Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tg-Jiu (https://forum.4tuning.ro/415-tg-jiu.html)
-   -   Tg-jiu (https://forum.4tuning.ro/415-tg-jiu/25414-tg-jiu.html)

Maniak22 10-08-13 14:26

Re: Tg-jiu

Stie careva o spalatorie auto buna in Targu-Jiu unde ma pot duce cu masina si ati fost si voi multumiti ?

cielo_LYY 10-08-13 14:47

succes (cristi sau nicu)

florin_cars 11-08-13 08:29

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 5546519)
Stie careva o spalatorie auto buna in Targu-Jiu unde ma pot duce cu masina si ati fost si voi multumiti ?

eu stiu una langa kaufland, e plina si iarna, banuiesc ca e ceva de capul ei ;)

valentin.nemtanu 16-08-13 16:26

9 Attachment(s)
"Campionatul National de Indemanare Auto"
este deschis tuturor iubitorilor de automobilism!
Fie ca esti sofer amator sau profesionist, poti sa te inscrii in acest Campionat pentru a testa abilitatile pe care le ai cand te afli la volan! Este singurul concurs auto care pune accent pe indemanarea si priceperea soferului si nu pe capacitatile tehnice ale masinii! Vizualizeaza www.gtautoclub.ro pentru a afla mai multe!
Anunata-ti prietenii, rudele, colegii si cheama-i alaturi de tine! Fie sa te sustina, fie sa participe ca si cuncurenti!

DJBOSS 23-08-13 14:13

Va asteptam si pe voi !
Drift-uri, parcări la limită, īntoarceri cu frāna de mānă, fum, automobile, adrenalină, dar şi mai important, legale. Toate acestea pot fi īntālnite la Campionatul Naţional de Īndemānare Auto. Evenimentul este unul itinerant, iar anul acesta va avea loc īn parcarea unui celui mai mare hypermarket din Drobeta Turnu Severin īn perioada 30 august-1 septembrie. RTS şi Informaţia de Severin sunt parteneri media.
http://www.televiziuneaseverin.ro/rt...iri/12383.html

wolverine 25-08-13 11:11

ne retine drumul infernal dintre tg`jiu-severin

valentin.nemtanu 25-08-13 11:51

Quote:

Originally Posted by wolverine (Post 5556768)

:?::?::sad::sad:
cine te opreste sa -l parcurgi si sa nu alegi alta varianta sau sa mergi prudent si incet, daca intradevar vrei sa pareticipi, stii despre ce e vorba si ai cu ce sa probezi pe viu, pe pista ! nu pe taste !

DJBOSS 25-08-13 12:02

Quote:

Originally Posted by wolverine (Post 5556768)

Nui chiar asa rau drumu decit varianta motru pina la rovinari am auzit ca se lcureaza la drum.

wolverine 28-08-13 22:13

am 3 degete de la "pamant"....in fine nu stau sa dau explicatii, oricum nimeni de la tg jiu nu o sa bata drumul asta infect sa vina sa se dea. bafta celor care se duc!

valentin.nemtanu 29-08-13 11:36

Quote:

Originally Posted by wolverine (Post 5559568)
am 3 degete de la "pamant"....in fine nu stau sa dau explicatii, oricum nimeni de la tg jiu nu o sa bata drumul asta infect sa vina sa se dea. bafta celor care se duc!

multumim de urari !
in rest........nu-i motiv decat " ca-s strugurii acri " daca nu ajungi sa-i culegi! dar pe taste suntem tari!

florin_cars 29-08-13 11:45

Nu cred ca in aceasta situatie se pune problema de struguri, probabil e prea mult de ocolit.. Pt un concurs, nu merita sa-ti distrugi masina doar ca sa ajungi la el :wink:

valentin.nemtanu 29-08-13 12:03

Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 5559863)
Nu cred ca in aceasta situatie se pune problema de struguri, probabil e prea mult de ocolit.. Pt un concurs, nu merita sa-ti distrugi masina doar ca sa ajungi la el :wink:

de acord! dar cand ai pasiune si doresti sa vezi si ce posibilitati ai, adica " unde esti !" gandesti si rezolvi: platforma, remorca, mers cu prudenta, etc etc.:-)
cand vrei - poti, cand nu ai motive! scuzati , daca deranjez pe cineva !

wolverine 30-08-13 01:15

Quote:

Originally Posted by valentin.nemtanu (Post 5559877)
de acord! dar cand ai pasiune si doresti sa vezi si ce posibilitati ai, adica " unde esti !" gandesti si rezolvi: platforma, remorca, mers cu prudenta, etc etc.:-)
cand vrei - poti, cand nu ai motive! scuzati , daca deranjez pe cineva !

cand ai BANI poti! eu unul sunt mai sarac nu imi permit sa platesc platforma

DJBOSS 16-10-13 20:50

[Description]

In data de 27.10.2013 Asociatia LEGAL DRIVE impreuna cu Severin Street Racing Team & Severin Racing Club organizeaza in mun.res. Drobeta Turnu Severin miting si expozitie auto si car audio ce au ca principal scop reducerea numarului de accidente rutiere. Iar participarea la miting-ul auto este libera, iar cei care vor sa participe la ora 11:00 sa fie in parcare la Cora.

EXPOZITIA AUTO CONSTA INTR-UN CONCURS, JURIZAT PE 3 CATEGORII:

TUNING EXTERIOR

TUNING INTERIOR

CONCURS AUDIO

CONCURSUL AUDIO VA FI JURIZAT DE DA CATRE" Audio Plus" by Mocioiu Ionut .

INSCRIERILE SE FAC DOAR PENTRU PARTICIPANTI DE LA "EXPOZITIA AUTO & CAR AUDIO" SE VOR FACE PRIN TRIMITEREA UNUI E-MAIL LA ADRESA: [email protected] IN CARE SA PRECIZEZE NUME, PRENUME, LOCALITATEA DE UNDE PROVINE SI SA POSTEZE 2 FOTOGRAFII CU MASINA SI UN NUMAR DE TELEFON. VA MULTUMIM !!!

Iar in ziua evenimentului se va plati si taxa pentru cei care opteaza sa participe la "EXPOZITIE AUTO & CAR AUDIO", taxa va fi undeva in jurul sumei de maxim 30 de lei dar cu exactitate se va sti in data de 17.10.2013.Deacesti bani se vor cumpara: Cupe, medali, diplome. Pentru ca la finalul expozitie va fi o festeivitate de preiere a tuturor participantilor.!!!

Pentru alte inforamtii puteti suna: Căprioru Dan-Alexandru: 0740477484.
Pana Cosmin : 0746663450.

w w w.facebook.com/events/496639873765587/?ref_newsfeed_story_type=regular

nilaebran 19-11-13 01:33

Salutare de la inca unul din Tg. Jiu. Am deschis un thread care nu vrea sa apara pe cautari nici sa-l rogi frumos. Sper ca nu va suparati daca imi fac un pic de publicitate aici. Este vorba de o vopsitorie auto.. Mai multe detalii aici: https://forum.4tuning.ro/102-bursa-se...ie-tg-jiu.html

DjRainManFast 14-12-13 15:57

Asta seara la Rm Valcea se organizeaza o intalnire pentru pasionatii auto. Am vb cu oameni din mai multe orase si asteptam sa se stranga ceva masini. Daca e cineva interesant din tg jiu sunt bineveniti la noi in oras, intalnirea va avea loc la ora 8 maxim 9. Avem ceva masini puternice pentru doritori, Subaru WRX, BMW M3, 328 etc.... 0752851443 nr de contact pt cei interesati.

All times are GMT +2. The time now is 18:43.

- Copyright 2026 4Tuning