![]() |
Re: hai sa ne ajutam...sau nu!
Quote:
la ultima chestie faza cu "afara" ....... crezi ca se ajunge pana acolo....... eu nu cred |
Mi se pare exagerat sa fi nevoit sa urmezi cursuri universitare pt o folie! Alea cu facultate pt produse Avicola sunt povesti!
|
Urban_Racing, daca nu ai observat, "facultate" era pusa in ghilimele . Acum da-ti si tu seama la ce se referau baietii ? :)
|
Sincer!Nu vreau sa sustin nici o teorie si pe nimeni, dar acum, nu mai mult de o ora am auzit o discutie pe tema aceasta, total intamplator, dar faza era cu geamuri ionizate si zicea omu ca a patit`o rau de tot, are de platit o amenda destul de mare si pt falsul al foii aceleia, a avut noroc ca a vb cu politistul si a scapat doar cu amenda si cu geamurile date jos.. si zicea ca regreta ca nu le`a inregistrat RAR.. acum trageti ce concluzii vreti, adica nu am dc sa vin in apararea nimenui.Discutiia asta am auzit`o, asta zic!Bafta la BAC. :D !! bafta tuturor si aveti grija!:)
|
@sonykel: cu placere!
@Hardhouse: cei de la Margraf suna la RAR pentru numar unic. La fel si cei de langa Trompi, si cei de la intersectia lui Tomis cu Aurel Vlaicu. Sunt convins ca mai sunt cativa, dar nu-i stiu pe toti... @CT-89-POT: eu am vazut, tu n-ai decat sa nu crezi... poate iti imaginezi ca am contract de colaborare cu vreo firma de montat folie, incat m-am apucat sa scriu atatea randuri ca sa fac reclama :rolleyes2 A, tu parca mergeai cu 190 km/h in Mamaia...tu nici macar in radare nu crezi ;) Pentru cei ce nu cred, va sfatuiesc sa expuneti problema unui politist de orice fel (dar nu chiar gardian public - no offence) si veti afla ca am dreptate. Puteti intreba si la orice statie ITP sau la service-uri unde monteaza folii autorizate. Sau, cel mai indicat, la RAR ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Kiar si fapta in sine ...nu ai adus nici un prejudiciu! Nu ai avut mare lucru de castigat pe urma la asa zisu fals .... deci !? In cel mai si cel mai rau caz po sa te alegi cu dosar
|
nu conteaza "cat de fals e", conteaza ca e uz de fals, nu se face nici o diferentiere. Si se considera ca esti un pericol pt ceilalti de pe strada...ca nu-i vezi si intrii in ei, sau ca nu vezi un copil care incearca sa treaca strada etc. :rolleyes2
|
Am o intrebare unde se pot reclama ceilalti participanti la trafic din oras? Am intalnit azi un mos cu un Peugeot 206 rosu CT 06 USC care nu ma lasa sa trec nicicum pe langa el cu toate ca erau 2 benzi pe strada. A facut tot posibilul sa nu ma lase apropiindu-se de mine pana la o distanta de aprox 10 cm si continuand pana am incetinit eu ca sa nu ma loveasca. Ar trebui sa facam o lista cu astfel de soferi sa stim ce fel de oameni avem in oras si de care sa ne ferim. Ery daca tu consideri ca se poate face o astfel de lista fa tu un topic separat
|
S-o fi speriat cand ti`a vazut dragonul de pe capota :D
|
Care stiti cum se procedeaza si ce acte trebuie pentru recuperarea taxei de prima inmatriculare ? Am inteles ca astazi e ultima zi ! Thx !
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
http://taxainmatriculare.ro/ |
Quote:
|
cine ma poate ajuta si pe mine cu o schema de la tabloul de sigurante pt un peugeot 307 hdi....am mare nevoie ca am eroare de airbag pe bord:(
|
zbufi poate iti bubuie airbagu in nanau ca sa vezi ce ma rad =))
vezi ca exista pejoclub cauta acolo |
Quote:
puteai sa ceri schimbarea numelui nu sa iti faci alt user. e un topic pe sectiunea asta nu era rau daca te interesai si tu un pic inainte. |
Quote:
te-ai gandit la asta ? |
Re: Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe
Se da taxa inapoi? Sau diferenta fata de asta noua de la 1iulie?
Am inteles ca trebuie sa mergem la financiar unde am platit-o cu chitanta si xeroxuri dupa acte si o cerere. A fost cineva in Constanta? |
Am fost yo azi! Nu pt restituire ci pt inmatriculare! Am intrebat ce acte imi trebuie...raspunsul a fost nu stiu! Am intrebat cat am de platit raspunsul : nu stiu tre sa depui intai un fel de dosar la ei si iti comunica ei dupa vreo 2-3 zile! am intrebat daca imi trebuie copie si dupa cartea de romania si dupa aia de germania raspunsul: nu stiu! am intrebat daca trebuie dupa ambele cumva trebuie sa o traduc pe aia de germania , raspunsul nu stiu! am intrebat daca cumva trebuie tradusa o si legalizez !? si atunci mi`a raspuns ....NU CRED! era o tanti mai in varsta asa cu ditamai permanentu in cap daca ajungeti pe acolo ....sigur o sa va creasca si voua tensiunea !
A si uitasem da se da! mergeti pe mamaia vis a vis de hotel cora la finante , tre sa ajungeti la tanti aia care nu stie nimic sa luati niste formulare |
Quote:
Eu ! Copie dupa cartea de identitate, factura si o cerere, se depun acolo ! |
Quote:
|
Salut!
Sunt din Valcea As dori si eu o informatie :oops: ce distanta este de la mamaia la costinesti ? |
~ 35 km de la cta la costinesti.
din mamaia, depinde de unde si pe unde o iei. ~ 45-50 |
trebuia sa formulezi si u altfel intrebarea...in cat timp ajungi de la mamaia la costinesti sau din cta in costinesti:)))
|
Quote:
Sau din Mamaia la Cta 2 ore si de la Cta la Costinesti 1 ora !!! |
2 Attachment(s)
Salut!Am si eu o f. mare rugaminte la voi, daca puteti sa imi spuneti si mie unde pot gasi si eu un capac pt. jante MiM + surubul, cumpar, imi lipseste un capac si vreau sa gasesc, sa cumpar unu, inainte sa duc jantele la vopsit!ROG FRUMOS!! Raman dator cine imi poate spune!! ;)
|
@me'TRC: jantele tale cred ca sunt ATS-uri, am avut si eu acelasi model dar fara capace. Sunt convins ca nu vei gasi capac, pentru ca multa lume cauta, dar poti merge cu un capac la un strungar si-ti face o copie.
|
cine stie unde dau si eu de un 406 albastru cu numaru ct-xx-pet ... xx nu am retinut ... oricum cate pot sa fie 406 albastre cu pet la sfarsit ? dau o bere fara alcool lu ala care imi zice ... multumesc de acum
|
Ok. Multumesc quick_5hifter, n`am stiut ca se gasesc asa greu si multumesc si pt ideea cu strungarul, o sa le tin aja fara, pana gasesc pe cineva sa mi le faca. Multa bafta!
|
cunoaste cineva un Fiat Doblo albastru B 65 UVV?
|
Salut baieti!
Am o intrebare, scuze daca s-a mai discutat, dar eu nu am gasit.. Am masina inmatriculata pe BG. Cei de la barierele din Mamaia m-au lasat sa trec majoritatea, dar mi-au spus sa ma duc pe Ecaterina Varga sa imi scot o hartie de Libera Trecere, daca am toate actele in regula. Am fost acolo si mi-au spus ca nu se face decat pt cei cu leasing. Ce parere aveti? |
pai traim in romania si avem legile de tot ***ul ... asta e parerea mea :)
|
eu am B la masina ca e inca leasing si pt ca nu am domiciliu in CT:???: nu imi da intrare libera in mamaia :sad:...cica e doar pt cei din ORAS ...agigea lazu si altele nu beneficiaza de oferta lu mazarica...:x
|
Este cumva radar fix pe strada cu Hotelul Ibis ?
|
Salut. Unde pot gasi si eu prin Constanta un condensator, pt sistem audio? Nu vreau sa dau comanda sau kestii deoarece nu vreau sa astept, Luni vreau sa`l am.. daca ma poate ajuta cineva cu o informatie i`as fi recunoscator. Multumesc.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:57. |
- Copyright 2026 4Tuning