![]() |
Re: Club astra bertone
inca nu am rezolvat o dar am comandat sonda lamda si dupaaia vad ce se mai intampla acum imi consuma enorm de mult si fumul e negru sa vad dupa ce schimb sonda lamda
in general consumul meu e de 50 ron 100 km |
Quote:
|
Quote:
Multumesc |
Pentru fanii modelului, Bertone Turbo, de vanzare: https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/76253-bertone-turbo.html
|
3 Attachment(s)
am un kit de admisie marita + filtru sport in cutie pentru astra G+adaptor
se potriveste pe orice motor mai putin 2.2. a doua poza e comparatia intre admisia stoc stoc si cea marita (40% mai mult aer) pret 100 euro |
schimb jantele de la bertonul meu....sunt alea originale de la modelul 2.2 cu unele mai frumoase aste3pt ofertele voastre
botezatu_adrian pe msg ofer si diferenta daca este cazul |
dau farurile angel eyes FK + kitul xenon H7 6000K de pe masina mea
pret 300 ron farurile si 250 ron xenonul. impreuna 500 ron. |
sal in ce stare sunt farurile????se potrivesc direct in locul celor stock fara sa afecteze reglarea din interior???si apropo...sunt negre farurile nu ?
|
sunt in stare ok (sunt putin matuite, au 2 ani, au avut lipite pleoape pe le, si o pleoapa nu o mai am, a zburat la 250 la ora), se potrivesc perfect, se pot pune motorasele elecrice pe ele de pe farurile originale, sunt negre.
|
Salutare ....am 3 saptamani de cand sunt si io "Bertone"-boy..este chiar marfa ..
|
nu stiu cum sa pun poze ....in ciuda nick-ului sunt baiat...
|
10 Attachment(s)
Gata ....am reusit...asta-i "baba"mea
|
Felicitari! Este superba! Ce motorizare ai pe ea , 2.0T?
|
Hehe, misto "baba" ta. Bine ai venit printre noi.
|
misto masina sa o stapanesti sanatos...am vazut o in spatele blocului la mine.....stai cumva pe la veteranilor???
|
misto masina, dar nu e 2.0 t :)
|
3 Attachment(s)
kit intake BMC carbon (a durat o zi sa il montez, foarte complicat), dar sunetul si cum trage masina e bestial. Pret 620 ron.
intercooler FMIC, 12L, tubulatura inox, absolut alta masina dupa montaj, trage liniar de la 2000 de ture pana in 6000. (pret total intercooler, tubulatura, montaj - 2000 ron). problema e ca trebuie sa modific putin bara din cauza intercoolerului, dar o rezolv eu in weeknend. am pus preturile pentur cine este interesat... |
Quote:
|
Bine v-am gasit pe toti..
SONNY -- nu este 2.0t este doar 2.2 VFFtuning -- da stau vis-a-vis de Veteranilor Victoriel -- unde-s doi puterea creste.:2gun: |
VFFtuning -- da stau vis-a-vis de Veteranilor
INSEAMNA CA SUNTEM VECINI!!! :) APROPO AM SI EU O INTREBARE ....FARURILE SI STOPURILE DE PE ASTRA G CLASIC SE POTRIVESC PE ASTRA COUPE BERTONE..UNII ZIC CA DA ALTII CA NU....POATE SA IMI SPUNA CINEVA SIGUR....MULTUMESC |
da ..........
|
Quote:
|
da, stopurile nu,
decat de la berlina, nu de la htachback |
Salut baieti daca va intereseaza am urmatoarele lucruri de vanzare :
1.Bujii NGK Iridium noi ----130 Ron 2.Un Bov Forge Dual Piston si un Kit complet Blow Off Valve SSQV 3.Cutie F23 (pinionul de a 2-a nu mai are dinti - Reparatia duce undeva la 100 Eur ) 450 Eur 4.Toba My Racing 100 Eur 5. Down pipe Milteck pentru bertone ( Doar pentru cele din + 06.2002 cele sub aceasta data necesita adaptari ) 250 Eur 6.Toba finala + intermediara originale Bertone 2.0T 7.2x Amortizoare fata originale (necesita intarire ) 130 eur 8.Filtru aer sport K&N ( in cutia originala ) 150 Ron 9.Grila originala 100 Ron 10. 2 X faruri dreapta fara urechi de prindere . Unul cu xenon altul fara . Daca mai gasesc altceva va anunt . Daca va intereseaza ceva lasati un Pm sau 0746.059.629 |
as vrea si io ...
2 pleoape pt faruri si ceva pt luminile din bord |
salutare baieti
in sfarsit mi am facut masina merge ca inainte de spalare a scazut si consumul dupa ce am schimbat sonda lamda un sfat prietenasc daca ai motorul murdar stergel cu o carpa si un spray degresant |
Hehe! In sfarsit! Sunt curios cum trage acuma! :D
Da si tu un tzarr cand ai timp :) |
2 Attachment(s)
Faruri cu angel eyes JOM, cu inele neon CCFL cu lumina alba, capace de etansare din plastic cu garnitura, negre.
pret 750 ron Faruri smoked JOM cu oglinda fumurie si exteriorul negru (fara angel eyes), capace de etansare din plastic cu garnitura pret 550 ron. ambele sunt superioare calitativ celor de la FK, din toate punctele de vedere (lumina angel eyes alba pe neon nu galbena pe becuri, etansare, plasticul geamului, etc). |
13 Attachment(s)
dupa o f mare absenta , am revenit si eu cu micuta mea linea blu;)) , transformata si underconstraction 4 the moment ! pe scut pozele vor spune totul ... poze evident cu masina oficiala irmscher care personal mia placut dumnezeieste de mult am facut un calcuu si in curad va iesi clona exacta a iei mai putin vopseaua , jantele si eleronul , va voi arata masina dupa cateva skimbari pana acum , sper sa fiti incantatie , eu unul nu mai am somn si rabdare pana la finalizarea interiorului soundului si kitului din plastic exterior , multe alte modificari la care nu am mai apucat sa mai fac poze promit ca revin cu poze la finalizarea inter si ext , urez bafta 2 all !
|
salut.am si eu un bertone motor X18XEL de 116 cai.imi zice si mie cineva daca e euro2 sau 3?
|
Quote:
|
Quote:
|
Criss4u ai o masina foarte frumoasa..acel coupe este deosebit..nu vreau sa te descurajez dar dace vrei sa-l aduci aproape de ala ""ai mult de munca""...cu toate astea..."servici usor" si "bafta"...
|
Quote:
niste jante deosebite si cauciucuri pe masura , poate ai vrut sa spui cai mult de investit intradevar ..este , dar pt asa rezultat merita! |
Care stii un tinichigiu bun sa lucreze in fibra !!!!!
|
Help Me !!!
|
ce vrei sa faci la masina ?
|
Sa o repar putin pe jos pe la bara ca am dat in groapa cu ea si sa julit spoileru
|
pai si e fibra ?
nu e ABS (nu e original irmscher sau rieger) ? daca nu e fibra nu se poate repara cu fibra...trebuie lipita cu plastic...putin fac asta din pacate... |
daca vrei am eu o prelungire de bara irmscher ar veni super la tine si are prinderile deja facute...o montezi si singur, a fost pe un bertone.....
daca te intereseaza o dau cu 250 ron da-mi un pm pt poze si detalii cu adresa ta |
| All times are GMT +2. The time now is 04:55. |
- Copyright 2026 4Tuning