![]() |
Re: B 89 Wrc
Unu serios, care are banii sa o cumpere, sigur are si banii pt a da un telefon!
|
mda...pentru toate celelalte exista MasterCard...
|
si cine nu are bani sa sune da mesaj privat
hai sa mai incercam odata 0723333644 sai 0767411343 pentru eventualii cumparatori rog doar persoanele serioase sa sune de habarnavisti sunt satul |
alo domnu ... cu aceasi intrebare deranjez...alea dp aripa stanga sunt dungi gordini?dak da...dc le ai numai pe aripa?
|
nu am avut bani si pt restul de dungi
|
scuze ca ma bag dar vreau si eu sa te intreb daca vinzi jantele separat??si daca da cat ceri pe ele..mc..:*
|
jante cu gume 400e gumele au cam 1000km 195 45 15 dar numai dupa ce se vinde motorul
|
mc mult:*:*:*
|
Ar Fi Pacat Sa Ajunga Cum A Ajuns Sgm Sau Si Mai Rau Sa Ajunga La Fier Vechi.
Ai Grija Ce Faci Cu Ea Ca E O Masina Cu Istorie Si O Masina Dupa Care Lumea Intoarce Capul. |
Quote:
ai scris ca numai dupa ce se vinde motorul , ai scris corect sau vruiai sa zici masina ? vinzi si separat ? ma refer la motor . |
Quote:
|
Mult noroc cu vanzarea sper sa primesti cat mai multi bani p ea (cu toate ca e nepretuita) si speram toti ca masina sa ajunga la cineva care sa o aprecieze la adevarata ei valoare...
|
e super masina dar vrem niste poze ceva mai noi
|
pai nu prea are rost masina se dezmembreaza s-a dat motorul cutia etc mai sunt niste piese o sa fac o lista cu ele
|
farurile sunt cibie sau elba ? le vreau daca sunt cibie
|
nu ai noroc sunt elba
|
toba finala o mai ai.daca e o cumpar eu.
|
toba finala se vine cu toata evacuarea pana in fata la cutie este de inox diametrul este de 50 pret 350 e
|
am inteles.pe mine ma interesa toba finala.in orice caz merci pt raspuns.spor la vandut
|
florine ce masina faci acum daca scapi de asta;)
|
Imi pare rau ca a disparut nostalgia Daciei 13XX, dar totodata imi pare bine ca a ramas pasiunea care o sa se regaseasca in urmatoarea masina ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
................bmw?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pt WRC ma bucur ca am apucat sa o vad si io la Buzau , a avut o retragere in glorie :) Asta este , dar cei care zic ca nu merita vanduta nu prea au dreptate , un om in viata incearca sa se ridice cat mai sus , poate Florin a gasit ceva mai bun , doar nu era sa ramana cu dacia toata viata ca probabil banii care ii lua pe masina ii ajungeau sa mai puna peste sa isi ia altceva . Daca nu merita vanduta de ce nu s-a aruncat nimeni cu banu daca toata lumea o considera "piesa de muzeu" nu zic ca nu era si nu o sa ramana . Bafta Florine e de laudat ce ai facut si tu si ce a facut si Robert SGM . Acu sa vedem cu ce iesi la rampa:twisted: Fa-ne o surpriza |
tot Dacia WRC? ;)
|
E ceva 4x4, supra-alimentata (compresor), poate singura din Romania. Sa vedem care ghiceste.
|
E o japoneza, cred.
|
audi quatro 95' , 96' maybe ....
|
chiar nu avem idee...da-ne mai multe indicii...
un subaru impretza ?? dar nu ar fi singurul.. |
Sa fie oare......ceva de la VW...ceva numit Golf?
|
Quote:
ar putea fi un reno5 turbo???cel cu 2 motoare?k ar fi cam singurul din tara... k este 4x4,supra-alimentata,si km unica... AM GHICIT????????? |
Quote:
n ai ghicit:lol: dar esti aproape , am citit yo intr o carte :lol::lol: |
Quote:
|
macar am fost p aproape?:D
|
golf ? 2 ?
|
Audi S2 ??? 2.2 5 pistoane turbo , 4X4 .
am ghicit ????? |
e de 1.8 motorul , unii au nimerit :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:09. |
- Copyright 2026 4Tuning