Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Sound Identity - proiecte noi si inovatii (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/19665-sound-identity-proiecte-inovatii.html)

Hori 17-02-07 18:19

Re: Proiecte Noi !!!!!!inovatii!!!

Quote:

Originally Posted by Ciky (Post 755225)
asta e masinutz mea deocamdata........
Astept pareri.....

Am vazut Loganu ... fainutz&finutz :) faine farurile ... da mie mai mult imi plac foliile ... de unde le-ai achizitionat ? Ceva pe verde nu sunt ?

Ciky 17-02-07 18:21

sunt cumparate de la cridem si cred ca vei gasi si pe verde....;)

Hori 17-02-07 18:51

bun pana aici ... mi`ar place sa pun si in fata .... da nush cum e cu militia ... se leaga si daca-s asa transparente ?:( ca eu oricum sunt fara permis :))

Hori 17-02-07 18:55

A da sa`ti zic o parere .... daca nu folosesti la greu masina ... si umbli mai mult prin oras ... ai putea sa o cobori asa putin ... ca ar arata mai clar ... eu de acolo as incepe ... ce zici ?

margineanu ovidiu 17-02-07 19:19

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 755055)
de a mea vorbesti ovi???daca da stai relax ca luni se pare ca am noul golf 4 gti de 150 de cai ;) si cu acela ma duc oricum spoilerit ci kitul de pe ala galben muzica discreta ca design si frumos lucrata ;) nu lasam oradea la bucuresti ;)daca nu altfel le dam muzical cat putem ce zici???:):):)....apropo tu vii la bucale???

tu oricum veneai si cu gti(doiul)daca era pana acolo,de a lui zozo ziceam,eu normal ca merg si in ungaria si la bucuresti deja planurile sunt facute:)

SoundIdentity 17-02-07 19:42

Quote:

Originally Posted by margineanu ovidiu (Post 755381)
tu oricum veneai si cu gti(doiul)daca era pana acolo,de a lui zozo ziceam,eu normal ca merg si in ungaria si la bucuresti deja planurile sunt facute:)

ooo moorrreeee!!!ez a besed!!!merem si rupem:):):) daca putem:):):)

SoundIdentity 17-02-07 20:30

34 Attachment(s)
repet un pic albumul daca nu e suparare sa vedeti din stadiumul care l-am bagat in garaj fara latir doar probe...se vede ce a fost si ce a iesit din aripi ;)sa vedem impreuna ;)

Hori 17-02-07 20:32

Oai mama Sandule ce`mi place mie capota aia :x tsaaaaaai si aripile astea .... astea ma omoara pe mine .... nu plasticurile la faruri... bafta in continuare !

BH 07 MDF 17-02-07 23:43

F.frumos Sandule !
Bafta multa in continuare ;)

HoricutzWSR 18-02-07 10:37

ai da` măsa dacia cu jante breyton :D

Trixi 18-02-07 11:45

:yikes: :yes: ..daca ar mai fi si aia kre saliveaza,as pune vreo 3 din alea :D
...am avut "boala" p golful asta din prima clipa cind l-am vazut....da' c boala o sa am mai incolo...moama!:-)
cu suzie incet-incet au inceput sa evolueze treburile.vineri a primit o evacuare noua,Sebring.toarce draga d ea,d m-i se ridica parul p ceafa...si sper k in scurt timp sa primeasca si un eleron asemanator cu aia p kre il are surioara ei "sport"...;)

dubmaniacks 18-02-07 13:52

dacia rupe ... iar cat despre golf nu`mi place ... stie sandu de ce :D

protuning 18-02-07 18:37

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO (Post 754227)
nui rau sandule,da am citit si io discutia cu laci ,nu frumos ce faceti,si nu mai lauda si tu atata baia mare,ca nu cred ca au scos vreodata o bara de la 0 si sa rupa gura targului,uite eu nimeni drum si plin da praf am facut.nu uita ca laci e de-al NOSTRU.
uitate aici si dupa aia vorbeste de profesionalism si linii.
si inca nu este gata bara fata mai vine ceva adaugat pe la mijloc.
ceva de genu ca in ultima poza,aia e facuta virtual si nu e prea bine,dar se intelege.
si nu uita un lucru bara asta e f f greu de realizat,asta poate sa-ti zica unul care intradevar se pricepe la asa ceva

zozo ai dreptate asa spoiler eu nu voi face in veata mea!!!!si nu de accea ca nu sunt in stare ci pt ca e fara gust!!!!!!!!!!!!e stilul de tuning din spania care pe mine personal ma dezgusta cu tot felu de basme pe masina!!!pt mine o masina tre sa fie in primul rand utila nu o statuie cu sculpturi!cu vopseaua de crom o mai scoteai .pt mine ramane cea mai inutila masina facuta in romania!!
P.S.noi facem spoilere de la 0 de 4 ani pana cand tu ......nu tin minte inafara de asta sa fi facut ceva mai deosebit(vb de spoilere)eu zic zozo veziti de treaba ta..............

protuning 18-02-07 18:55

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO (Post 754227)
nui rau sandule,da am citit si io discutia cu laci ,nu frumos ce faceti,si nu mai lauda si tu atata baia mare,ca nu cred ca au scos vreodata o bara de la 0 si sa rupa gura targului,uite eu nimeni drum si plin da praf am facut.nu uita ca laci e de-al NOSTRU.
uitate aici si dupa aia vorbeste de profesionalism si linii.
si inca nu este gata bara fata mai vine ceva adaugat pe la mijloc.
ceva de genu ca in ultima poza,aia e facuta virtual si nu e prea bine,dar se intelege.
si nu uita un lucru bara asta e f f greu de realizat,asta poate sa-ti zica unul care intradevar se pricepe la asa ceva

si inca ceva la prima expozitie de la prisma noi deja am avu doua masini construite de la 0 asta acuma 2 ani!!!si prima masina facuta de noi i totalitate de la 0 e facuta de 3 ani si e mazda din poza.si apropo daca bine stiu nu te-ai laudat ca laci i-ti face mare parte din fetele de usi si spoilerele tale!pozele cu polo si octavia sunt facute la prisma 2005

Mihaitza_tdi 18-02-07 19:37

8 Attachment(s)
poze noi sper sa va placa! sapt asta primeste eleron si stopuri!

horguemtuning 18-02-07 20:00

Quote:

Originally Posted by protuning (Post 757017)
si inca ceva la prima expozitie de la prisma noi deja am avu doua masini construite de la 0 asta acuma 2 ani!!!si prima masina facuta de noi i totalitate de la 0 e facuta de 3 ani si e mazda din poza.si apropo daca bine stiu nu te-ai laudat ca laci i-ti face mare parte din fetele de usi si spoilerele tale!pozele cu polo si octavia sunt facute la prisma 2005

Stai ca la fete am facut turnarea si am facut impreuna matrita la fata de usa de la Omega insa Zozo a facut piesa din chit schulptata formele. Fiecare avem stilul nostru si materialele ce le folosim la astfel de lucrari, dar important ii sa nu ne scoatem ochii cu prostii .
Cat despre pragurile de pe Mazda e pragul din kitul de la Celica vazut si pe Mazdaul de la Pakfeifer si a lui Gabi - Lynx , sincer nu sunt 100% convins ca ii creatie !

Hori 18-02-07 20:53

Mihaitza_tdi capota ? cand incepi la capota? :)

Mihaitza_tdi 18-02-07 21:00

Quote:

Originally Posted by Hori (Post 757262)
Mihaitza_tdi capota ? cand incepi la capota? :)

Pai sapt care urmeaza pe sfarsit!;)

only_4dan 19-02-07 09:43

va arata bine golful tau!!! SANDULE;)

DR.ZOZO 19-02-07 19:21

ba baiete alea sant de la pakfeifer de la mama lor,ce vrajala ai pe cap ,crezi ca noi nu cunoastem o bara si un prag de firma?
si LACI nu-mi face mie nimic absolut ,doar lam rugat sa-mi toarne 2 fete de usi in matrita facuta de mine,
si cum zici tu va fi cea mai oribila masina din romania ,DAR nu va fi uitata niciodata.

DR.ZOZO 19-02-07 19:30

2 Attachment(s)
o poza .cred ca sa facut in baia mare spoilerele.

DR.ZOZO 19-02-07 19:33

poate ma bate gabi ca am zis asta,:):))

horguemtuning 19-02-07 20:38

da a lui Gabi nu is piese de Pakfeifer ? Eu asa stiam !

dubmaniacks 19-02-07 20:58

3 Attachment(s)
e asa cum e :D :D :D

vin stopuri ... telescoape "sport" ... alte jante ... + praguri ... + interioru ... toate astea cat de curand :)

DR.ZOZO 19-02-07 21:02

gabi asa a spus ca sant de la pakfeifer.

Hori 19-02-07 22:00

Quote:

Originally Posted by zib3r (Post 759237)

vin stopuri ... telescoape "sport" ... alte jante ... + praguri ... + interioru ... toate astea cat de curand :)

frumoasa bijuteria ta :) cu siguranta va arata frumos dupa ce faci toate alea ce le-ai enumerat :) bafta la ea ! fara evenimente !!

valerutzz 19-02-07 22:38

Zib3r, faci o vizita la noi vineri, impreuna cu olteanca lui vali, pe care oricum o stropim cu sampanie si cartofi pai ? :lol:

OltcitPower 19-02-07 22:49

Quote:

Originally Posted by valerutzz (Post 759562)
Zib3r, faci o vizita la noi vineri, impreuna cu olteanca lui vali, pe care oricum o stropim cu sampanie si cartofi pai ? :lol:

mai hou tu....ca e doar o rabla pana la urma urmei;)

protuning 19-02-07 23:47

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO (Post 758955)
ba baiete alea sant de la pakfeifer de la mama lor,ce vrajala ai pe cap ,crezi ca noi nu cunoastem o bara si un prag de firma?
si LACI nu-mi face mie nimic absolut ,doar lam rugat sa-mi toarne 2 fete de usi in matrita facuta de mine,
si cum zici tu va fi cea mai oribila masina din romania ,DAR nu va fi uitata niciodata.

zozo chiar i-mi pare bine ca am facut o copie perfecta dupa chitul shogun!!incat tu nu-ti poti da seama ca e facuta in romania si chiar i-ti atrag atentia ca e facuta de la 0 am avut doar cateva poze si multa vointa!ca sa vezi ca habar nu ai cine suntem aici pe linkul asta: https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=11622e dovada cand propriearul raspunde la o intrebare ca unde este facuta bara!
s-a dovedit sa nu sii cum arata o bara originala!!....sau am facuto noi prea bine????daca nu crezi nici cu ajutorul linkului poate il intrebi pe proprietar!!!
el i-ti va raspunde ca a venit doar cu cateva foi imprimante dupa care intr-o luna aprox a primit masina cum o vezi in poza!sa nu crezi ca ar scrie ca e facut de noi daca ar fi original!!!apropo stii la ce bani a fost facuta bara aia??pe langa ca a iesit beeton a costat si doar 7.5 mil.lui gabi i-am facut oferta cu barile noastre inca cand masina a fost stoc :):):):):):):):)
zozo nu are rost sa te oftici pt lucrarile noastre!tu fati basmele pe masina si lasa oamenii in pace!aici pe 4 tuning ai aratat ce om esti!pa

protuning 20-02-07 00:00

4 Attachment(s)
Quote:

cred ca pozele astea vor vorbi de la sine si si lumea de pe forum se va convinge cine are dreptate!noroc ca am fost inspirat sa fac poze!!!de altfel le fac expre pt oameni ca tine!!!!inca odata i-ti atrag atentia ca pozele sunt facute de 3 ani!!!inainte de primul show 4 tuning.

Tengu 20-02-07 00:25

Quote:

Nu imi place sa intru in discutii fara motiv dar sunt propritarul mazdei mx6 pt care baietii dela protuning sustin ca au facut kitul exterior...

Pot sa confirm public ca e adevarat ei au facut bara fata spate si pragurile, eu vroiam o copie al kitului shogun de la japonezi si ei l-au facut pt mine.

Chiar sustin ca au facut o treaba de calitate dovada ca si tu ai crezut ca e originala :)

Kitul e foarte usor si rezistent... masina fiind joasa am agatat bara de multe ori si e still in one piece !!!

Oricum eu va doresc bafta la toti in modificarea masinilor un pic de competitie nu strica daca e fair play ;)

dubmaniacks 20-02-07 07:37

Quote:

Originally Posted by Hori (Post 759449)
frumoasa bijuteria ta :) cu siguranta va arata frumos dupa ce faci toate alea ce le-ai enumerat :) bafta la ea ! fara evenimente !!

mersi ... cu timpul va arata si mai frumos :)

dubmaniacks 20-02-07 07:38

Quote:

Originally Posted by valerutzz (Post 759562)

:D :D :D eu as vrea :D :D :D acuma vad eu daca ajung cu golfu ... sau cu valysun ;)

DR.ZOZO 20-02-07 07:49

deci iara te contrazic ,nu e vorba ca nu tu ai puso pe masina si ai facuto ci ca este o copie si nu e din imaginatia,si creatia ta ,mai concret asa am vrut sa ma exprim,da de ce sa am eu ciuda sa-u sa ma oftic pe tine, nam dece ,ca tu nu vrei sa vezi realitatea ca si eu am reusit din prima sa fac o bara de la 0,si mai specific fara ajutorul lui laci sa-u altciuva.
mai specific aici odata esti singurul la care nui place lucrarea mea.poate trebuia sa fac o bara sa semene cu restul depe piata ca atunci era beton,nu?

HoricutzWSR 20-02-07 08:54

Quote:

Originally Posted by zib3r (Post 759237)

foarte frumoasa masina,mult bun-gust,felicitari! printre primele golfuri v-dub(euro-style) pe care le`am vazut eu prin Ro :D

tng 20-02-07 16:31

Oradea !! Sa sara`n aer !!

Anu` trecut inainte de show`u 4tuning day ati venit la Ploiesti .. sa zic asa, intr-un "popas" .. anu asta avem deosebita placere de a va invita iar, sa schimbam o vorba/impresii/poze inainte de show.

Ce ziceti ?

Multa bafta la finalizarea proiectelor ! ;)

protuning 20-02-07 16:32

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO (Post 759954)
deci iara te contrazic ,nu e vorba ca nu tu ai puso pe masina si ai facuto ci ca este o copie si nu e din imaginatia,si creatia ta ,mai concret asa am vrut sa ma exprim,da de ce sa am eu ciuda sa-u sa ma oftic pe tine, nam dece ,ca tu nu vrei sa vezi realitatea ca si eu am reusit din prima sa fac o bara de la 0,si mai specific fara ajutorul lui laci sa-u altciuva.
mai specific aici odata esti singurul la care nui place lucrarea mea.poate trebuia sa fac o bara sa semene cu restul depe piata ca atunci era beton,nu?

oricum zozo in domeniul spoilerelor si la creatii am mult mai multe decat tine! noi asta facem din 2003.u ai reusit sa faci o bara de la 0 doar acuma in 2007 ,intaradevar si ai demonstrat ca esti capabil si te descurci cu simetriile!dar nu mai povesti de noi ca noi inca nu am facut nici o bara de la 0.pt ca chiar am peste 20 de creatii de la zero!chiar in oradea am 3 masini de la 0 pana cat tu doar 1.asa ca nu are rost sa te pui pentru ca noi suntem axati doar pe asta de accea nu ai cum sa ai experienta noastra!!!!
P.S.laso mai moale cu laudele astea cu care calci pe altii in picioare !

dubmaniacks 20-02-07 18:46

Quote:

Originally Posted by hori_cutz_tuning (Post 760005)
foarte frumoasa masina,mult bun-gust,felicitari! printre primele golfuri v-dub(euro-style) pe care le`am vazut eu prin Ro :D

ms ;) si stai ca inka mai vin multe puse pe ea ;)

DR.ZOZO 20-02-07 21:11

1 Attachment(s)
ia foc masinuta cand e gata,ful piele

SoundIdentity 20-02-07 21:19

Quote:

Originally Posted by zib3r (Post 761165)
ms ;) si stai ca inka mai vin multe puse pe ea ;)

nu uita de lautarii din masina ca sunt importanti pentru buna functionare a motorului:):):):):)

fainutza masina ;)bafta ;)

All times are GMT +2. The time now is 15:10.

- Copyright 2026 4Tuning