![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
Quote:
|
Sunt cercetat penal pt vatamare corporala de inculpa a soferului de politie...da nu ne judecam..s-a facut doar dosar penal..atat tot
|
Gelu cu o zi inainte de incident....
|
e mult mai veche poza aia ):
|
nu are cum cu o zi inainte ca ii prea curata masina :))
|
era o gluma nevinovata...da cand am vazut poza asta ma gandeam oare cu ce lo fi suparat politistu' ala pe Gelu asa tare...
...la mine cand sunt suparat cel mai bine functioneaza sa fac haz de necaz... mii de scuze pt. off topic...e ultimul...sper :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Mesterii, voi ati vazut treaba asta?
http://www.visurat.ro/2009/01/11/cin...tul/#more-4106 |
Vai de capul meu e pot sa abereze unii :) :lol:
|
Quote:
|
Quote:
poate zicea politaiu k colegu e vinovat numai daca a avut intentia sa semnalizeze la stanga.. a se citii face la dreapta:D ok ;) ..FRSonic |
Alt accident in oras acum cateva minute, intersectia B-dul Dacia cu Muresului pe directia catre Centru Civic.O masina care probabil a acordat prioritate pietonilor aflati pe trecere a fost izbit din spate de un autobuz.Probabil doar pagube materiale...si ma refer la masina lovita...:)
|
Quote:
|
Eu tot ma uit prin poze da nu vad semnul cu 4 tuning de pe golf :)
|
Pe la 12:00 accident si pe strada care duce spre Hasdat la iesirea din oras Matiz cu Opel Astra Break ,dupa cate am vazut impact forntal,dar am ajuns o tzara cam tarziu.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Astazi pe patinoarul Hunedoara - Santuhalm multe accidente, incepand de la C3, Fabia, Cielo etc. si pana la microbuz Hunedoara-Deva. Multumim celui care administreaza drumul si Politiei romane care era "la datorie" si ne recomanda sa mergem incet si sa pastram distanta.
|
Si care ne controleaza de "rovinete" da anu asta o sa ma controleze la oo ca rovineta nu mai pupa.
In alta ordine de idei am facut 1h pana la Deva drum de 10 min +. 20 de masini am numarat botite ;) apoi pe drumul European se circula putin mai bine am calcat-o si noi putin si la intrarea in Deva sub pod ce sa vezi inca 5 masini praf. Noroc cu oameni din masini care au iesit pe iarba si ne faceau semn sa o lasam moale ca e jale. Da militienii erau cu radarul la Gelu si radeau ca prostii. |
Quote:
|
10 Attachment(s)
Cine nu-i gata il iau cu lopata...cam asa trebuia sa sune sloganul pt ziua de miercuri 14.01.2009:shock:
PS: Dupa dracu or trimis pe drum raba aia mare cu Lama pt indepartat zapada cand defapt nu a fost pic de zapada :) ..poate sa ingreuneze si mai mult traficu sau sa barbiereasca "sticla":punch: Ieri dimineata erau bune cauciucurile mele cu cuE :D:eyebrow: |
Pai cam asa sunt toate masinile de dezapezire..au lama in fata.Dar stai linistit ca are in spate rezervor de sare si nisip si arunca pe jos.
|
Quote:
http://www.stirilocale.ro/video_Boli...u_vid2793.html |
Quote:
|
Copii de bani gata :(
|
decat saii dea la ala bmw d-ala ieftin si sa se omoare cu el mai bine mi-ar da mie o mashinutza mai veche :D
|
2 Attachment(s)
accidentul de langa Simeria , cel cu camionul cu porci .. imi cer scuze pentru calitatea pozelor :oops:
cei din prima poza sunt "victimele" accidentului :( RIP :( |
azi 2 masini un bmw si un citroen berlingo sarite in sant pe portiunea turda unirea..la ora 7 accidnt langa simeria veche un papuc si inca o masina in copaci plus un logan afara
|
Quote:
|
Am vazut la tv un accident la intrare in Deva cu un C - Klasse mai nou. Aveti ceva detalii? Soferul din cate am inteles a murit.
|
Si eu am vazut tot la Tv o fugit pe soseaua uda si o intrat in parapetii podului. La tv au spus ca avea 150 cea ce poate fi adevarat la cum arata masina.
|
http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...la-indigo.html
il arata de la jumatatea clipului ...:shock::shock::shock: |
3 Attachment(s)
Acum 1h la Santuhalm, din cauza nerespectarii distantei 3 masini lovite.Un tir nu a mai apucat sa se opreasca lovind in spate o platforma cu remorca, aceasta lovind la randul ei un logan.
|
bine ca nu o fost loganu intre ele...asa conduc turcii..
|
nu ai cum sa opresti tir ul incarcat in 5 m ca te impinge spatele inainte si distractia e gata.
|
Quote:
|
Exact aia vroiam sa zic si eu RaceDr1v3r. Daca acel sofer de TIR ar fi respectat limita de viteza impusa pe acel terasament drept dar si distanta de circulatie dintre autovehicule sigur nu s-ar fi ajuns in situatia asta. Sa nu uitam ca TIR-urile sunt dotate cu sistem de franare inclusiv pe rotile remorcii care atunci cand e incarcata ajuta la franare.
Unii soferi de TIR sunt la limita imbecilitatii ! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:20. |
- Copyright 2026 4Tuning