![]() |
Re: E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi
Quote:
Dani, voi folosi cea mai inchisa nuanta de negru nemetalizat, ca apoi vin cu perla albastra in lac;) Totusi, vopsitorul spune ca daca folosesc perla albastra la negru, va iesi masina bleumarin:rolleyes2..am sa fac proba pe o tabla mai intai sa vad daca-mi place ce iese si apoi dam pe urs. Multumesc Mihai:-) |
Nu-mi plac vecinii care fac astfel de chestii.
|
Quote:
Quote:
Quote:
Bogdan, sa ai spor la treaba sa o asamblezi cu simt de raspundere, sa nu te grabesti, sa nu iti scartaie interiorul pe drumurile proaste. |
Quote:
Multam Silviu, am gasit fasii de material special care se baga intre bord si alte elemente pentru a nu scartzaii;)..cand am schimbat actualul bord am patit-o ca a inceput sa scartzaie dupa cateva saptamani, cand au inceput caldurile... |
Bat in tabla ta, ca parchezi in fata scarii.
|
Bogdan..ai avut un tinichigiu foarte bun si atent la detalii..care asta conteaza cel mai mult la o masina!..Pana acum imi place..Baga mare..sa vedem ce iese:))..Bafta!
|
de ce ai astupat gaurile de aerisire din spate ?
puteai sa cumperi clapetele alea daca iti lipseau |
Quote:
Alex, am acele clapete, dar am renuntat la ele deoarece avand bara metalica nu etanseaza bine pe aripi si mereu cand o spalam sau la ploaie intra apa in lateralele portbagajului;)...ai vazut ca nu le-am astupat integral, am lasat fanta de aerisire in partea de jos pentru a scoate aerul cand inchid portbagajul/portierele:idea: |
Tot respectul pentru tine si pentru munca depusa la aceasta masina! Daca macar 50% din pasionatii masinilor ar fii ca tine , masinile din tara noastra ar arata cu totul altfel.
Mult succes in continuare si astept cu nerabdare produsul finit desi stiu de pe acum ca va fii ceva pe placul tuturor. |
Daca n-ar trebui sa bagi bani in piesele masinii din cauza drumurilor n-ar fi nevoie de reparatii si-ar arata bine.
|
7 Attachment(s)
Procesul de dezasamblare continua...cu toate acestea, ursul intra pe zi ce trece intr-o stare tot mai buna:rolleyes2
|
hmmmm pacat ca nu sunt acasa ca iti masticam acolo de ziceai ca e dat de fabrica
|
felicitari bogdan.. spor la treaba .. si iti multumesc mult pt sfaturi ..acum masinamea , pe langa mainile baiatului care lucreaza la ea ..sunt sigur ca si tratamentul aplicat va fii unul foarte bun!
|
acum ai si ocazia sa intaresti cadru fata unde are momentele maxime
|
Quote:
Alex, daca ai studiat mai bine acele puncte unde as putea intarii te rog sa mi le exemplifici si mie, poate ai vreun desen ceva sau poate poti incercui in Paint pe o poza cu cadrul si lonjeroanele:rolleyes2 Va multumesc pentru aprecieri si sfaturi:-) |
spor la treaba bogdane , am toata increderea ca vei face treaba buna!!!
poate ne gasim intro zi sa mai stam de vb:-) |
Quote:
Dar cand il termin, abia astept sa-i rup rotile...il mananc nu alta:-) |
4 Attachment(s)
aveam niste poze in detaliu dar le-am pierdut , astea le-am gasit
|
Hai Bogdane termina ursu mai repede si scoate`l pe strazi, ca incet, incet se termina si strazile de la noi din oras, hai spor la treaba.:D
|
Quote:
Oricum, timpul nu tine cu mine pentru a face asa ceva acum si nici nu cred ca este cazul deocamdata..poate cand voi pune V8 pe el atunci vor aparea si ranforse suplimentare prin mai multe zone:rolleyes2 Da Lau, astia cu strazile merg in paralel cu mine..cand e gata ursul imi vor oferii si o strada pe care sa-l alerg corespunzator:-) |
Quote:
|
10 Attachment(s)
Quote:
|
10 Attachment(s)
.............:rolleyes2
|
9 Attachment(s)
Si cele facute ieri, cu rezultatul dupa week-end.
|
Quote:
vezi ca pozele sunt pe pagina 50 la el pe topic ,sa nu stai sa cauti,el a dat motoru jos doar ca sa intareasca cadru fata din ce am vazut.tu avand toate alea jos era mai usor cred.acum nu stiu tu stii cel mai bine . |
man cand ai timp da mi un semn pe mess fb aici .
|
Munca grea, dar rezultatul va fi pe masura asteptarilor!Bft in continuare cu ce ti-ai propus.
|
Quote:
E old nare facebuc nici mesenger :poke: |
Quote:
Au fost 2 chestii: lipsa acuta de timp(targhetul cu intalnirea) si bugetul...dar si lipsa necesitatii neaparate de a face asa ceva deocamdata. Daca voi pune vreun V8 vreodata, am sa stric niste antifon si mastic date acum si voi face intariturile necesare..deocamdata am facut numai pe spate, intre oale, fata am lasat-o asa. Da mai Dani, sunt old..:lol:...eu muncesc pe rupte la urs, nu am timp sa stau pe mess sau facebook..:idea:..nu ca as sta si cand am timp..:-) Va multumesc:-) P.S: azi am luat vopseaua, lacul, intaritorul si perla...la sfarsitul saptamanii intra la vopsit8) |
Pasiunea ta intrece limitele normale :D Respect Domnul Bogdan
|
Bravo! asa ceva mai rar vezi pe la noi pe la braila!
|
Va multumesc:-)
Ambitia si gandul cum va arata si cum va merge imi dau putere de munca si forta de a trage tare zi de zi:rolleyes2..doar avem o intalnire de onorat, nu?8) |
Frumos ca incepe lumea sa'si aranjeze masinile cu gandul la Fest! Usor usor poate se naste un obicei...o traditie :)
Succes tizu' esti pe treaba ta bine! A mia oara, respect! |
Cand o pregatesti de vopsire?:D
|
Quote:
|
Uite ma nu m-ai are gauri:)))=)))....Bravo Bogdane..Baga mare..multa bafta!
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Quote:
Ursulica al meu prinde forma:D..maine pleaca la vopsitor. |
Iti urez bafta, si sa iasa asa cum iti doresti, pentru ca asta este cel mai important;) Succes!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:59. |
- Copyright 2026 4Tuning