![]() |
Re: Berlina B-83-DAC
sper sa placa...oricum mai e mult pana la forma finala...cat despre modeul asta de spoiler chiar incurajez lumea sa il cumpere pentru ca este foarte rezistent la trante...
|
Quote:
|
f frumoasa masina de apreciat cea ce faci tu va miscati bine voi acolo la bucale sinteti super fratilor beton masina
|
am vazut de mai multe ori masina prin poli dar totdeauna era parcata :((
|
Intotdeauna tuningul se face din pasiune, nu ca sa iesi in profit. Rareori reusesti sa recuperezi banii pe care i-ai bagat
|
Quote:
|
dac-ule ce pot sa spun sa ai grija de ea si te astept sa ma dai o tura cu bestiutza dupa rodaj;)
|
om trai si om vedea deocamdata nu stiu ce sa fac maine cred ca incerc sa ii pun un carb mai maricel sa vad cum se misca
|
Quote:
|
conteaza si factorul uman, adica soferul.
|
Quote:
|
ms ms ms ms :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
esti aerodinamic :lol:
|
gata ma fiti seriosi mi-ati devastat topicul...maioneza numai tu esti de vina...
revenind :)) deocamdata mici probleme intampinate de lipsa unui jiclor la carburator...sper ca in cel mai scurt timp sa reusesc sa fac rost si de cel de-al 2-lea ca nu mai suport...ca prima impresie pentru mine masina pare racheta :)) |
bai ma nenea dacu ce ai cu mine????? sunt si eu mic si te iei de mine........:))) bafta si te astept la o tura cu batranica;)
|
o sa vezi cum e...deocamdata am reusit sa fac rost de jicloare si cred ca o sa il pun pe masina insa am dat de alta belea (vezi asemanarea dintre o dacie si o femeie) am ramas fara baterie :))...
|
si tu? si eu o tin pe redresor de azi dimineata si ma uit ca prostu la ea
cred ca de la nos, ca am auzit ca face reactie cu acidu din baterie |
puneti si voi niste concentrat de apa distilata{la farmacie} in baterie knd o cumparatie nu stiu ce efect are dar garantez k o tine in viata ....
si scuzati offtopicul cristy_4speed cumva logan 1.5dci .... conteaza si animalul kre da in masina ... |
Se vede ca nu stii despre ce vorbesti,concentrat de apa chioara:???:
On topic:treaba buna baieti,tineti-o tot asa!! |
Quote:
|
ma apa distilata are bateria problema e ca acum e cam noapte afara si nu mai pot sta la masina..tocmai vin de la ea si am realizat ca unul din firele ce tin de aprindere e rupt...o sa ma uit cu atentie maine pe lumina ca asa nu fac nimic...sper sa ii dau de cap maine si sa reglez si carb
|
si porma sa faci un drumu pana in agronomie sa vezi cum merge :D nu???
|
da man fac cu mare placere :)...chiar ma intrebam daca mai traiesti :)
|
Quote:
|
dracule in curand bati recordul de OFFTopic cu topicul asta :)))))
|
lasa off-topicul important e ca pe ziua de azi am reusit cu ajutorul lui tapu sa facem nenorocitul ala de carb sa stea la ralanti si am constatat ca raman fara benzina daca ma dau la ea..frumoase rateuri mai ies :)))...sper sa ii dau de cap
|
e nivelul mic...se rezolva simplu!!!
|
Quote:
|
daca ramai fara benzina trebuie sa te duci la peco si sa mai cumperi
|
:)) s-a rezolvat i-am mai bagat 3 litrii de benzina si nu mai face nimic...era prea putina benzina in rezervor si doar la forje facea asa acum e perfect se poate merge cu ea insa bateria e pe moarte
|
Quote:
|
vezi ca alpinu nu e tractor (diesel)........daca nu ii dai benzina cat ii trebuie nu faci nici o treaba..... sa ai intotdeauna in rezervor 10l ca la o talpa s-ar putea sa ramai fara benzina..... :)))))))))))))))
|
multumesc mihnea dar mi-ai zis deja tarziu :))) am aflat pe propria piele cum e...m-a zdruncinat de nu mai stiam de mine
|
ce tip de tampoane folosesti la motor ? tipul nou sau tipul vechi ?
|
mane din cate stiu mi se pare ca sunt tip vechi nu mai tin minte exact
|
e bine daca sunt tampoane tipul vechi..... cele noi sunt moi pt vibratiile alpinului si nu pune puterea jos....
|
e bine atunci...eu asa cum e sunt multumit de cum merge
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:33. |
- Copyright 2026 4Tuning