![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
Quote:
|
stiu asta dar ziceam de planurile pe care le are momentan... jantel, dungile de logan cup etc...
eu pot sa zic ca a mea gata deoaarece am realizat in mare parte ce aveam de facut observ ca suntem multi din astia matinali :D |
am dat o nota pt stadiul in care se afla acum..ca arata bne..nu a sp nimeni ca e gata..
|
Pai si ce vrei sa facem la munca :lol: Stam si noi pe forum... (eu cel putin). Masina arata bine pt cat a facut la ea, i-au iesit toate chestiile, adica nu e nimic care sa fi dat in bara.... Proprietaru? Evident ca e de treaba, si mai e si caterinca, tine si la glume... :lol:
PS: sa ma anunti cand vrei sa schimbam folia pe luneta.... |
Dc sa schimbati folia pe luneta? :rolleyes2
|
Quote:
|
Eee..deocamdata merge si asa..dar e bne dak vreti sa o schimbati ;)
Eu nici nu am observat ca are vreun defect folia :lol: |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Am fost prin targ sa iau niste oglinzi de MCV da am gasit mai mult chinezarii si nu originale. O sa trec prin weekend si o sa iau un set ca atunci gasesc. Ieri nu prea am avut timp sa ma plimb ca a fost vremea nasoala. |
Da, oglinzi de MCV, ai grija ca unele sunt inversate la comanda, sa le probezi inainte de montare:lol:
|
Nu e mare graba cu folia Zuz , atata timp cat ai garantie.Scuze ca intreb...care e diferenta intre chinezariile MCV si cele OEM ?Sunt fabricate din material mai slab?
|
@pustiu_FUG: Probam...nu-i problema
@NXdev: Nu ziceam de alea de MCV ca sunt chinezarii. Ziceam de oglinzile de MCV(logan breack) ca sunt unele mai proaste si alea originale de fabrica. Am intrebat cat e setu de alea poloneze (parca sunt) si erau 2mil jumate si alea de fabrica originale erau 3mil setu. Deci mai bine mai de calitate nu ma zgarcesc la bani cand e vorba de zuz |
Deci Zuz primeste oglinzi noi :twisted:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Update la Zuz :lol: Consola si aeratoare (parca asa le zice) imbracate in folie de carbon... lucrare home-made, a iesit super bine!
|
A iesit f bne .. bravo;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Saptamana viitoare o sa schimb ledurile in bord si consola...o sa pun poze atunci |
Quote:
imi place, vad ca se munceste la zuz...;) |
Cu bun gust logănaşul tău este foarte frumos , simplu şi de efect man ! Baftă cu el pe viitor şi baftă la modificări !
|
Arata bine, dar clar in mintea mea:)) votam pentru 3M alb nu negru:D
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
@Sonny: Multumesc. E nasol ca vine iarna...
@Tweety_rzw: Mersi frumos Tweety. Bafta si tie cu aia mica (mi-a placut recitalul ala cu 2 Carub) @pustiu_FUG: La alb nici macar nu m-am gandit...negru stiam ca o sa fie bine @B-99-SAA: Ledurile s-ar putea sa vina marti... Si niste poze de la marea ieseala. Multumesc fotografului |
Arata frumos rau Alex asa old school :)...a venit frigu si va ascundeti la AFI ? :D
|
Daca vin marti, poate le vedem vineri montate daca ai timp :D.Ne reprofilam si noi Matheo pe timpuri grele :)).Zuz-ule , vineri poate fac si eu o poza cu tine si Liviu...ceva bun.
|
Ooo :lol: Primeste Zuzu leduri :lol: Bravo man
Frumoase pozele cu Zuzu :D data viitoare poate vin si eu cu aparatul..8) |
@matheo66c: Mersi matheo. Da...a fost cam frig si ne-am bagat si noi ca sobolanii la -1 la o barfa mica
@NXdev: Normal..le vedeti vineri o sa fiu prezent. Da Alex facem si poze si eu vroiam sa iti zic. Aduc si eu aparatul ca data trecuta nu l-am adus @bib_andrey: Da man primeste si el niste leduri sa speram cat mai curand. Mersi..te asteptam si pe tine cu aparatul Nu stiu daca am mai zis, ZUZ a primit un set de pozitii cu led. Multumesc Liviu |
Am observat din poze ledurile 8)
|
Da fiecare pune ce ii place:D, eu ma refeream la alb ca e masina alba si eventual te jucai in interior cu autocolant 3M alb si vopsit ceva pe acolo negru mat:oops: deja salivez eu :))))
Ledurile le pusesi hai si xenonu :D sa fie linie:D |
N-ai pt ce man, sa le stapanesti sanatos :D Asteptam ledurile, daca e ceva dai un telefon si se rezola :lol:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
@Sonny: Cu asta o sa incep dupa ce trece iarna...badboy + bandouri eliminate.
@B-99-SAA: Si eu le astept Liviu. Mersi..daca e ceva te anunt @pustiu_FUG: Nu prea imi place albul la mine la interior...Xenon nu stiu mai vedem. In weekend am fost la tara. So...how low cand you go ? Look...Am atins cu ea dar am atins la limita adica usor. Nu intra nici macar degetul mic intre prag si bordura aia...am atins si cu pragurile dar tot asa foarte incet nu au patit nimic si am mai atins cu intermediara dar nici aia nu are nimic. Asa da low...pacat de drumuri si de multe alte probleme ivite. |
Quote:
|
Sustin pe Sonny...
Eu ce sa mai zic de LOW :))))))) |
Quote:
|
4 Attachment(s)
@Sonny: O sa bag si lupe cand o sa vina si xenonu. Alea o sa vina mai tarziu pentru ca sunt scumpe rau lupele alea..
@matheo66c: Tu esti mai aparte cum zice si Sonny. Si eu care vroiam sa o mai cobor...poate in vara mai vedem. Acum am ajuns si eu acasa. ZUZ a primit leduri schimbate in bord + consola (alb complet + acele rosii). Maine seara o sa pun si niste poze...iar restu le vedeti live vineri la intalnire. Foarte multumit de cum a ajuns. Si niste poze cu masinuta...(scuzati claritatea sunt facute cu telefonul) |
Bravo Alex sa le stapanesti sanatos ledurile :lol: asteptam pozele cu ele :D
Hai cu stalpii aia negrii :-w Salut ! |
Quote:
stalpii aia sa nu ii imbraci in carbon, fa.i negru lucios sau mat, iar ca idee nu stiu ce ai de gand cu stopurile dar pana cand iti iei ceva sa iti placa ai putea incerca pe cele de la modelul mai nou cu sticla clara la semnale...;) |
23 de ron autocolant negru mat pt stalpi in targ ;)
|
Daca vrei autocolant negru mat gasesti pe sos giurgiului vis-a-vis de cimitirul evreiesc e un magazin cu mobila si tot felul de autocolante ... de baie ,de mobila cu 10 lei ml . Bafta ! ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:18. |
- Copyright 2026 4Tuning