![]() |
Re: LFS- Campionatul national de drift (virtual)
posibil sa vin si eu:)
1.Stef 2.Viorel 3.[SR]KrYpToN 4.MEINOMAI 5.Darius 6.[SS]Radu 7.IceMan 8.wtah_nissan 9. JUMY.DRIFT 10.iRT|ANDY |
Particip si eu:D
1.Stef 2.Viorel 3.[SR]KrYpToN 4.MEINOMAI 5.Darius 6.[SS]Radu 7.IceMan 8.wtah_nissan 9. JUMY.DRIFT 10.iRT|ANDY 11.iRT|IonutzGTT |
scuzati de OFF dar am si eu o intrebare
Ca toti de aici (banuiesc) folosesc LFS 0.6B. M-am saturat pentru ca de aproape un an ma dau cu xrt-ul jocului. Vreau si eu un site bun de unde sa downloadezi masini pt lfs-ul asta. Inca odata suzati off-ul |
So....LET'S ROCK!
1.Stef 2.Viorel 3.[SR]KrYpToN 4.MEINOMAI 5.Darius 6.[SS]Radu 7.IceMan 8.wtah_nissan 9. JUMY.DRIFT 10.iRT|ANDY 11.iRT|IonutzGTT 12.Andy |
1.Stef
2.Viorel 3.[SR]KrYpToN 4.MEINOMAI 5.Darius 6.[SS]Radu 7.IceMan 8.wtah_nissan 9. JUMY.DRIFT 10.iRT|ANDY 11.iRT|IonutzGTT 12.Andy 13.Codru Adrian |
Mai este inca o saptamana, asa ca o sa pun un link catre layout pentru a incepe antrenamentele(fiecare cat timp poate:D).http://www.mediafire.com/?t7mmcfplcxl3u8d.De asemenea, pentru a putea sa comunicam in timpul campionatului, o sa va trimit fiecaruia id-ul meu de mess si skype-ul meu, avand rugamintea sa imi dati add.(pentru a face o conferinta pt campionat si pt a putea face schimb de skinuri, sa nu vedem masinile albe.)Ip-ul o sa il anunt cu 15 minute inainte de campionat pe forum, mess si skype(deoarece nu am ip permanent si nu stiu cum sa il fac permanent:D)
|
Poti sa reuploadezi layout-ul? Nu merge linkul.Multumim.
PS:cu ce se joaca? cu XRT? se joaca cu tweak sau normal ca sa stiu? |
sterge .de din link, e destul de tricky pt incepatori
|
http://www.mediafire.com/?t7mmcfplcxl3u8d
Se va juca cu xrt si fara tweak. |
Aa.Scuze, nici nu am vazut .de -ul ala...Mda.
|
Imi cer scuze ca mai postez odata dar, vreau sa inscriu un prieten, care nu are cont pe 4Tuning, daca se poate
1.Stef 2.Viorel 3.[SR]KrYpToN 4.MEINOMAI 5.Darius 6.[SS]Radu 7.IceMan 8.wtah_nissan 9. JUMY.DRIFT 10.iRT|ANDY 11.iRT|IonutzGTT 12.Andy 13.Codru Adrian 14.Valy + date de contact ([email protected]; sibiceanu.valentin5 <- skype) |
Imi cer scuze ca mai postez odata dar, vreau sa inscriu un prieten, care nu are cont pe 4Tuning, daca se poate
1.Stef 2.Viorel 3.[SR]KrYpToN 4.MEINOMAI 5.Darius 6.[SS]Radu 7.IceMan 8.wtah_nissan 9. JUMY.DRIFT 10.iRT|ANDY 11.iRT|IonutzGTT 12.Andy 13.Codru Adrian 14.Valy + date de contact ([email protected]; sibiceanu.valentin5 <- skype) 15.Dorifto |
spune si noua cum va fi structura ? cum se va juriza? detalii multe ! ca sa stim la ce ne asteptam .
|
Jurizarea o sa o facem cu regulile ce pot fii vazute la inceputul forumului, atat in calificari, cat si in battle(mergem pe clipuri aici, nu stiu daca s-a specificat).Pt juriu probabil ca o sa fim...eu si inca 2:))Am rugat oameni sa ma ajute pt jurizare, insa pana acuma nu am gasit, si atuncea in cazul in care nu se hotaraste nimeni pana sambata o sa fim in juriu eu si ink 2 prieteni.Pentru mai multe detalii astept intrebari pe mess:D.
|
Stii ce ar fi bine?Daca s-ar amana o saptamana ...Totusi ai pus campionatu pe 1 decembrie care e dupa Sf.Andrei.Poate lumea iese in oras vineri seara, vin rupti in gura a 2-a zi, sau poate de 1 decembrie lumea iese undeva.
Deci doriti sa se amane campionatu? |
Si ar trebui sa mai asteptam inca o persoana, sa fim 16.Si ar trebui campionatul sa se desfasoare pe o perioada mai mare: 2-3 saptamani, poate si mai mult.Ca sa nu faci si semifinala si finala in aceeasi zi.Mai ales ca dureaza mult si e posibil daca faci doar intr-o singura zi, sa dureze pana seara.Si nu toata lumea poate sa stea asa de mult...Deci eu zic sa nu ne grabim, daca tot facem o treaba sa o facem calumea.Iar eu as vrea sa fac si niste video-uri cu campionatul.As dori de fapt sa iau filmari de la mai multi.Adica sa mi se trimita record-ul vostru.Si sa fac un video tare cu campionatul.
Deci, ce facem, cum facem, si ce spuneti de ceea ce am scris mai sus? |
Quote:
PS: Sunt dispus sa jurizez :D |
nu mi-se pare greu lay-ul dar cum o sa departajeze jucatorii? prin puncte?
|
O sa se diferentieze ca si in viata reala, in functie de unghi, apropiere si ce scrie pe prima pagina:D.Multumim Dorifto pt ajutor, il primim cu placere si ii invitam si pe altii sa te urmeze:D.Ne auzim sambata la 12 fara un sfert.
|
nu e cam devreme?
|
OAMENI BUNI,acesta etapa a fost anuntata de vreo 2-3 saptamani in coace si nu cred ca am putea sa-l mai amanam.Va intelg ca aveti si alte probleme,si eu am sambata program,dar voi face tot posibilul sa particip.Desi va inteleg nemultumirile sunt 100% de acord cu Driftoo,respect.
Maxim Atac! |
foarte devreme chiar
|
11:45 AM sau PM? adica ziua sau seara? daca e ziua o sa fie cam dificil pt ca banuiesc ca toti au ceva mai bun de facut decat sa stea la pc-uri. Vreau sa zic pentru ce cei conteaza mai mult viata reala decat un joc:)) ( acum ca poate exista alte persoane care chiar nu au ceva de facut si se plcitisesc atunci e alta trb )
|
eu zic dimineata...cum am anuntat si la inceput...Dak se doresc schimbari de program...eu unul nu pot, seara am altceva de facut asa ca pt cei care pot ne vedem la 11.45 AM.
|
Quote:
|
11:45? holy shit nici nu stiu daca ajung :O
|
Ba fratilor.Ati ales prost ziua.E cu o zi inainte de Sf Andrei (lumea petrece, etc...), si in ziua de 1 decembrie.Da-o in masa de treaba ca nu arde.Putem amana o saptamana care e problema.
PS: acum 2 saptamani cand s-a anuntat nu s-a gandit nimeni ca pica fix pe 1 decembrie. Deci, mai bine mai amanam o saptamana ca nu moare nimeni.Daca sunteti atat de disperati de calculator, atunci datii drumu la campionat... |
Quote:
Quote:
Quote:
P.s astea sunt niste meciuri de pe 1, eu zic sa le amanam si pe astea ca nu arde. West Ham - Chelsea Arsenal - Swansea Fulham - Tottenham Liverpool - Southampton Man.City - Everton Q.P.R. - Aston Villa W.B.A. - Stoke Reading - Man.Utd. |
Quote:
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=PJqZuKAZLQ8 Drift training
|
Neatza all asteptam cu nerabdare etapa de azi si se mai inscrie un prieten sper ca il primiti avand in vedere ca am postat atat de tarziu...
1.Stef 2.Viorel 3.[SR]KrYpToN 4.MEINOMAI 5.Darius 6.[SS]Radu 7.IceMan 8.wtah_nissan 9. JUMY.DRIFT 10.iRT|ANDY 11.iRT|IonutzGTT 12.Andy 13.Codru Adrian 14.Valy + date de contact ([email protected]; sibiceanu.valentin5 <- skype) 15.Dorifto 16.Shelter |
Chiar dak etapa este azi, cu siguranta ca il primim.Pt contact o sa iti trimit eu un pm cu messu si skypeu meu si te rog sa ii spui sa imi dea add.
|
1.Stef
2.Viorel 3.[SR]KrYpToN 4.MEINOMAI 5.Darius 6.[SS]Radu 7.IceMan 8.wtah_nissan 9. JUMY.DRIFT 10.iRT|ANDY 11.iRT|IonutzGTT 12.Andy 13.Codru Adrian 14.Valy + date de contact ([email protected]; sibiceanu.valentin5 <- skype) 15.Dorifto 16.Shelter 17.DriftAholics-Sklipy |
IP 188.24.129.22
PORT : 63392 Let`s go drifting ! |
Quote:
|
Rezultate:
1.DriftAholics-Sklipy 2.MEINOMAI 3. JUMY.DRIFT 4.[SR]KrYpToN Top 8(in ordinea calificarilor): Stef Andy Ano iRT|IonutzGTT Necalificati: Shelter Valy DM RAul |
Niste poze facute de mine la aceasta etapa :D.Enjoy
http://www.mediafire.com/?shq5eczuzddasun |
Si urmatorul campionat cand se face ?? :D :))
|
Imediat dupa ce organizatoru va sti EXACT ce are de facut!
|
stiu ca fac off topic dar ne intalnim si noi pe un server sa dam niste drifturi mai multi romani?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:44. |
- Copyright 2026 4Tuning