![]() |
Re: Drobeta Turnu Severin
Quote:
Ceva proiecte cu ea ? |
Quote:
bordu, consola, fata de use F+S, butoanele din bord, locasul pt cd, etc cate o poza cu fiecare |
Quote:
mane, am o propunere pt tine si cred ca e si o idee foarte buna care cred ca o sa-ti placa, pastreaza tu lancia si inscrio pe bulgari, nu are rost sa o vinzi, ma tot uitai la pozele ei masina arat bine, are si dotarii, si are si asa o tenta de sportiv ca e cu haion si astea cam au tenta asta la exterior iti mai trebuie jante, folie pe geamuri, si un eleron inalt si asta este ce zici? vinzi dacia si cu o mica diferenta rezolvi problemele. ce parerea aveti colegilor masina o gasiti aici https://forum.4tuning.ro/178-lancia/2...ml#post4061089 |
6 Attachment(s)
cateva poze, are volan cu airbag si folie pe geamuri care nu erau in poze
|
Quote:
|
Quote:
- pe bord si pe fetele de usi pus autocolant carbon 3D, acolo unde este plastic respectiv mahon - alta nuca la schimbator - alta husa la schimbator tot piele (stiu pe cineva care se ocupa si face calitate, ieri i-am trimis si eu ceva) - o linie audio ( pt asta ai nevoie de ajutoru lu grasu' el e expert audio) - plafoniera si toate becurile din interior schimbate - ar mai fi si volanul de "retapitat" dar in 2 culori asemanator cu schimbatoril - frana de mana tot impracata in piele acum mai asteapta si propuneri de la ceilalti si totodata si parerea lor in leg cu ceea ce am scris eu mai sus. respect |
Quote:
Se ivesc si alte ocazi pe care nu o sa le mai ratez,intradevar masina era minunata |
Daca masina mea se dovedeste de succes , NSL va spune ca sunt din NSL , iar SRC va declara ca sunt cetatean al lumii.
Daca masina mea se va dovedi neadevarata, SRC va afirma ca sunt din NSL, iar NSL va declara ca sunt un tigan . |
Quote:
|
Quote:
ba deja imi sare tot calmul si toata amabilitatea... cum p**a mea poti sa fii in halu' asta...cand ne vedem live nu zici nimic si nu deschizi deloc subiectu' despre asa ceva ... iar pe net mereu sari cu atacuri ascunse si bla'bla'bla'uri de tot c*c*tul ... cand vreodata NSL s-a laudat cu cineva care nu era membru...sau cand vreodata eu sau cineva din NSL s-a laudat cu tine ??? Baaaaaaaa !!! baga-ti mintile alea odata in cap , inceteaza cu prostiile tale si vezi-ti de SRC...de 1 an de zile e trecuta toata faza , v-am lasat sa va faceti tot ce vreti...te gasisi tu acum sa spui ca daca masina ta va fi un succes se va lauda NSL cu tine... viseaza in continuare ! nu e nimeni curios de tine sau de masina ta , care sincer , ai idei bune , dar ideile alea se foloseau cu mult timp in urma in NSL Romania !!! Florin , deja imi sar toti dracii ... da-o in masa de vrajeala proasta... ti-a mai zis tie ceva de NSL ? eu tot timpu' aud vorbe de la tine si de la fostii mei "prieteni" .. gata ! termina ... vezi'ti de masinile tale , de proiectele tale , de clubu' tau , de tine ! da? Nu te obosi sa dai reply la ce am zis eu , si incearca sa nu mai pronunti niciodata literele care au facut istorie in Romania : NSL !!! |
6 Attachment(s)
Ceva poze de sezon
Sa lasam prostiile de-o parte sa fim mai buni si sa ne mai stragem si noi mai multi prin oras sa ne auzim , cu bine . |
Re: Vand OPEL ASTRA GSI
1 Attachment(s)
Vand opel astra GSI 2.0 8V, evacuare sport, jenti, trapa , culoare: albastru + alb dupa cum se vede si in poza majoritatea cunosc masina. Nr tel: 0746/ 290335
|
Quote:
|
Quote:
Am impresia că poza e făcută în Motru, la bancă. Baftă la vânzare |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Uni mai muncesc dar se si mai aud prin oras :lol::lol::lol: ceva strangeri nocturne
Si am facut si un mic gratar =))) |
3 Attachment(s)
Leduri auto de vanzare si Comenzi piese auto si accesorii de pe ebay.com , ebay.co.uk si ebay.de
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
[QUOTE=LauGSI;4181215]Parerea mea da dacia aia si hai sa iti dau Opelul pt tine 1500 asta ca sa faci su u ceva pe unde va strangeti voi..!! Nu de alta dar sa imi iau si eu ceva frumos sa vin cu voi ca pt mine opelu nu mai e bun vreau ceva mai bun sa vin pe la voi pe acolo
Daca as avea bani astea in urmatoarea ora te-as contacta sa ti-l iau pacat ca numai am ceva bani stransi ca ,asa as fi dat dacia si ti-as fi luat opelasu :X Am auzit eu bine sau pe tine te-ar tenta un urs ;))) :oops: |
asa este, nu se lua nimeni de voi inainte la NSL sau ati uitat???? e nevoie sa va dau exemple????
p.s. nu ma intereseaza ce zice lumea de "proiectul meu" e parerea lor si o respect, dar ar fi cazul sa comenteze atunci cand o sa faca si ei macar pe jumatatea mea.....pana atunci "ciocu mic si joc de glezne" |
Parcă n-aţi fi o comunitate!
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Care veniti la VTM pe 10 aprilie la Bucovat (CRAIOVA) ?
Vine careva pentru participare sau ca spectatori ? Am vazut ca RTS sunt sponsori acolo m-am gandit ca vom avea si ceva participanti din severin. Care vor sa mearga sa psoteze aici ...mergem cat mai multi. Pana una alta cam asa arata masina mea la ora actuala APP LauGSI haida scoate de la barlog GSI si dai cu el pe asfalt :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
apropo, inca ceva, SRC este alcatuit din oameni pasionati cu adevarat de automobilism si care se pricep foarte bine pe anumite axe ale fenomenului auto, astfel incat sa nu ramana nici o ramura descoperita. |
Quote:
|
Quote:
App Taxa de participare este 130 lei pentru cine vrea sa participe ;) |
Quote:
|
Quote:
deja m'am saturat sa iti tot zic , inceteaza odata cu orice remarca,parere sau ce altceva mai vrei tu sa spui despre NSL Mehedinti ... da? hai .. uite , de data asta te si rog , poti ? chiar nu poti inceta odata , treci peste .. ai un proiect , un club al tau , ai alte activitati , nu te mai baga in treburile altora.. hai , inceteaza odata , dar nu pentru cateva zile/saptamani...cum faci de obicei... pentru TOTDEAUNA !!! se poate ? ce :twisted: 'u , cateva pagini in urma ti'am mai spus asta , nu ai inteles ? hai bafta cu clubu' tau si cu proiectu' ;) |
Quote:
el a deschis subiectul, si a facut comparatie, eu doar m-am aparat. |
Quote:
Am vazut ce a zis Tiganu' , dar dupa cum s-a vazut si pe forum , si prin oras cand mai ajung , nu mai vreau sa mai aud discutii despre ce a fost , sau ce va fi , asa ca nici nu mai raspund la ele , tot ce vreau e sa nu se mai vorbeasca , atat ! Iar cu problema ta cu cei de la Pitesti , sincer , sunt surprins , mie la A6 mi'au facut evacuarea cap-coada fara absolut nici o problema , si asta dupa ce au asteptat ei de vreo 3 ori ca nu era masina disponibila , intr-un timp scurt , si la un pret rezonabil . Si este si lucrarea executata bine si da rezultate , o sa merg cat de curand si pentru Mercedes..:rolleyes2 |
Quote:
tu ce ai fi facut? nu te aparai??? iar la faza "nu mai vreau sa mai aud discutii despre ce a fost , sau ce va fi " nu te lua de mine, eu ti-am respectat decizia, dar zile si celorlalti rezultatul final e bun, merge bine, se aude super, doar ca la partea de turbina s-au cam incurcat in stiinta vezi tu ai facut evacuare simpla, de aia a mers treaba brici, dar la mine a fost devina turbina.... |
| All times are GMT +2. The time now is 09:11. |
- Copyright 2026 4Tuning