ugly-car-h002.jpg
|
Saracul Golf n-are nici o vina. A picat pe mana unor spanioli nebuni!
Ptr mine, Peugeot 206 sedan si Albea sunt facuta in bataie de joc. Sunt intr-adevar niste masini urate! Si mai ciudati sunt aia care le cumpara! No offence! |
Quote:
|
dar ce spune-ti de nissan tiida?
|
Nisan Tiida este o "chestie" care supara rau ochiul. Nu ma intereseaza ca-i comoda, ca ai spatiu - aici tratam aspectul (spun asta pentru ca sunt sigur ca multi vor da acest argument). Macar de-ar fi fost ieftina, atunci ar fi avut o scuza, dar din cate stiu costa ceva banuti...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:29. |
- Copyright 2026 4Tuning