![]() |
Re: Donatii piese E36 [doar cereri]
Quote:
|
Pt. userul BaiatBun In caz ca nu ai gasit plasticele , asta e codul 51321938884 . Eu le-am luat din bucuresti cu 12.5 ron .
|
Are cineva ratacit pe acasa vreun motoras pentru stropitorul de parbiz ?
|
are cineva suporti de proiectoare in stare fff buna pt e36 si un capac dr. pt gaura la proiector bara fata e36. Precizez ca nu vreau piesele moca ...ofer bani sau alte piese de e36/e46 la schimb.
|
Quote:
|
Quote:
|
Cu placere , Spor !
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut!
Are cineva tripla dreapta sedan care nu are ce face cu ea? imi trebuie mie, dau o bere 8)
|
Salut!
Are cineva tripla dreapta sedan?? dau o bere 8) 0748987970
|
salut. ma poate ajuta cineva cu o macara de stanga, pt coupe si fete de usi doar cele din spate ( textil/piele nu conteaza, cu material dezlipit etc).
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Are cineva o fata de stanga de coupe ca cea din poza?Nu ma intereseaza starea ei foarte mult pentru ca oricum trebuie sa imi refac fetele de usi.
|
Are cineva un senzor de temperatura exterioara (cel galben, de langa proiectorul din stanga)?! :flower:
|
Quote:
|
ma uit eu diseara cand ajung acasa daca am asa ceva si daca da te ajut eu
|
se impiedica careva de un pedalier de manuala?
|
salut! are cineva pe acasa o sonda de pe radiator si se loveste de ea ca nu ii trebuie? cea de sus din stanga? multumesc
|
1 Attachment(s)
Quote:
Se impiedica cineva de niste angel eyes defecte? ma intereseaza doar inelul in sine...fara fire fara nimic ... (ca in poza atasata) |
caut un cass de e36 in orice stare
ma intereseaza doar niste butoane si displayul |
Am rezolvat cu inelele ...
Incomodeaza pe cineva niste plafoniere spate ?:D |
am si eu o mare rugaminte la voi!!!Poate sa ma ajute si pe mine cineva doar cu imprumut cu un senzor de temperatura de 1.8 m40b18 ca nu imi mai merge masina deloc cum se incalzeste motorul imi da rateuri si imi inegreste bujiile..... macar sa stiu de la ce este ca sa nu mai cumpar o groaza de piese iar ca stau si prost cu banii!!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Este o banda de leduri normale (sunt la o distanta destul de apropiata , iar in poza apar atat de puternice pentru ca poza este facuta cu un telefon decent - Toate "piesele" costa 28 ron iar un set de CCFL-uri este undeva la >150 ron .
In fine aici este un topic de cereri piese si nu are rost sa lungim treaba aici:) . Poate odata o sa imi prezint si eu pisica de care sunt mandru cu toate ca starea este undeva jos fata de alte pisici de pe aici:). Oricum multumesc pentru sfat:) |
Quote:
|
Quote:
|
salut! are cineva pe acasa un proiector dreapta de care se impiedica? multumesc
|
caut si eu suportii de proiectoare stanga+dreapta pt e36. are cineva? am postat aici ca nu gasesc, nu vreau moca. astept oferte pe pm daca ma poate ajuta cineva.
multumesc! |
Salut Mi.am cumparat si eu masina pe care o doream de mult
dar la ce bani am reusit eu sa strang nu este perfecta .. As avea nevoie daca aveti p.acasa ceva piese si nu aveti ce face cu ele Nari - ale mele au clemele rupte O macara geam Stanga fata Manual Un bendix Si tapiterie plafon .. Nu conteaza daca este murdara patata etc .. Fostul proprietar a tiganit masina cu o imitatie de piele prinsa in holsuruburi .. Stiu ca vreau cam multe dar momentan sunt in criza rau ... Nu sunt samsar sau d.astea .. o sa postez astazi poze cu defectele masinii |
Quote:
|
salutare, am mare nevoie de o mufa casetofon bmw, mufa adaptare casetofon Bmw e30, e36. contra-cost... urgent, plzzzzz
https://www.4tuning.ro/images/mufa-ca...-0-0-0-0-0.jpg Tel: 0730 186 003 |
se impiedica careva de o capota de portbagaj,orice culoare ar fi
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning