![]() |
Re: CUSTOM AREA!
4 Attachment(s)
Am trecut pragul de 25.000 de vizite.:D
Golf 4 Revell 1/18 putin aranjat :D |
39 Attachment(s)
2004 Cadillac CTS from "Bad Boys II"
... by Gaincorp / Cuda Jeff :lol: |
Faina asta.I-am vazut si eu modificarile lui Cuda asta.Se stie bine.Am vazut ca are o afinitate pentru modelele americane :D
|
2 Attachment(s)
Nu e chiar mare modificare, dar uitați ce ia trecut cuiva prin cap să facă stopurile unui Bburago ca si cele reale si se pare ca a reusit.
|
A iesit tare bine ciuruita aia...
|
:shock: Acelasi lucru il faceam eu cand eram mic ca sa dau impresia de stopuri aprinse!
|
5 Attachment(s)
Rat Bug [Air Society] ! |
4 Attachment(s)
Doua Megane Rs bburago si Megane Rs Otto.
|
si care e modificat de nota 10...:shock:
|
n-ai zice ca-i un BBurago :shock::shock::shock:...e mai ceva ca un autoart :lol:
|
7 Attachment(s)
Stance
|
8 Attachment(s)
Nissan
|
Quote:
:yikes: |
1 Attachment(s)
Toyota Supra sau Corvette ?
|
5 Attachment(s)
La Multi Ani tuturor colectionarilor!
|
2 Attachment(s)
Si uite asa a trecut un an si peste topicul "Custom Area".Sa vina un an nou plin de machete modificate !
Ceva de vis si de la mine: |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Gasite din intamplare
|
Unde??
|
Pe DX, unul care modifica
|
Si o face tare bine...:shock:
|
19 Attachment(s)
|
O fi ea aproape 200 dar jantele alea mie nu imi plac...
|
4 Attachment(s)
Quote:
O transformare de la stock la rally: |
Si arata intr-un mare fel..
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
OFF: Cam 100 euro e prețul real. Restul e 'manopera'. Îmi place modelul jantei fiind toată din aluminium nu doar inelul și restu rășină (cum sunt majoritatea).
Însă vorba lui FED, mergea ceva mai OLD, cum a pus raidou. ON: Tot eBay, asta e mai ieftin pentru radu ! :twisted: Opel Omega 3000 24V |
Pfoai de capul meu cum arata Omega asta ! :shock: Am mai vazut conversii dinastea atat la Omega cat si la Audi V8 modele care se gasesc doar in versiuni racing.Arata exxxxxxtrem de bine !
|
Quote:
Se fac foarte greu pe strung, plus ca teava de aluminiu in sine e cam scumpa... Ca sa nu mai zic de montajul lor in locul celor stock. E greu sa le faci sa se si invarta. De aici si preturile mai piperate. |
Quote:
Sa nu mai zic de omega asta...pai la 400euro imi iau omega 1:1...sa fim seriosi... Sunt realizari frumoase, imi plac si mi-ar placea sa le am si eu pe toate asa, dar ma enervez cand vad preturile alea exorbitante...:evil: |
2 Attachment(s)
Renault Megane R26-R - Otto
Attachment 2294350 Renault Megane Trophy - Solido Attachment 2294351 How cool is that?! :> |
Beton cu jantele alea 8)
|
15 Attachment(s)
Au început băieții să modifice M1-urile.
Ce zici FED, jantele astea sunt mai bine ? Attachment 2294778Attachment 2294779Attachment 2294780 Attachment 2294781Attachment 2294782Attachment 2294783Attachment 2294784 Am trăit să o văd și pe asta. Un Rolls Royce cu jante custom... |
Alex...
That's what I'm talkin' about ! perfecte jantele alea cu fagurele ala...:yikes::dribble::shock: asa da...! |
Din punctul meu de vedere, M1 nu se preteaza la modificari. E o masina mult prea rara ca fie modificata :) Si parca nici rolls-ul nu arata bine cu jantele alea ...
|
5 Attachment(s)
La M1 sunt 50/50, arată bine și cu BBS-urile dar și cu cele originale.
Cât despre Rolls Royce nici mie nu îmi place deloc ce a făcut. Sincer îi stătea foarte bine cu cele stock + că au acel detaliu foarte fain care când se învârtea roata centrul roții cu emblema RR rămânea fixă. GOLF 4 R32 TUNING |
7 Attachment(s)
Niste Bmw E92 :lol:
|
Quote:
Tony Montana nu are ce sa caute acolo. Poate sta oriunde, dar nu langa un m3 de generatie 2008 :lol: |
5 Attachment(s)
Porsche ?!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:33. |
- Copyright 2026 4Tuning