![]() |
Re: E30 - B 69 M S K - 1.8 is
in continuare in cautare de capac de radiator ... astepta oferte :D:D ... + un viscocuplaj cu tot cu paleta ...
|
Bafta cu ursu Lori si inca odata scuze pentru ca am fost offtopic...
|
Quote:
|
sa traitzi am inteles Dani ... ms mult
Quote:
|
3 Attachment(s)
azi se monteaza pe masina bad boy look .... cel de pe GxZ ... :D
aripile si capota de pe msk o sa ajunga pe gxz si bad boy look`u de pe gxz pe msk ... sper sa ne iasa treaba :lol: |
cu greu dar sa montat bad boy look`u ... dupa 4 ore de munca dat jos de pe una montat pe alta si tot asa ... se pare ca a meritat , o sa revin cu poze mai pe zi .....
|
ai postat inaintea mea loredanule....
4 ore???...care 6 :lol::lol::lol: pe MSK au picat la fix....pe GXZ...mai putin:lol::lol::lol::lol: |
1 la mana vezi cum faci sa vad si eu jantele alea ... si 2 la mana le facem noi frumoase k inainte ... Msk + Gxz = Love :))))))))) .....
Quote:
|
sa le stapanesti sanatoasa si placerea a fost de partea mea...macar aici sa recunoasteti ca eu sunt acela care v-a adus jantele astea super bine :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol
|
1 Attachment(s)
YouTube ... nu pot sa il pun direct aici :(
https://www.youtube.com/watch?v=s0lW3IWSYpk + filmuletul MSK`ul mic :) |
ms mult broh :*
Quote:
|
anytime :)
|
o mica intrabare ... cine cunoaste unde pot sa polishez si eu buzele la jante ???
|
Ce jante a primit? :)
|
Quote:
bravo........ |
Quote:
|
mai turnat rpd :P
Quote:
|
ms mult jakal ... incerc sa fac cat pot de mult la ea dupa posibilitatzi ...
Quote:
|
cine ma? robynet?...mai vb cu mn k io nu torn....ai vfazut prea bine...ca puteam sa zic acum de 1000 de ori ;)
|
haha :D lasa ma nui problema , noi sa fim sanatosi , multi din ei au vazut masina in trafic si jantele normal ... :) o sa pun poze dupa ce termin jantele k nu sunt in stare foarte buna :D
|
daffy te rog eu ia si u pozele de la noi de pe forum si punele aici cu msk`u cand sa invartit loredana :) ms mult ... pe mine nu ma ajuta netul ca le urcam eu
Quote:
|
Quote:
|
cu metrou cumetre :)) :D:D:D :lol::lol:
Quote:
|
Quote:
P.S un moderator sa stearga ultimele 3 posturi va rog! |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
vorbim de msk sau de problemele voastre ?
detalii cu masina ceva, o poza un film ? |
le gasesti cu o pagina in urma :D :lol:
Quote:
|
ziceam cu sandalele noi maa :))
cand iesim si noi, sau mai ai planetare de schimbat ?:P |
bey planetarele sunt schimbate ... rulmetzi ii mai am de schimbat ... dar fac un efort pentru tine :D:D:D :lol:
Quote:
|
Quote:
|
robynet sa nu uitzi de bilete ... faci u pretzul :D :lol:
Quote:
|
gata chief =))) taxa pe semintze de acum in colo obligatoriu ... 1 leu pumnu =)) ( gata cu off`u vb la noi pe sectiune ) :))
|
6 Attachment(s)
cerculete...bastonase :D
|
o mica problema care sper sa o rezolv cu voi ... raman dintr`o data fara frane si fara servo ... adica servo merge dar mult mai greu si pedala de frana e foarte moale si se duce pana aproape de podea ... daca stiti din ce motive va rog nu ezitati sa imi spuneti si mie
|
ai aerisit franele ? sau ai schimbat recent ?
|
nop ... tocmai k nu iam facut nimic ... dintr`o data a inceput sa imi dea lichidul de servo afara ... am rezolvat`o ieri cu baietzi , iam pus iar lichid si acum ba merge bine ba merge greu ... si cu franele am pedala din ce in ce mai usoara si se duce in podea ... :| "am scos tot lichidul de servo si am pus altul" ca sa se inteleaga
Quote:
|
Quote:
Uita-te ATENT la toate rotile si vezi sa nu piarda lichid de frana ca nu e de joaca cu franele ;) ! |
salut baieti
de azi masina a intrat in posesia mea 100% ... acum sa speram ca o sa ajunga cum vreau eu ... de luni saptamana viitoare masina o sa ramana pe bara ... reparatzi capitale ... incet si sigur nu o sa ma grabesc ... azi putin maine putin si sper sa ajunga cum a fost msk`ul la maroo ... merci mult pentru ajutor dar am rezolvat`o ... si cu franele si cu servo ... la frane era lichidul si la servo pompa sper sa nu imi faca vro surpriza sa fie si caseda de directie ... thx broh Quote:
|
3 Attachment(s)
am mai facut niste poze la andu cand le-am spalat :D:lol:
|
a dat domnu si ti-ai luat si tu jante .... ce o fii fost cu tine .... probabil te-ai lovit la cap ....:d Dau bene ce pot sa zic ... Bafta in continuare ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:40. |
- Copyright 2026 4Tuning