Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor fetele? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/22346-fetele.html)

Magos 27-09-07 21:55

Re: Ce vor femeile?

Daca e sa o luam asa, nimeni nu stie ce vrea... ;)

Mustang 27-09-07 22:05

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1121889)
e valabila treaba vice-versa...
si femeia e luata d fraera imedita c se isi da seama omu' k au aparut ceva sentimente...;)

Da. Intr-adevar. Dar pot spune ceva ?
Barbatul se da la femeie (indiferent ca e pampalaul ... indiferent ca e baiatul ala de care iti zice mama sa te feresti), iar ea isi alege cine sa o faca terci. ;)
In multe cazuri asa se intampla. Daca nu s-ar lasa "disponibila" pentru ala rau si "indisponibila" pentru ala "pampalau", poate ca nu s-ar ajunge asa.

Constatare dovedita: pana la o anumita varsta, femeia e cea care inseala mai mult si mai bine. (nu stiu cine a facut sondajul si unde s-a facut)
Asa zic "expertii". Desi lumea inseala in mod egal.
Iar razbunarea femeii e mult mai apriga decat cea a barbatului, pentru unele devenind pentru un timp o menire.

Borys 28-09-07 09:37

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1121889)
e valabila treaba vice-versa...
si femeia e luata d fraera imedita c se isi da seama omu' k au aparut ceva sentimente...;)

Asta este un lucru adevarat Bea dar...oricum pararea mea este ca un barbat nu-si bate asa de rau joc de o femeie ,pe cand o femeie il face pe barbat din om neom. In fine pareril sunt impartite .

Bea69 28-09-07 10:14

indiferent k e femeie,k e barbat..omul isi bate joc d celalalt,fix pana c omul respectiv lasa (din diferite motive,cum ar fi inconstienta,sau incapabilitatea d a isi asuma un riscul despartirii cu o eventuala cearta...si asa mai departe)
am vazut noi si barbati nesimtiti...si femei nesimtite...ceea c trebuie sa admit insa...e k barbatii daca s-au atasat deja d o femeie(oricit d porci ar fi) se kinuie mai rau daca ajung s-o piarda,p cind femeile cind ajung la punctul cind pun capat...au cam si trecut peste sentimental...d aici vin divergentele.

Mustang 28-09-07 10:14

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 1122142)
Daca e sa o luam asa, nimeni nu stie ce vrea... ;)

Ajungem iar la aceeasi discutie interminabila.
Barbatii stiu ce vor ... ti-am mai zis. Iar voi tocmai d'asta nu ne suportati. ;)

Mustang 28-09-07 11:49

Pentru a face o completare - scuzati dublul post dar nu pot face editare la cel precedent.

Organizare de intalnire pentru sedinta foto:
Se anunta sigur 4 femei, una cu semnul intrebarii pentru ca are un majorat.

Una din cele 4 se razgandeste azi, isi anunta prietena cu care trebuia sa vina, renunta si ea, renuntand si celelalte 2 ca au auzit ca raman "singurele" pe baricada.

So ... vreti sa mai zic ceva ? Neseriozitate ... Vroiau s apara in poze si bla bla bla, acum s-au razgandit ca nu mai vor. Deci ... pana la urma ... ce vreti sa intelegem de aici ?

Sasha_z 29-09-07 14:37

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1122157)
Da. Intr-adevar. Dar pot spune ceva ?
Barbatul se da la femeie (indiferent ca e pampalaul ... indiferent ca e baiatul ala de care iti zice mama sa te feresti), iar ea isi alege cine sa o faca terci. ;)
In multe cazuri asa se intampla. Daca nu s-ar lasa "disponibila" pentru ala rau si "indisponibila" pentru ala "pampalau", poate ca nu s-ar ajunge asa.

Constatare dovedita: pana la o anumita varsta, femeia e cea care inseala mai mult si mai bine. (nu stiu cine a facut sondajul si unde s-a facut)
Asa zic "expertii". Desi lumea inseala in mod egal.
Iar razbunarea femeii e mult mai apriga decat cea a barbatului, pentru unele devenind pentru un timp o menire.

inimii nu`i poti porunci e valabil si la femei cat si la barbati:D

aleks 03-10-07 12:40

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1122784)
Pentru a face o completare - scuzati dublul post dar nu pot face editare la cel precedent.

Organizare de intalnire pentru sedinta foto:
Se anunta sigur 4 femei, una cu semnul intrebarii pentru ca are un majorat.

Una din cele 4 se razgandeste azi, isi anunta prietena cu care trebuia sa vina, renunta si ea, renuntand si celelalte 2 ca au auzit ca raman "singurele" pe baricada.

So ... vreti sa mai zic ceva ? Neseriozitate ... Vroiau s apara in poze si bla bla bla, acum s-au razgandit ca nu mai vor. Deci ... pana la urma ... ce vreti sa intelegem de aici ?

gaste prietenul meu... gaste de gaste...
saptamanal dau de specimenul mai sus amintit..

IndyGG 03-10-07 13:11

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 1124719)
inimii nu`i poti porunci e valabil si la femei cat si la barbati:D

care inima Sasha? sa fim seriosi ca femeia pana la o anumita varsta nu are inima, are interese mai mult cum sa isi dezvolte viata mai mult. mai mult fetele ar face orice sa isi croiasca un drum in viata. dau exemplu pe Monica si Columbeanu, si mai am eu destule exemple de fete care la 18-19 ani is cu barbati de 35-40-50 de ani.femeia orice ar face sa stie ca are viitoru asigurat; lucru care ii opus la barbati. acuma stiu ca toate fetele de pe forum o sa sara cu gura pe mine ca nu ii asa. da in ziua de azi cine recunoaste chestiile astea, fetele ar zice orice numa sa se scoata, pentru ca ele is ingerasele de pe pamant; sa nu uitam si si prin femei curge sange si au carne si oase pe ele :!:

Sasha_z 03-10-07 15:35

Quote:

Originally Posted by IndyGG (Post 1130920)
care inima Sasha? sa fim seriosi ca femeia pana la o anumita varsta nu are inima, are interese mai mult cum sa isi dezvolte viata mai mult. mai mult fetele ar face orice sa isi croiasca un drum in viata. dau exemplu pe Monica si Columbeanu, si mai am eu destule exemple de fete care la 18-19 ani is cu barbati de 35-40-50 de ani.femeia orice ar face sa stie ca are viitoru asigurat; lucru care ii opus la barbati. acuma stiu ca toate fetele de pe forum o sa sara cu gura pe mine ca nu ii asa. da in ziua de azi cine recunoaste chestiile astea, fetele ar zice orice numa sa se scoata, pentru ca ele is ingerasele de pe pamant; sa nu uitam si si prin femei curge sange si au carne si oase pe ele :!:

deja incepi sa generalizezi si din pacate devinde jignitor... tsii kre este problema kiar dk este o diferenta de 20 de ani intre o ea si un el...poate exista si iubire nu numai bani si viitor cum spui tu... si app sunt femei/fete la 19-20 de ani kre au tot ce vor si nu au nevoie de un "Iri" ;)

Kr3atZa 03-10-07 15:47

indygg nu`ti face o parere despre toate fetele ca intr`un fel sunt de acord cu tine..aprox 70-80% sunt exact cum ai descris : materialiste ...dar sunt si fete care nu vor asta...care chiar se ghideaza dupa inima...care conteaza mai mult decat un fier pe care a dat nush cate milioane de $

IndyGG 03-10-07 16:34

[QUOTE=Kr3atZa;1131117]indygg nu`ti face o parere despre toate fetele ca intr`un fel sunt de acord cu tine..aprox 70-80% sunt exact cum ai descris : materialiste ...dar sunt si fete care nu vor asta...care chiar se ghideaza dupa inima...care conteaza mai mult decat un fier pe care a dat nush cate milioane de $[/QUOTE
Mda... e bine ce zici tu dar restu de 20% se ghideaza dupa inima pentru stiu ce ii aia viata, pentru ele viata nu e roz ca si pentru cele 80%, sunt trecute prin viata si nu a nevoie de mila unuia mai batran cu multi ani decat ele. asta am uitat sa precizez mersi ca ai precizat tu.

Kr3atZa 03-10-07 16:39

las ca te`am ajutat yo :D si acum daca tot e vorba uite ca eu am prieten cu un an mai mic decat mine si uite ca nu e nici fiu de bogatas si eu invatz pt bac sa am banii mei pt ca`mi place sa depind d nimeni...acum in ce categorie ma bagi?

IndyGG 03-10-07 17:03

Quote:

Originally Posted by Kr3atZa (Post 1131186)
las ca te`am ajutat yo :D si acum daca tot e vorba uite ca eu am prieten cu un an mai mic decat mine si uite ca nu e nici fiu de bogatas si eu invatz pt bac sa am banii mei pt ca`mi place sa depind d nimeni...acum in ce categorie ma bagi?

nu stiu aici cred ca in categoria de 20%.

Mustang 03-10-07 23:41

Quote:

Originally Posted by Kr3atZa (Post 1131186)

Sa fiu nitel rau ?
Pana cand vei fii independenta ?

IndyGG 03-10-07 23:52

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1131756)
Sa fiu nitel rau ?
Pana cand vei fii independenta ?

ca nu fi rau cu fetele, ca nu-i bine.si dupa aia depasesti stadiu de baiat bun.

Mustang 03-10-07 23:58

Lasa ca asta vor fetele ...
Baieti rai ... sa ii dreseze ... ca pe caini ...

IndyGG 04-10-07 00:03

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1131787)
Lasa ca asta vor fetele ...
Baieti rai ... sa ii dreseze ... ca pe caini ...

ca mah... mustang...hai sa analizam ceva, daka fetele isi iau un baiat rau atunci cine pe cine dreseaza. eu as zice ca mai repede baiatu pe fata. stiu din propria experienta si mai stiu sute de baieti tot asa. deci la femeie daka ii bun omu si daka ii rau omu nu ii bine.tre sa aiba bacsisu ala Grosss. si dupa cum a zis un baiat destept mai sus, tre sa aiba una dintre cele 4 masini:Mercedes, BMW, VW,Audi. din pacate u ai dacie si eu oltcit, deci ...=>ca suntem pe jos cu astea

Mustang 04-10-07 00:30

Nu man ...
Femeile romance sunt pe urmatoarele categorii:

a) materialistele - BMW, MERCEDES, AUDI, VW (alte masini luxoase) + tescalaul de bani. (75%)
b) femeile care aleg barbatii "rai" - Ii aleg pentru ca le inspira ceva ... si doresc sa ii dreseze. (20%)
c) femeile linistite care cauta ce-i cu adevarat bun - Desi sunt multi barbati care vor sa nege, ele exista cu o mica precizare:
> 4% sunt urate cu spume / grase / etc si nu le cauta nimeni, ele dorindu-si ceva pentru ele BUN.
> 1% tipele frumoase, placute, cu care iti face placere sa vorbesti ... foarte rare.

Deci ... cam asta e treaba domnilor ...
Asta este raportul meu.

IndyGG 04-10-07 01:03

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1131819)
Nu man ...

a) materialistele - BMW, MERCEDES, AUDI, VW (alte masini luxoase) + tescalaul de bani. (75%)
b) femeile care aleg barbatii "rai" - Ii aleg pentru ca le inspira ceva ... si doresc sa ii dreseze. (20%)
c) femeile linistite care cauta ce-i cu adevarat bun - Desi sunt multi barbati care vor sa nege, ele exista cu o mica precizare:
> 4% sunt urate cu spume / grase / etc si nu le cauta nimeni, ele dorindu-si ceva pentru ele BUN.
> 1% tipele frumoase, placute, cu care iti face placere sa vorbesti ... foarte rare.

Asta este raportul meu.

bine ca ai zis tu la modu asta; ca eu u am avut curaju.bravoo8)

Kr3atZa 04-10-07 17:31

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1131819)
Nu man ...

Asta este raportul meu.

hai sa vedem...eu chiar vreau ceva bun pt mine pe care`l am si dsin pacate pt voi are un cielo pe care nu`l poate conduce inca ,nevand carnet cum am spus cu un an mai mic...deci dupa cate stiu despre mine fac parte din cele urate cu spume grase..(55kg) si care nu ma cauta nimeni hmmmm

Sasha_z 04-10-07 17:36

nu treb sa iei personal ceea ce se spune aici...;) nu treb sa te regasesti neaparat in ceea ce a spus Gabi...cat despre laudele despre tine aici nu isi au locul;)

Kr3atZa 04-10-07 17:40

nu ma laud draga dar uneori sunt mai feminista decat trebuie...toti barbatzii se gandesc ca nush cum sunt femeile etc...dar d c voi barbatzii nu va ganditzi si la voi? barfitzi`va pe voi :D

bluey 04-10-07 17:59

Quote:

Originally Posted by Kr3atZa (Post 1132479)
hai sa vedem...eu chiar vreau ceva bun pt mine pe care`l am si dsin pacate pt voi are un cielo pe care nu`l poate conduce inca ,nevand carnet cum am spus cu un an mai mic...deci dupa cate stiu despre mine fac parte din cele urate cu spume grase..(55kg) si care nu ma cauta nimeni hmmmm

Maaare dreptate ai....

Mustang 04-10-07 23:28

Quote:

Originally Posted by Kr3atZa (Post 1132479)

In caz ca nu observasei stimabila colega de forum, am spus ca exista si un 1%!!!
Citeste mai bine, ca am impresia ca te-ai blocat la 4%. ;)

Pinky 05-10-07 12:29

Oricum criteriile sunt aberante.. nu exista materialiste urate? Sau toate grasele trebuie sa nu fie materialiste? E un pic aiurea..

Plus ca eu te contrazic - daca doar 4% ar fi grase/urate am trai intr-o lume de vis.. cred ca ai omis un 9 pe acolo.. 94% SUNT grase/urate (evident, astea se impart in 90% cu impresii de kate moss si 4% cu simtul masurii..)

Mie mi se pare mult mai simpla clasificarea... si e valabila si pentru barbati si pentru femei. Nu-mi vindeti mie gogosile astea cu "sarac si cinstit", am Oltcit si sunt mandru de el, apreciez frumusetea interioara, nu cracii pana in gat si siliconu bine plasat.. come on.

Evident ca daca ai un Oltcit o sa zici "n-am nevoie de M5 ca sa fiu ca toti cocalarii".. dar cand o sa ai(daca o sa ai), perspectiva o sa ti se rastoarne complet.

Asa ca, eu as face asa impartzeala (repet, valabila si al femei si la barbati pentru ca, de ce sa nu recunoastem - si barbatii sunt LA FEL de materialisti ca femeile)

- cele/cei care inca n-au dat de bani si cauta scuze(psihologic vorbind se cheama subconstient) de genul "e simpatic, are un Clio, imi cumpara eugenii si in weekend mergem in herastru sa mancam popcorn"

- cele/cei care au dat(sau avut from day1) si stiu mai bine cum stau lucrurile

Acum, evident - se mai poate face o imparteala, mai "fina"

1. cele/cei care inca n-au dat de bani si MOMENTAN cauta scuze dar care se dau peste cap sa urce "up the ladder".
2. cele/cei care inca n-au dat de bani dar se complac in situatia asta si vor cauta scuze toata viata si o sa mearga pe idea "ce-mi trebuie?.. e bun si un caine", vorba reclamei :)
3. cele/cei care au, dar au muncit pentru ei.
4. cele/cei care au de la mami si de la tati.

Respect pentru 1, 3 si 4(da, si pt 4, norocul lor in viata, n-am nici o problema cu asta), greatza totala pentru 2.

Mustang 05-10-07 12:59

Quote:

Originally Posted by Pinky (Post 1133794)
Oricum criteriile sunt aberante.. nu exista materialiste urate? Sau toate grasele trebuie sa nu fie materialiste? E un pic aiurea..

Plus ca eu te contrazic - daca doar 4% ar fi grase/urate am trai intr-o lume de vis.. cred ca ai omis un 9 pe acolo.. 94% SUNT grase/urate (evident, astea se impart in 90% cu impresii de kate moss si 4% cu simtul masurii..)

Mie mi se pare mult mai simpla clasificarea... si e valabila si pentru barbati si pentru femei. Nu-mi vindeti mie gogosile astea cu "sarac si cinstit", am Oltcit si sunt mandru de el, apreciez frumusetea interioara, nu cracii pana in gat si siliconu bine plasat.. come on.

Evident ca daca ai un Oltcit o sa zici "n-am nevoie de M5 ca sa fiu ca toti cocalarii".. dar cand o sa ai(daca o sa ai), perspectiva o sa ti se rastoarne complet.

Asa ca, eu as face asa impartzeala (repet, valabila si al femei si la barbati pentru ca, de ce sa nu recunoastem - si barbatii sunt LA FEL de materialisti ca femeile)

- cele/cei care inca n-au dat de bani si cauta scuze(psihologic vorbind se cheama subconstient) de genul "e simpatic, are un Clio, imi cumpara eugenii si in weekend mergem in herastru sa mancam popcorn"

1. cele/cei care inca n-au dat de bani si MOMENTAN cauta scuze dar care se dau peste cap sa urce "up the ladder".
2. cele/cei care inca n-au dat de bani dar se complac in situatia asta si vor cauta scuze toata viata si o sa mearga pe idea "ce-mi trebuie?.. e bun si un caine", vorba reclamei :)

Respect pentru 1, 3 si 4(da, si pt 4, norocul lor in viata, n-am nici o problema cu asta), greatza totala pentru 2.

N-am zis niciodata ca grasele si femeile vai de steaua lor nu sunt incluse pe lista materialistelor ...
Si crede-ma ca ma refeream 4% care nu sunt stralucite, dar care nu sunt materialiste ... si 1 % care sunt frumoase foc, destepte si care apreciaza omul si nu ceea ce are in portofel sau in parcare.

Pinky 05-10-07 13:03

Da de ce e nene asa rau sa aprecieze masina si portofelu?? Tu traiesti cu aer si apa? Mergi cu bicicleta? Locuiesti la cort?

E o ipocrizie total nejustificata.. tu ceri femeilor sa aprecieze ceva ce TU nu apreciezi.. get real.

bluey 05-10-07 13:06

Ba tu ai o problema cu cei 1%.Te droghezi??
Unde ai gasit tu asa ceva? Deja ceri prea mult.
Nu e suficient ca toate uratele sufera de frumusete si se cred manechine.
Cand ne vedem pot sa-ti dau cateva exemple clare.
"1 % care sunt frumoase foc, destepte si care apreciaza omul si nu ceea ce are in portofel sau in parcare"
Cred ca stiu de ce nu ai succes la femei: visezi prea mult.
A venit momentul sa fii jigodie si sa te bucuri de asta dupa cum zicea cineva pe aici :D

Mustang 05-10-07 13:51

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 1133869)
Ba tu ai o problema cu cei 1%.Te droghezi??
Unde ai gasit tu asa ceva? Deja ceri prea mult.
Nu e suficient ca toate uratele sufera de frumusete si se cred manechine.
Cand ne vedem pot sa-ti dau cateva exemple clare.
"1 % care sunt frumoase foc, destepte si care apreciaza omul si nu ceea ce are in portofel sau in parcare"
Cred ca stiu de ce nu ai succes la femei: visezi prea mult.
A venit momentul sa fii jigodie si sa te bucuri de asta dupa cum zicea cineva pe aici :D

Poi tu ce palaria mea crezi ca incerc sa ma apuc sa fac ?
Sa fiu jigodie ...
D'aia le si atac cu vrutul si nevrutul ...
Dar ma apuc maine de chestia asta ... acum mi-e soooomn ... da' sunt la munca ...

bluey 05-10-07 13:57

Atunci modifica procentele alea ca nu e bine...
Inca esti prea optimist.
Baga 99% grase si urate cu spume care sufera de frumusete si se simti jignite de un astfel de procentaj.
1% care arata bine dar sunt materialiste.

Si acum vezi ce optiuni ai:
ori le prostesti pe materialiste ca esti plin de bani ,iti faci treaba si te duci (foarte sanatoasa metoda)
Ori faci compromisuri si rupi cei 99% pe metoda ursului cu ariciu` (pe unde ai vorbit ma, pe unde ai vorbit ).

Mustang 05-10-07 14:03

No, da' mai du-le-n plm de procentaje ...
Femeile vor bani, masini si mult sex !

bluey 05-10-07 14:05

Hmmm
Sexul poate sa fie putin si prost daca e compensat adecvat de primele 2.
Si acum sariti cu toate ca nu e adevarat si voi nu vreti nici bani , nici masini si nici sex :D

pheerya 05-10-07 21:40

ehh..vedeti baieti...ati mai aflat un lucru pe care l vor femeile...unele vor cateva kg in plus...altele in minus:lol:

bodyspeed 05-10-07 23:04

Quote:

Originally Posted by Pinky (Post 1133794)

super tare... si eu am oltcit..;)
cam multe imparteli ai facut.... :D
cu a 4 nus de acord cand se ajunge sa se zica.. ca eu am facut eu am dres in stanga si in dreapta... si nu spun cine a facut totul..adica mami si tati.. asta e buba.. macar recunostita celor care au facut totul posibil pentru ea/el sa le fie bine..

Bea69 06-10-07 20:12

nu stii tu bogdane...tu d fapt cauti scuze..si d fraer c esti nu iti dai seama k din banii c keltui p modificarea oltcitului tau altul se rupe in figuri cu un folksvagan...
@bluey: io vreau si masina,si bani si sex...acum k nu e barbat kre sa fie capabil d toate astea nu e vina mea..asa k ne reprofilam...;)

bodyspeed 06-10-07 20:21

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1136020)
nu stii tu bogdane...tu d fapt cauti scuze..si d fraer c esti nu iti dai seama k din banii c keltui p modificarea oltcitului tau altul se rupe in figuri cu un folksvagan...
@bluey: io vreau si masina,si bani si sex...acum k nu e barbat kre sa fie capabil d toate astea nu e vina mea..asa k ne reprofilam...;)

pfoaa.....scuze.., nescuze.. eu merg pe calitate..nu cantitate..sti versurile astea
Imi place genul de masini cu prezenta scenica,
dramatica, enigmatica, singuratica, animalica
inca de mic ??
mi-am dorit ceva special
cum sa explic??
ai un Passat (stiu)
2003 (stiu)
V6 TDI cu tot ce vrei pe el ; stiu
da mai stiu ca sunt catva sute ca a ta
parc-ati *****

apoi vrei cam multe ai grija pe unde te indinzi dupa toate...
mai bine putin si calitate extra ;)
eu unu.. prefer.. cate putin din toate. decat lipsa..;)

bodyspeed 06-10-07 20:35

Quote:

si inca o ideeeeeee
scuze de post-ul dublu..
am preferat unicatul.. masina ;)
bani cat sa iti ajunga...;)
speciala ..femeia ;)
calitativ, sexul, ;)

aleks 14-10-07 18:46

Quote:

acum si eu vreau masina, bani si sex... si ai tu dreptate, un barbat nu-mi ofera astea, pot sa le caut de la o femeie? :D:D:D

Bea69 14-10-07 19:49

pai..stii tu..incercarea moarte n-are!!!!;)
da' sa ma anunti daca ai reusit...neaparat!:rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 01:45.

- Copyright 2026 4Tuning