![]() |
Re: Provocari ! Cine cu Cine ?
Quote:
|
Quote:
Cand ajungi in Cta dai un pm sa facem horica ... Precizez ca am Aspirator la 193cp ... nu e turbo ... |
vecine sa ti telefonu' aproape maine seara sa te iau la o samanta in parc...
|
Pai in cazul asta SADUle sa dai un SMS :D sa stie si eu.
|
1 Attachment(s)
rhrmm... scuze, ma bag si eu asa... POT SA VIN SI EU LA O PLIMBARE, chiar daca am doar 140cp? unde, pls?:twisted:
|
Pt hora mareee dati PM pentru in seara asta..
|
Dati-mi si mie un pm, poate vin si eu la o "brasoveanca"
|
hore ??? imi trebuie costum ceva ? :)))
|
ai ratat nunta:))
|
Si Ciorba de Burta de a 2-a zi !
|
of ... si eu care impodobisem masina :)) poate data viitoare va laudati putin mai devreme :))
|
Re: Manifestatie Anti-TAXA
unEL...am eu o masina cu PD...hai sa ne incercam putin puterile....
|
provocari
ERY ... eu am CDI dar daca vrei, ne incercam ce vrei tu.
****** |
Quote:
|
Quote:
Altceva in afara de masini nu ma intereseaza sa incerc cu tine****** Te astept la start cu masina ta pe benzina.. ca doar tu ai zis "Oricum la nivel de performante deosebite tot benzina/kerosenul sint in top"..deci...eu vin cu una dintre masinile mele care cred ca este in top (diesel), iar tu cu una de-a ta (benzina)... Dc te hotarasti ne auzim... @ Vizal....nu am obicieiul de a ma da la curse, decat dc este neaparat nevoie :)...masina ta stiu cum trage..., dc vrei sa vezi cum trage a mea o sa iti dau un p.m. cu prima ocazie cand mai ies la joaca. |
Nu am mai multe masini ... asa ca singura masina care o pun la start e un 1,5 dci de 85cp stock. Si daca mi-o dai care-i problema. Daca ai ceva similar, sau ai chef de ____ da un semn. Asta am ... cu asta defilez. |
Eu cand merg la pompa imi alimenteaza angajatii de acolo..., deci nu este nici un fel de disconfort din pct asta de vedere...
Revenind la liniute, nici una din masini nu are sub 100 de cp, deci ... asta e...imi pare bine ca iti place foarte mult benzina, ca iti displace enorm dieselul, dar ca totusi detii si conduci o masina pe motorina...In fine, chiar credeam ca ai o masina pe benzina potenta....asa cum are DMX...un VR6 ceva...dar nu e cazul. PS ...nici mie nu mi-a placut ideea de a avea o masina diesel pana nu mi-am cumparat una. |
in sfirsit ceva activitate pe aici
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
mmmm cu mine cum ramane ? am ramas pe dinafara ? cine ma invita ? salve adi :D
|
hai si cu tine.... o sa fie o super linie....masurata cu g-tec aia mica are viteza de iesire....114km/h
aaaaaaaaa da si cu tine yzf-ule am scos urlatoarea pe strada ..asta in caz ca nu m-ai auzit |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
hahahaha
Lipsesc si eu juma de zi si voi umpleti paginile. Hai sa ne organizam intr-o seara si mergem la joaca. Poti sa aduci si una roz cu fluturashi ? =)) Cind va hotariti, trageti clopotele si ne vedem. |
Unel una mica pe uscat ? ca data trecuta era ud pe jos :D
|
BAU, va dati in seara asta ? sau doar stati de vb ? Hai ca n`am mai vazut de mult o liniutza :D Ma bag si eu, dar ma dau doar cu loganuri =)) pt 75 de calutzi ai mei obositi din `95 nu mai duc mult :)
Pana la urma a ramas ora 22:00 la lac ? :) |
Quote:
|
Treaba ... o sa fiu si eu prezent pe acolo :)
|
Quote:
|
Quote:
Scrie si tu pe site-ul www . politiaromana . ro unde si cum :yikes::yikes::yikes: ca de aia nu ai mai vazut de mult. Si poate mergeti in coloana si cu avariile puse. No comment. :censored: . |
@metal : masina mea e softata din aprilie -mai ( cam asa ceva ) si nu uita k u ai 98 cp stock . te astept cu cea mai mare placere . p.s. : am facut si golfulete si octavia de 1.9 ... stii u cati cai au alea ;)
|
ai facut 1 data skoda de 1.9...lasa ca mai pun mana pe octavia sa-ti scot benzina din cap :???:
cu prima ocazie cand am cheia...te sun:-) si sper sa nu vii iar cu dalea ca n-ai softu si ca nu ai benzina ca tot la pierzatori te bag dar prin abandon:-) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:03. |
- Copyright 2026 4Tuning