![]() |
Re: Kitch Tuning ...de peste tot
bah daca-l vedeti pa ala cu golf 4 FR sal trimiteti la mine sai dau io niste jenti eftine ca face de rusine FR-u ala cu capacele alea :twisted: :twisted: :rolleyes2
|
Quote:
Nah, nu vorbiti asa rau, ca arata fain masina:rolleyes2 Sau ce va place voua? Dacie1300 cu spoiler Cielo, facut asa taranesc? Daca ati vazut FNF acolo aproape toate masinile aveau eleroane extrem de mari... Mai uitati-va si voi prin reviste!:-P |
Quote:
|
Ti-e ciuda ca n-ai bani pt. eleron din aluminiu? Sau pt. sistem JBL? Iti zic si eu ceva... La ce noi spunem "tuning" inseamna personalizare! Fiecare isi face masina cum ii place LUI! Daca cumva tie nu-ti place, taci dun gura ca nici tie nu ti-ar placea sa radem de masina ta! Daca nu ma insel, topicul asta e pentru masini care is intr-adevar culmea. Nu pentru a spune parerea rea despre o masina care dintr-un motiv nu-ti place.
Oricum, cainele care latra ... stiti voi... E usor sa vorbesti prostii despre alti. |
motivul pt care exista forumuri ca acesta , e ca tipi ca cel cu passatul sa se poate informa si sa-si faca o parere ce e bine si ce nu...nu toate piesele de tuning sunt reusite, unele chiar nu arata bine...parerea mea...daca era mai mic..era ok..asa...e prea mare, si masina prea putin modificata...dar fiecare are dreptul la o parere...:P
|
faci o modificare dar o faci sa fie cu bun gust!!di48lo cred ca avem viziuni diferite despre fenomenul numit tuning!
|
dar totusi despre ce passat e vorba.. ca inca nu am pricepu..
|
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=704 P.S. NightRider mi-a luat-o inainte. :D |
Aveti drepate... Dar sunt cateva chestii cu care nu sunt de acord... De ex. cine poate spune ce arata bine si ce nu? Daca va uitati la masinile din FNF eleroanele sunt si mai mari, si mai inalte! NightRider are dretate, masina este prea putin modificata... dar la ce astepti la noi? Nu se gaseste un kit normal pt. masinile noi, sunt doar spoilerele alea "someseni":)) care stau bine numai pe ursulete si Vectrauri (sau nici pe ele:P).
Hmm... Daca am si eu dreptul la parere, o sa va aduc poze si eu. Orasul este plin de kitchuri, chiar mai "grozave" decat Passatul. |
Offtopic : di48lo...daca te uiti in reviste gen 4tuning.ro vei gasi diferite firme care aduc kituri originale de tuning...sigur..costa mai mult decat faimoasele someseni..dar...merita nu? :P...si sfigmo aici in cluj ar fi o idee...sau smoke..de calitatea lucrarilor lor..ramane sa te convingi singur...
OnTopic: ati vazut prin cluj o dacie 1310 cu faimoasa sigla si rama grila de bmw? :)) am vazut-o astazi...fac rost de poze ca merita ;)) |
dar citroen cu 2 eleroane suprapuse:D:D:....
|
Quote:
Intradevar passatu arata foarte bine, ( fara eleron ) :D clar ca e kitch Quote:
din contra sunt mai multe kit-uri ptr. masinile noi de cat ptr cele vechi.. dar.. cine stie.. mai uita-te si tu pe la firme.. renumite in tuning, sau prin reviste si gasesti.. dar bine inteles costa bani.. si de cat sa dai mii de euro pe un body kit unicat.. mai bine pui un eleron la 100€ pe un passat, si esti mandru ca te plimbi intr-un kitch... |
eleronu ala nu merge de nici o culoare pe passat, am vazut o gramada care iti pun asa ceva pe masini stock--naspa rau
in cel mai bun caz merge pe o japoneza tunata rau dar nici acolo nu da bine la toate |
5 Attachment(s)
ala parca parca mergea pe un pejo 206 cc sau un 307 cc
|
1 Attachment(s)
vw wannabe
|
dacia wrc daca te uiti putin mai atent vezi clar.. ca e alt model de eleron..
|
Fixus: FNF inseamna Fast and Furious.
Este in Cluj o firma tuning mai serios? Era unu spre someseni dar ala-i chiar ca-i kitch, este unu pe dorobantilor dar acolo numa jenti si maruntisuri am vazut... Toate piesele mai faine sunt aduse din Oradea sau din alta parte. P.S. eleronul ala costa peste 200EUR, este APR original;) |
Quote:
|
Nu stiu daca in FNF-u ala era vreun passat stok cu un eleron ca si traversele de cale ferata. Daca i-ti place ii ok, da tine pt tine ca nu stiu daca vreunuia din 100 o sa-i placa o bucatoaie de shier catarata pe un passat
|
M-ati convins ca "numai un eleron (mare) nu sta bine pe un passat stoc". Dar te intreb ceva: de ce sa-mi tin parerile EU? Numai ptr. ca majoritatea zice altceva? Ai grija ca asta-i discriminare!
|
poate ca eleronul este inceputul unui tuning frumos ... restu pieselor probabil nu or ajuns inca :P
|
La ce sa am grija?????
|
decat sa va certati mai bine v-ati informa si ati discuta ce se poate modifica pe passat...si sa i oferiti alternative la ..."bucata de sher" (hai ca a fost tare :)) :P ) ...nu i iau apararea da sunteti incredibili cateodata...
|
Quote:
o inceput omu cu ce o fost mai la indemana si mai ieftin. |
Idee buna! Ce ar fi daca am avea un topic "Cum ai tuna masina din poza?" Is curios ce idei ar avea altii. Numa ca e destul de greu sa explici in detalii.
|
doamne ce masini,cat de destept poti sa fii sa faci asa ceva pe masina,oricum din toate pozele,nike rullz,mai bine las masina stock decat so ''tunangaresc'' asa ,cuvantul a zis unu de la mine de la tara care sia pus pe masina nike ca tot tiganu !!!
|
di48lo, esti nou pe forum, fa-ti timp si citeste ca ai ce. Exista o sectiune numita VirtualTuning unde oamenii exact asta fac. Tuning pe masini din poze. Ideea e pusa de mult in practica. Bafta! ;)
|
Quote:
Ma sughi-bughi! EU vad ca tu umblii cu rabla ta toata ziua in oras si faci poze de ciuda? Banuiesc ca pui pozele pe forum noaptea cand nu poti dormi de ciuda. Si cand o sa fie gata masina atuncea ce-o sa faceti ciudasilor? Mai bine ati invarti si voi ceva si v-ati lua si voi ceva masina mai noua decat sa va ocupati cu lucruri slabe. Ca deocamdata nu-mias da eleronu pe masina voastra. Pe de alta parte eu fac spoilere. Si m-am saturat de spoilerele astea KK care le fac numai voua. Si nu modific masina foarte tare ptr. ca e de vanzare. Sper ca nu muriti daca o sa cumpar Lamborghini Murcielago. |
Quote:
Va zic io cum sta treaba. Asa e ca voi nu santeti baieti de bani gata, cu stil ci din potrva sunteti niste tocilari cap-patrati care stati toata ziua in fata calc.-ului si din cand in cand mai umblati cu masina lui tata. Dar numai daca va da mama aparatu de fotografiat. De gusturi sa nici nu mai vorbim. |
Ce rost are sa te enervezi si sa ne iei pe toti la general ?
I don't get it ... adica daca masjina ta ii de generatie noua inseamna ca ala care are o masjina mai veche ii ... ce ? |
amice...mai calma ca pe stilu asta o sa iei ban destul de repede...e un forum public, unde oamenii isi pot spune parerea...buna SAU rea...e dreptul lor...si odata ce ti-ai pus eleronul ala trebuia sa te astepti ca vei iesii in evidentza, si vei fi "judecat" de restul...dupa gustul fiecaruia, Intelegi? In loc sa te oftici asa, mai bine ar trebui sa iti dea de gandit parerile multora...si sa faci ceva...daca nu te intere...nu face nimika...e dreptul tau...dar odata ce ai iesit in evidenta..asteapta-te la diferite pareri. Foloseste-te de forumu asta...informeaza-te...si poate te decizi singur ca totusi nu e bun..eu nu zic nika...Si in caz ca te legi si de mine si ce masina am, am o bora cu peste 3800 eur in tuning and counting..asa ca, chill ca nu asa se intra pe un forum...Ce ti-am scris a fost un sfat prietenesc...poate iti ajuta...
|
Scuze, nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar incerc sa ma distrez in stilul vostru.
|
Pe mine nu ma streseaza ca radeti de masina mea, dar nu fiti tarani. Mai ales voi cu masinile retro (care sunt in moda numa de la Marisel in sus).
|
Vis a vis de parerea mea despre eleronul tau, ai vazut-o mai sus. Daca te-a deranjat i-mi cer scuze. Daca nu, accepta critica asa cum este ea.
Si pe de alta parte chiar nu ii corect sa ameninti lumea asa. Serios, nu mi-o lua in nume de rau |
richard, vorbele si faptele tale denota o mare incultura in domeniul auto cat si una generala, asta e tot ce am avut de zis si ori ce comentariu ulterior e de prisos, nu te obosi sa imi raspunzi pentru ca nu am sa ma obosesc sa citesc ce scri...
|
richard prietene ia-o amice mai usor... da-i o treapta mai mica ca o sa faci accident!
ai observat ca lumea nici nu prea a vorbit despre el deci inseamna ca nu a fost ceva atat de contestat incat sa starneasca o discutie.. bobo l-a considerat exagerat de mare pentru masina si pentru stadiul in care e ea acum... inteleg ca fiind masina ta te-ai simtit jignit dar poate are si el pe undeva dreptate... nu? daca pe langa eleron mai vin si niste spoilere agresive(dar de bun gust) atuncea fi sigur ca imediat o sa apara o poza cu masina la threadul Poze & Comentarii EXCLUSIV Masini Modificate din Cluj Hai bafta ;) si nu uita ca esti nou si nici nu esti cunoscut prin domeniu cu ceva deosebit asa ca comprta-te ca atare ;) |
Quote:
Nu, nu. lasa ca stiu eu de ce am scris ce am scris. Vad ca nu ai citit tot... Nu stiu la ce s-o gandit soarecul ala cand mi-a scris ca masina mea arata ca curu. Atincea a lui cum arata? In fine, nu conteaza. Numa sa nu vina la mine pt. spoiler vre-o data... (desi nu prea cred ca... numa gura-i de el) |
da ce firma ai? pe unde e treaba cu spoilerele? ce lucrari ai facut de te dai asa rotund cu spoilerele tale! sincer eleronu la ora actuala nu prea merge pe masina si in general e eleron pt asiatice din cate stiu eu!
nu o zik in nume de rau...asa eram si eu la inceput ca si tine ff agitata dar am tacut si am invatat multe! |
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:06. |
- Copyright 2026 4Tuning