![]() |
Re: my tuning r5
Cotet tuning :lol: .
Masina este super frumoasa,continua! |
De mult timp tot citesc si ma uit la poze si ma minunez pe zi ce trece. Nu am vrut sa-i spun nimic dar nu ma pot abtine. In loc sa bagi bani in muzica si alte cacaturi mai degraba faceai masina asta sa nu mai arate ca o caruta,ai probleme omule,sincer.
|
asta este !
|
vand amplif magnat 360 +kit cablu
|
corect este lucrul tau si il faci cum poti, dar este pacat sa faci tot felul de lucruri la masina si sa arate ca o varza. serios ar trebuii sa te puna pe ganduri 1000 de sfaturi de pe aci'.
in afara de tine cu-i mai place masina asta? iar ar trebuii sa te puna pe ganduri. vopseste-o si pune-i lucrurile originale pe ea si iese foarte bine. |
1000 de sfaturi din care, daca citeste in limba romana la fel cum scrie, nu ced ca a inteles nici unul cap-coada. Scoala are si ea rostul ei in viata.
|
am vandut amplificatoarele si subwooforele numai am nici mp3 player ,nimic,amramas fara muzica
|
Quote:
|
da amgasit un alt renault 5 pentru piese .
|
Quote:
A STAI! Si aluia ii faci "tiuning" ? :D |
pune poze cu noua coaja...poate este mai buna decat asta:)
|
ha ha ha asa crezi tu .
|
Si-a dat seama ca a facut o conserva din masina asta si incepe alt proiect cu una "noua":D
|
prietene ai bagat la bani in jucaria asta si nu o sa iasa nimic.mai bine iti cumperi una si o lasi cum e.poate o suspensie sport poate niste jante si atat.lasa nfsul sau daca nu il lasi atunci ascundete in spatele monitorului si nu mai taia cu ciobu in tot felu de masini.ok e prima ta masina modificata..si e din ce in ce mai dezastru in loc sa fie din de in ce mai bine si sa observi ce gresesti si unde gresesti.tu o faci ozn....
|
baiatul e pe genul NFS STYLE , ... daca tin minte acum cativa ani nu stia nimeni de stanceworks de suspensii lasate .. de jante late ... toti stiau de ELEROANE MARI SPOILARE DESPRINSE DIN STAR TREK ...
daca lui asa ii place asa o face... ca iese prost sa bine .. "E" banii lui ... |
Quote:
este pacat sa zici ca masina este rupta din nfs, acolo sunt numai masini de masini, toti ne-am dorii cate una de acolo. |
baiatul acuma stie ce NU trebuie sa faca la o masina,asa ca sunt sanse sa iasa ceva...la inceput si eu am lucrat prin incrcari, diferenta e ca eu m-am concentrat la reparatii la caroserie si la motor.
era cand am refacut lucrarea mea anterioara ca nu-mi placea cum arata...ma refer la petecire... dupa aceea , cand am ajuns pana la motor totul a iesit din prima, penrtu ca am facut viata amara la prieteni mecanici, pana nu mi-au dat informatiile necesare.:!::!: |
2 Attachment(s)
........
|
Quote:
|
Quote:
|
madutz2006:am unpic de problema cu rugina si aia vrea sa rezolv si dupa aia vreau sa pun folie de insonorizare .
|
3 Attachment(s)
o mica gaura
|
Sudura sau nituri pop?
|
Quote:
|
sau fibra, sau si spuma si fibra...sau sudura cu electric...are el vre-o idee...:lol::lol::lol:
|
faustino:
cu masina de sudura vrea sa reparez . |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Deci exteriorul l-a terminat, acum se apuca de muzica :lol:
|
numai fac nici un video si nici o poza!amterminat cu masina!
|
Quote:
|
citind acest topic aleatoriu ,imi este rusine sa zic ca am fost proprietar de Renault 5 vazand ce face acest personaj cu masina lui, desi are o gramada de sfaturi utile...spor la distrus...
|
Am zis ca se apuca de pus motorul in spate,sa o faca RWD :)))
|
Quote:
|
sa speram! toti suntem proprietari de masini mai mult sau mai putin frumoase! dar din fericire pentru masinile noastre nu le tiuningam in halul asta horrrrrrrrorrrrrrrrrrrrrrr!!!!! eu unul cel putin o mentin cat se poate de simpla, si decat sa bag bani in muzica si alte chestii, am preferat sa pun motorul la punct desi masina este destul de noua doar 5 anisori!!! dar motorul conteaza in mare parte la o masina, nu muzica si tuning exterior!!!
|
Quote:
|
Dumnezeu sa il ierte...
Amin.... |
Quote:
|
va prezint pe noul proprieter......ASTA NU ESTE GLUMA, AM AFLAT DIN SURSE SIGURE.....
https://i700.photobucket.com/albums/w.../majomfeju.jpg |
| All times are GMT +2. The time now is 00:03. |
- Copyright 2026 4Tuning