![]() |
lol :D
e interesant pt ca nu m-a mai provocat nimeni pana acum! si nici eu nu prea am avut curaj sa provoc pe cineva. imi cer scuze pt ca nu postez o replica deocamdata dar cand promit sa stii ca ma tin de promisiune. o sa o pun cat de curand. |
1 Attachment(s)
am facut ceva dar nu prea bine :(
am avut o ora libera :D |
de ce nu pui un spoiler spate sa fie in linie cu pragurile si spoilerul fatza ?
in rest e bine masina ... |
eset belea M-Power acum asteptam decizia juriului adik Madskilzz si Santos :lol: dar eu te declar de acum castigator si cu prima o cazie cand vin in Brasov :lol: ai o Tzuica fiarta de la mine :lol: :wink:
|
Incepem :
M-Power - Masina ta arata per total bine , putine greseli , gen geam , lipsa spoiler spate , un cunoscator observa lipirea spoilerului fatza , in rest e relativ ok , ai mers pe principiul calitate nu cantitate , putin si bine .. in schimb .. KOLEGU ... s-a aruncat la ... mai multe chestii acoperirea geamului spate , interesanta chestie , o gramada , a pus mai multe elemente pe masina , fiind mai multe, n-a fost la fel de atent , are cateva greseli , in schimb .. multe chestii noi .. in plus ... So .... grea decizie , si totusi M-Power castiga .... A lucrat mai curat , felicitari baieti ... si bafta data viitoare .. madskilz ... ? |
plm de spoilerul spate am uitat imi cer scuze :oops:
|
foarte grea decizie..dar cum bine stii si eu sunt pentru calitate mai mult....chiar daca e ceva foarte simplu....din pacate....e calitativ...so...m-power...dar nu la mare departare de kolegul.din partea ema ar fi un egal....
|
10x Madskilz egal :lol: eu am pus mai multe elemente pe ea dar nu a primat calitatea pt k imaginea este in 800x600 ..... si sincer nu prea mi-au iesit mai multe lucruri ok Thx all thx M-Power pt k a acceptat provocare si 10x Santos pt k a arbitrat :wink:
|
2 Attachment(s)
bmw 760li :oops:
|
Re:
Quote:
:) De ce ai ascuns-o in spatele culorii ...prea inchisa :wink: doar ai pus-o sa o admiram :wink: |
cu cat mai inchisa cu atat mai bine :) :P se trece mai repede cu vederea peste .... greseli , nu de alta, dar nu le vezi :) =))
nexam umbre spoiler spate , etc .... : / oricum .. ca idee , e misto ... |
3 Attachment(s)
:twisted: Prima mea masina VT. :arrow:
vreau si eu niste pareri plz... PS: toata masina a fost lucrata in Macromedia Fireworks MX, si tot ce se vede inafara de jante , au fost \"hand-made\" :D |
betoon :shock: ..... o astept pe urmatoarea sper sa impresionezi again :wink:
|
bv felicitari f bine si f curat eu nu-i gasesc nici un defect :peace:
|
merci man !! dar totusi are un defect :( de incadrare in pagina ! roata d.p. fata e cam stramba si bagata prea mult sub caroserie !
|
Re:
Quote:
nu alealalte SUNT BELEA :shock: :shock: |
2 Attachment(s)
o skoda..... :D
|
extrem de simplu si foarte bine.....dc?pt k e curata....jantele de techart totusi cred k le gaseai si la rezolutie mai mare...si veiz k la oglinga semnalul l-ai colorat si pe el...inafara de astea care se trec cu vederea nu prea gasesc greseli....BRAVO!
|
misto ! bv man, frumoasa masina , simpla si misto !
si mai ales fara defecte ! |
frumos prietene, nu inteleg totusi de ce nu i-ai pus folie ....
eu zic ca ar fi dat mai bine .. : / s-ar fi pupat cu jantele .. care .. dupa cum a zis si madskilz , ia-le din alta parte ... la rez. mai mare |
@ ra2 ..ti-am zis..rezolutia jantelor strica tot,mai bine faceai poza de 800X600 si era ok
felicitari pt faptul ca ti-ai intrat in mana,in ceea ce priveste calitate,per total! |
2 Attachment(s)
salutare...m-am intors cu o noua masina..sper ca am progresat macar 1%.. :lol: ...Am fakut o Solenza :roll: ..sper sa va placa.. :wink:
|
1 Attachment(s)
m-am jucat si eu cu niste dacii. au cam multe greseli, nu prea am avut programe. (in paint si ACDSee)
|
s
2 Attachment(s)
jhnk
|
1 Attachment(s)
si o solentza
|
1 Attachment(s)
mod
|
dc nu folosesti edit-ul? e chiar foarte util!!! pune macar pozele cu aceeasi masina intr-un post :wink:
shi despre masini....chiar se vede ca sunt facute in paint...incearca sa faci su tu rost de photoshop si mai vedem, deoarece paintul e ca un drum infundat...nu ai unde sa mergi mai departe :wink: |
nimeni nu are nici o parere despre Solenza mea ??? macar un progres ceva am fakut?? a iesit cat de cat ceva ?? :roll: :?
|
Re:
Quote:
bun acuma daca trecem peste ceea ce am zis mai sus:grila fataw...e aiurea, negru toata? ham....interesanta ideea dar nu t-a iesit! la parbriz i-ai dat desaturate? ca nu prea arata bine, spoiler fatza e binisor, dar ai cateva greseli de imbinare si nici nu e chiar drept :wink: din cate am inteles e a 2-a ta masina nu? daca da atunce per total e bine! |
ra_2fast4u....acolo unde zici tu ca e negru..acolo e grila..... :) ..acolo am pus si semnu cu Dacia...acuma o sa incerc sa las mai jos garda la sol.... :wink:
|
asa e mai bine ? :roll:
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
tu ce ziki? nu arata mult mai bine? mai ai inca cateva(mai multe) greseli...dar tinand cont ca e a 2-a ta masina(parca a 2-a era nu?) e bine...treci mai departe si fa altceva :)
a...si pe viitor cand vrei sa modifici folosete edit-u( dreapta sus langa quote) :wink: |
ce edit? si l-a ce sa-l folosesc ?? :roll:
|
2 Attachment(s)
acuma am fakut un Hyundai..sper sa va placa... :roll:
|
Re:
2 Attachment(s)
am \"gatat\" si io toyota...am pus-o si pe magicmanu.com si astept sa vad daca mi-o accepta...as vrea sa intru si io in Design Team da nu am timp de battle-uri(sunt la liceul militar si vin acasa doar in week end).am vreo sansa altfel?
|
Re:
Quote:
mici greseli la spoilerul fatza...trebuia sa`l lasi fara buza aia...jentile sunt prea mici si cam neclare...si altele :D |
2 Attachment(s)
am refakut honda....sper ca a iesit mai bine :roll: ...
|
Re:
Quote:
|
nu zice nimeni o parere despre noua mea honda ??
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
- Copyright 2026 4Tuning